На годинка става вече Юлското човече!

• 29 066
  • 720
  •   1
Отговори
# 450
  • в 1001-та нощ
Това е Гигинския манастир - намира се близо до София (по моите идеи за близо), но от селото към манастира - трябва да се шофира внимателно и желателно с по-висока кола - имаше доста хора с леки автомобили, но ..... имаше следи от пробит картер и изтркло масло, както и дърпахме други бусове (бяхме с джип ....)

евита_фр - предполагам, че в следствие на ваксината е паднала имунната защита и затова гърлото е зачервено

нашата педи - каза непременно да я потърсим, ако има реакции - за да се вземат мерки - така, че  newsm78 не съм сигурна дали ще си мине - по-скоро трябва да се помогне - най-вече - заради отслабената имунна система  Hug

# 451
Селма,не съм давала Туя,понеже незнам как се дава и така самоинициативно не смея.
Явно и от това му се е зачервило гърлото,заради отслабналия имунитет,по друг начин не мога да си го обясня,защото си беше много добре и отведнъж 38,6 Shocked

# 452
   Ох...Тази нощ и Юлия беше с Т....
   Сега се чудя от какво ли?
   Ваксини не сме слагали......

Цитат
не съм давала Туя,понеже незнам как се дава и така самоинициативно не смея.
   Да,и аз не бих дала самоинициативно.  Peace

# 453
Добро утро!

Имам въпрос към мамите от Бургас:

Препоръчайте ми фирма за поръчка на кухня. Някоя, от която имате лични наблюдения.
Също и магазини за мебели и подови настилки. И ако имат и доставка извън града - най-добре, че ми трябват за Несебър. Благодаря.   bouquet

Евита , дано бързичко се оправите.

Алена, честита венчавка и честито християнче.   bouquet

Селма, бързо да се оправя и Юлия.

# 454
Селме, и ние в неделя бяхме с Т - 38 градуса, но я свали и от тогава да чукна на дърво нищо няма. Зъб не е избивал, не знам от какво беше

# 455
Селме, и ние в неделя бяхме с Т - 38 градуса, но я свали и от тогава да чукна на дърво нищо няма. Зъб не е избивал, не знам от какво беше
   Да не е някакъв вирус еднодневка!  #Crazy  Laughing
   Слава Богу,че сте добре!  Hug

Евита,как сте днес?

# 456
  • Stavanger, Norway
Здравейте, юлки   bouquet
Позагубих се няколко дена, но няма  как - рожденик, работа, жега...Чета, че обсъждате ваксината. Ние сигурно ще я сложим най-рано другия месец, защото последния прием ни беше с 1 месец по-късно, а пише, че трябва да са минали минимум 6 месеца от последния прием.
Иначе сме добре. Алекси не можем да го спасим от комарите и последно купихме едни лепенки, които се лепят н адрешката и миришат на лимон. Откакто сме с тях не са го гризкали (за протокола вкъщи сме с комарници + ултразвуковата машинка на Чико). Една вечер преди да вземем лепенките бяха се мушнали явно много комари и пуснахме Райд (течността). На другия ден Алекси беше с разстройство исега симисля, че може би е от това  newsm78 Няма да го пускам повече  ooooh!
Млечн акухня - записах го в държавната в Бургас, но след третия ден спрях да вземам. Не е нормално 3 дена всички манджи да са с еднакъв вкус (само на цвят са различни)  Shocked Засега ще си остане на домашни манджички от мама и баба, а  после може да минем на частната кухня, че чувам добри отзиви за нея  Peace
Хайде сега ще поработя! Всички болни мъници да оздравяват. Всички с предстоящи ваксини - успех  Hug

# 457
  • в 1001-та нощ
Момичета - има нова анкета  Hug

Какво са тези Т  newsm78 юлчетата са се наговорили  Hug хайде сега дружно да оздавяват

Ще пусна по-късно едно мини клипче от казана в обредната зала в манастира  Hug

# 458
Алена, честито за венчавката и кръщането!   bouquet

Ама как всички са с Т?! Ния тази нощ се събуди към 4 (от доста време не беше спала до този час в собственото си легло), изправи се на решетката и просто ни гледа. Татко й я взе при нас и тя се размрънка, че иска да яде. Като я гушнах - тя ми пари. Мерихме й температурата уж - на 37.2 изхвърли термометъра и не можахме да отчетем реалната стойност. Той писна малко след като го хвърли. Предполагам, че Т беше между 37.2 и 38. Дадохме й Панадол и я свали. Не знам зъб ли беше или ваксината от 20.07 сега дава страничен ефект. А на нея и нов зъб ще й пробие скоро. Вчера акаше като новородено. Чак единия път не успя да сигнализира, че трябва да я сложа на гърнето и едвам я почистих от мацаницата, която сътвори...

Сега следя да не вдигне пак Т. Да оздравяват всички бързо!  Hug

Аз пак да си побутна въпроса за оградките - мамите, които си купиха - споделете марка, цена, магазин...
Може ли някой да ми препоръча бърз и надежден бебешки термометър? Ния изхвърля електронния преди да писне и отчете реалната стойност  ooooh!

# 459
Привет момичета Simple Smile
dunaika ,аз взимам от частната кухня Ам-Ам,
http://amamburgas.info/ и съм много доволна,всичко си изяжда нашата госпожица с апетит,другата която също е много хубава е Бамбини,
http://bambini.bg/ само не се лъжи да взимаш от държавната ,защото там са пълни буламачи Sick,и нямат никакво разнообразие .
Бързо оздравяване на болните мъничета Peace

# 460
Май не съм се изразила добре.  Laughing
Обзавеждам апартамент и ми трябва фирма, която прави кухни, а не детска млечна кухня.  Laughing
Очаквам предложения, благодаря предварително.   bouquet

# 461
dunaika  Embarassed,маи не съм те разбрала .Ние сме много доволни Peace от фирма мебел Стил,ако не се лъжа май така и беше името.Много неща ни правиха и нямам никакви забележки.А аз по принцип съм с големи претенции,но те работят мн коректно,и като кажат дата за изпълнение си я спазват ,а не закъсняват като повечето фирми.Много наши приятели също му ползваха услугите и те останаха мн доволни ,от към изпълнение и цени.Ако искаш телефонен номер пиши ще ти го пратя на лични.

# 462
  • в 1001-та нощ
ето и клипчето на безсташния кръщелник  Hug Rolling Eyes

все едно е бил свещеник в минал живот - такова спокойствие  newsm78

# 463
Аз пак да си побутна въпроса за оградките - мамите, които си купиха - споделете марка, цена, магазин...

Нашата е на Lindam, ето тази : http://www.lindam.com/product/play-pens/safety/safe-and-secure-p … y-pen--white.html
Взехме я от английския амазон за около 180лв общо с доставката (към 40лв). Може да ги видиш в Mothercare за 355лв  ooooh! ooooh!
Ако не ти трябва толкова голяма същата фирма има много и различни части - примерно само вратичка или само по една преградка.

Засега сме оградили част от всекидневната, но малката напоследък не обича да стои вътре, затова може би скоро ще я преместим така че да загражда само кухненския бокс. Доста е удобно, виждам детенцето докато готвя, има си много играчки вътре

# 464
Честито на днешните рожденици!Много весело изкарване на празника!

Общи условия

Активация на акаунт