Довечера ще го оправим. А като ми избият и хормонките, вече съвсем става...
Добре, поне, че не ме избива на рев, като предния път. 
Свеки ми дава зор да я тормозя с пусто гърне, тя пробвала веднъж, Маята станала и си го захлюпила на главата...
Догодина ще е явно.

голям кеф ,тая седмица си ги прибираме и ще ги водим на море
нямам търпение вече 

но пък е идея - след ЧРД-то утре - да изскочиш от там
))
но пък е идея - след ЧРД-то утре - да изскочиш от там
))
Нали на 31ви празнувам. 
които след ЧРД купона - някъде се потулват
, пък догодина и един момък - хем за разнообразие, хем да има кой да пази каките 

как ръмжи мечо,как се смее Емко-(хихи), как плаче Емко( пак ааа)
от ден-два дава и целувка, но още понякога я забравя..

Иначе за игра едва ли ще я ползваме. Малкото "животинче" не харесва никакви кошари, обори и прочее заграждения 

На следващия ден пак я слагах между смените на пелените и изненада - 3 пъти се изака вътре и 1 път се изпишка. Естествено си чакаше бурните овации и беше много горда. От тогава насам почти 100% ака в гърнето и чат-пат пишка вътре. Задължителни условия обаче са да има играчки и мама или тати да са до нея на пода да си играят заедно. От скоро е много модерно да седи на гърнето с картонените си книжки и да ми подава да й разказвам по картинките. Даже като напълни гърнето си седи на него и иска още да "четем". Не мога да я вдигна направо от там. Ако я хвана да се пъне й казвам "Ния, чакай да те сложа на гърнето" и тя чака (ако не й е мега спешно де). Като я сложа там се труди. Това ми е голямо улеснение, че хич не обичам да чистя ако от многократните пелени на хипер чувствителното й дупе 
Калоян изобщо не е склонен към опитомяване
прави, каквото си иска и в никаъв случай - папагалски номера - да заучи и да повтаря 

Мъжът ми си е в Пловдив предимно, идва за два-три дни само и заминава, майка ми внуци не гледа... сама се оправям... но здраве да е...

Препоръчани теми