моля, който когато има време и желание да си изтегли файловете със списъците - рарнати са - един док и един екселски и да проверии за своето дете - всичко ли е наред, като дата, и т.н. - тук там няма имена - примерно да Рибката
.
но пък можеш да сподлеш дали обмисляте име вече или ще разчиташ на Морфей с някое съновидение 
Ама, ако Морфей все пак има да ми казва нещо, моля го за лична комуникация, така на развален телефон нема да играя. 

и навестих юлки 2011.
Все така неусетно да ги вадите.
много са забавни, като започнат да гризкат
)) особено солетки, но и бисквитки
)))
)) и ще има малко герданче в усмивката
))
няма как "доживотно" да спираме Е-тата и т.н. + това - доста ме съмняват всичките вредности,които се приписват на какво ли не ...разглеждала съм в различните години - кое е било вредно и кое модерно (ново, навлизащо и много полезно) и след 10 г - нов продукт на изндустрията, който трябва да се продава - изведнъж развенчава старите митове ... нали се сещаш, че "новият прах винаги пере по-добре и дори ухаеш на скъп парфюм"
; няма как децата да бъдат спряни да ползват обща храна - ....и в детските заведения и т.н. - затова по-добре от сега по малко и организмът да се адаптира; което разбира се - не означава, че тъпча Калоян с вредности, маргарин не ползваме и т.н. 
Яна е "река" от старославянски и много красиво име
)))) ако срещнеш Морфей - можеш направо да му кажеш, че си избрала - да има предвид, като ходи на гости

. Чакаме 5 и 6-ти зъб да излязат, наболи са вече.

след 1 месечна почивка вчера реших отново да я пробвам да седне на гърнето, този път си сгъна краката и седна, но веднага скочи като попарена 

Аз не мога да си впиша данните в списъците
За моя цикъл закусня доста но е както винаги болезен и продалжителен(8-9 дена)
И аз се съгласявам със enna
сега трябва да се учим без памперс, да пием от чаша, да проходим и подобни които са полезни за децата ни в тази възраст
Изписаха ни и още 1 мехлем и едно сиропче.Не сме заразно болни и се готвим за бебешкото парти в събота 
Препоръчани теми