На годинка става вече Юлското човече!

• 28 880
  • 720
  •   1
Отговори
# 675
*Teyа* честито първи стъпки, явно е прихванал от моето момче  Laughing  Heart Eyes

# 676
*Teyа* честито първи стъпки, явно е прихванал от моето момче  Laughing  Heart Eyes

Мерси, Тине,

И успехите и белите са заразни  Joy

bouquet

# 677

Водичка - давам винаги, когато поиска, понеже вече сочи с малкото пръстче Wink
Давам и след храна, а понякога, вече по-рядко и по време на хранене.

Ваксината - другата седмица и аз ще водя Дени за тази ваксина и тръпна, но вярвам, че ще мине безпроблемно. Надявам се с тази позитивна нагласа да посрещна всички препятствия, пък дано няма такива.

Кърмене - Аз отбих Денис, даже по-скоро и той сам се убеди, че мама вече няма много, да не кажа, никакво мляко и му допадна да е сит и да спи по цяла нощ, за което съм изключително благодарна. Случи се 3 дни преди навършването на годинката. Много ми беше изморително да ме буди по 3 пъти на нощ и да суче капки някакви.
На мен ми дойде цикъла на 15 юни и нещата се случиха доста постепенно и някак си леко и за двамата.

# 678
  • София
Teya, честити ви първи стъпчици!

Ади, при кой хирург ходи/ще ходиш за хернията? Аз също съм за ремонт и сигурно ще се наложи операция. Имам раздалечение (диастаза) на коремните мускули след двете 5-килограмови бебета. Може да имам и херния, нищо чудно.

# 679

Ади, при кой хирург ходи/ще ходиш за хернията? Аз също съм за ремонт и сигурно ще се наложи операция. Имам раздалечение (диастаза) на коремните мускули след двете 5-килограмови бебета. Може да имам и херния, нищо чудно.

Мерси, диман!

Ама ти яко си пострадала, лелеее !
отивай да се лекуваш, че не е шега работа.
Стискам палци! Praynig

# 680
  • Варна

Мерси, диман!

Ама ти яко си пострадала, лелеее !
отивай да се лекуваш, че не е шега работа.
Стискам палци! Praynig

Не претендирам за експертно мнение, но диастазата не се лекува. Можело да се направи операция, но ми казаха че било безсмислено, тъй като било най-вече козметичен дефект.

# 681
Тея, честити първи стъпки на големия мъж

Аз вече от една година посещавам зъболекари и няколко пъти си правих рентгенови снимки - няма никакъв проблем с кърменето стига да ви сложат един метален "лигавник" около врата. Питах и в кърмаческия, а има и много статии за рентгеновите снимки и кърменето - общо взето са единодушни за рентгеновите снимки на зъби, че не са проблем при кърмене. Аз за всеки случай не кърмя 6-8 часа след това или просто изцеждам каквото има след като се прибера.

За ремонтите и аз съм за сериозни, най-пострадали след бременността са ми зъбите и май ще стигна и до слагане на брекети за да реша един сериозен зъбен проблем  Crazy

Габи отново отказва да спи, но този път е доста по-сериозно от преди - сега вече почва да пищи само като понеча да я сложа легнала... Изобщо ужас е от няколко дни. Не се виждат нови зъби да се задават, но знам ли. И аз мисля да прекратявам майчинството и да си пусна отпуската, а после обратно на работа, но с това нощно будене през два часа направо не знам как ще се справя на работа да ходя  ooooh! ooooh!

# 682
  • в Кошера
Честитки на рожденниците от изминалите дни!

Честити първи самостоятелни стъпки на Дени! Да пристъпва все така уверено напред!  newsm68 А майка му стига си е почивала от форума  Mr. Green Hug

Установих, че мойто дете е безнадеждно влюбено в морето и ще я заведа пак, за трети път това лято  Crazy Нито мога да я изкарам от водата, нито от пясъка....няма такова въргаляне и плацикане  Mr. Green

# 683
Честитки на рожденниците от изминалите дни!

Честити първи самостоятелни стъпки на Дени! Да пристъпва все така уверено напред!  newsm68 А майка му стига си е почивала от форума  Mr. Green Hug

Установих, че мойто дете е безнадеждно влюбено в морето и ще я заведа пак, за трети път това лято  Crazy Нито мога да я изкарам от водата, нито от пясъка....няма такова въргаляне и плацикане  Mr. Green

Мерси, Теди  Heart Eyes
Чакаме сега и Деа да се пусне и да защъка Simple Smile
а Деа си е типично раче - обича водата!
браво на нея

Последна редакция: ср, 10 авг 2011, 14:01 от *Teyа*

# 684
Тея, честити първи стъпки на големия мъж

Габи отново отказва да спи, но този път е доста по-сериозно от преди - сега вече почва да пищи само като понеча да я сложа легнала... Изобщо ужас е от няколко дни. Не се виждат нови зъби да се задават, но знам ли. И аз мисля да прекратявам майчинството и да си пусна отпуската, а после обратно на работа, но с това нощно будене през два часа направо не знам как ще се справя на работа да ходя  ooooh! ooooh!

Мерси, Светле, да ви се връща Wink

Можеш да отбиеш Габче наесен и ще ти спи нощно време като буба.
Доколкото си спомням, ти планираш да спреш да кърмиш есента.
 Peace

# 685
Диман, изобщо още не съм правила проучване къде и при кого ще ходя,но ми се ще да е безкръвна операция,че хич не ми се нрави ножа ooooh!
Какво представлява "диастаза на коремните мускули" newsm78
Аз много се надявах моето да е просто деформиран пъп,но уви си е херния.Като го натиснеш е като на прожинка,гадна работа Tired

Дори,добре завърнали се и честити първи крачки на Дени Hug

Тира,сложете ни и нас във сака. Hug

# 686
Честито прохождане на Денис! Да стъпва смело и все напред.

Моят Росен също е влюбен в морето и пясъка. Още първия му досег с пясъка и водата беше такова удоволствие за него/а и за мен  Blush /... така се ухили, все едно на плажа е раждан.  Laughing От сега си представям, как догодина ще сме нон-стоп във водата, както е кака му сега.

Ние сега сме в периода "Едно спане на ден ми е малко, две са ми много.. "  Crazy Леееекинко ме поизнервя с това, но ще стискам зъби.

# 687
Честито прохождане на Денис! Да стъпва смело и все напред.

Моят Росен също е влюбен в морето и пясъка. Още първия му досег с пясъка и водата беше такова удоволствие за него/а и за мен  Blush /... така се ухили, все едно на плажа е раждан.  Laughing От сега си представям, как догодина ще сме нон-стоп във водата, както е кака му сега.

Ние сега сме в периода "Едно спане на ден ми е малко, две са ми много.. "  Crazy Леееекинко ме поизнервя с това, но ще стискам зъби.

Мерси, мерси,
Да ви се връща и на вас, ако още не сте тръгнали Wink
Цял ден днес сме вкъщи и Денис пощръкля.
Дано утре е за излизане, че луда работа.
Той си обича разходките и мрази да се заседява дълго вкъщи.
Хаймана като майка си Simple Smile

# 688
   Каринна,баткото не е правил реакция от МПР ваксината.  Peace

Вода давам,когато се поиска.И след ядене,не отказвам.
  Но не крия и аз съм чувала,че не е хубаво да се пие след ядене,защото така се разреждали стомашните сокове.(Аз пък си пия.  Rolling Eyes )

*Teyа*,добре дошла отново!Честити първи стъпки на Денис! Hug

Рентген,правила съм такъв на тазобедрената става,докато кърмех сина ми....Никой не ми каза,че не се препоръчва....  Confused
   Сега обаче заради кърменето отказвам да правя зъбни снимки.(Дано не ме притисне нещо!  Praynig )

Хексе,диастазата не може ли да се оправи с някакви упражнения?  newsm78

Кърменето.....Кърмя си.И нямаме изгледи за отбиване в близко време засега.

# 689
  • София
Хексе, аз хич не държа да лягам под ножа, ама при мен дефекта е голям и явно няма да се оправи от само себе си. Мисля си, че може би и болките в кръста се дължат на това - нарушен е баланса на тялото и гръбнакът се натоварва.

Ади, силно се надявам да има безкръвна операция за този случай - лапароскопия се нарича, май. И аз тепърва ще проучвам.

Моето раче също пощурява във водата. Умираше си от кеф като го потапях в морето. Блъскаше силно с крачета и пищеше от радостна възбуда. За разлика от каката, която се плацикаше на брега и влизаше най-много до глезените, при това имитирайки с ръце плуване сред пръските вода от вълните... Laughing Тя вече има развито силно чувство за самосъхранение. Като беше колкото него и на 2 годинки също не можех да я изкарам от морето.

Общи условия

Активация на акаунт