На годинка става вече Юлското човече!

• 29 068
  • 720
  •   1
Отговори
# 435
# 436
и нас ни ваксинираха днес точно с тази ваксина дето коментирате тук плюс и менингококи.казаха от едната да очаквам ефекти до 5 дена,а от другата до 9 дена.

# 437
и нас ни ваксинираха днес точно с тази ваксина дето коментирате тук плюс и менингококи.казаха от едната да очаквам ефекти до 5 дена,а от другата до 9 дена.

Уеуеее, горкото Але  Hug Аз по две не давам  Naughty Ама и педиатърката не харесва тази практика, така че не се налага да я увещавам със сила  bash box bash

# 438
все още е добре....дано не реагира.

# 439
Аз много се колебая дали да слагам тази ваксина и май по-скоро клоня към отказа й. newsm78

Дано да я понесат добре мъничетата! Hug

# 440
    Днес имаме доста рожденици,но повечето нещо не са ми познати..... newsm78
    Все пак да им честитим празника!

Рибке,честито ти пораснало съкровище!  Grinning Всичко най-прекрасно пожелавам и на двете ви!

# 441
Честито на всички малки рожденници тези дни и на техните майки. Да растат послушни, здрави и умни bdbaloni bdbaloni
Маритке, яд ме е че не можахме да се видим, но когато беше във България бях на работа всеки ден, етърва ми с която се редувам в магазина беше на море.
Габи май изкарва и кътници, хич не спи, буди се много начесто през ноща. Към края на месеца ще ходим да дадем кръв и урина.
Лека нощ.

# 442
  • в 1001-та нощ
ех, ние днес правихме кръщене на Калоян и църковна венчавка Wink)))

Малкият се държа геройски и не гъкна за изумление на всички - все еднo си живее в казана и си е у дома Wink)))  Joy hahaha

# 443
   a.l.e.n.a,честито ви бракосъчетание и кръщене!   bouquet Много красиви снимки!  Прекрасна и нежна булка си!  Heart Eyes Hug
    Браво на смелия Калоянчо!  Hug

Гледам ,не сте имали много народ на събитието....Сигурно така е било замислено?
    И аз съм почитател на по-камерни празнувания.  Hug

Честито на днешните рожденици!Весел празник!  Party Party Party

# 444
  • в 1001-та нощ
Благодаря  Hug многото народ беше на сватбата, а тук бяхме в манастир все пак и както казва Дядо Евгений :"Тук не се идва на туризъм, а когато човек има нужда...."

да не говорим, че пак имаше журналисти, камери ..... интервюта ......  Sick спасение няма  Sick

иначе - като официално поканени бяха свекървата и семейството на сестрата на мъжа ми, кумовее, естествено, от моя страна - сестра ми беше на море .....

изобщо не държа на много хора, за мен това е лично преживяване - и всякаквиизлишности ми идват в повече  Peace

да не говорим, че разни комшии извенъж случайно влязоха в обредната зала  Sick случайно  newsm78  Joy hahaha сеирджийството ..... Sick поне ядоха баница и сладкиши Crazy накрая

# 445
Алена, честито ви малко ангелче. Да ви е честит и църковнияя брак Hug  bouquet.

Честит рожден ден на днешните юлчета !
 newsm59 newsm59 newsm59 newsm38 newsm38 newsm38

# 446

да не говорим, че пак имаше журналисти, камери ..... интервюта ......  Sick спасение няма  Sick

Това специално заради вашата венчавка ли?  Shocked

Цитат
тук бяхме в манастир все пак и както казва Дядо Евгений :"Тук не се идва на туризъм, а когато човек има нужда...."
    Heart Eyes

# 447
  • в 1001-та нощ
о, не ....  ooooh! ooooh! ooooh!

имах предвид, че не стига, че много хора - ходят за забавление, а не по нужда, както се предполага - ходят и много журналисти постоянно и завличат за 2-3 часа хора, които са там да помагат при нужда и си имат и своя "работа"

самата обител - в началото на комунизма е ползвана за затвор на арестанти (политически затворници), после е била обор ....след промените отива дядото в бившия обор ....там няма ток, няма път ...

после идва Никанор, той е състудент на кумата и приятел на мъжа ми, бил е дълги години брокер на Уолстрийт и то доста успешен ... но още като студент е обяснявал, че ако жена му не е девствена ...няма да бъде   Hug

та. ....бидейки зад океана се е нагледал парите какво правят с хората, как се сриват съдби с борсови катаклизми ...и се връща с идеята да се замонаши ....

отива в манастира - обора при дядото, слагат сл. батерии, започва да развива биволовъдства - вдо манастира ...започва да възстановява манастира ...сега имат 80 бивола, правят сирене, колбаси, мляко ..... издържат се така - не по обичания за БГ начин, като се чуе за църковни истории .... мъжът ми ходи да помага с труд и средства ....

много са готини, дядото - много му е помогнал навремето, като е имал нужда от помощ  Hug

ето част от възстановеното (на снимките отгорния пост - зад нас е старата част с малко възстановяване  Hug )

в дясно е обредната зала - тя е само за обреди, не е църква вътре, има отделно старинна църква - зад мен ан долната снимка

иначе - това е около манастира - пак зад мен  Hug

# 448
Честит рожден ден на всички пораснали дечица  bouquet

Алена, да сте живи и здрави!Страхотни поводи за празнуване Peace

Горкото ми детенце,аз се чудя два дена защо е с висока температура 38,6,а то било от ваксината #Cussing out точно 9 дена след това.Водих го при една друга докторка,понеже нашата всеки месец е на някой плаж и не си вдига телефона и тя каза,че му било червено гърлото и не е от ваксината #2gunfire.Аз подчертах изрично,че сме били.Просто не знаех,че тази дава по-късно реакция Tired

# 449
a.l.e.n.a,благодаря,че споделяш всичко това с нас.Много е красиво и интересно!  Hug
Би ли ме подсетила отново за името на манастира?

evita_fr ,давала ли си Туя  преди/след ваксината?

Общи условия

Активация на акаунт