И Маринела се пробужда доста често нощем, но й давам бибата (биберон, залъгалка, както и да се нарича) и дотам, детето продължава да спи. Хем тя се наспива, хем аз. Така и не разбрах, защо отричате залъгалките

Ние сме на половината на вас от към зъби.Има 6 и половина
Искам да я ошамаря, да я хвърля през терасата и да я дам на циганите. 
Диване, в крайна сметка реши на релсите да я оставиш. Мая може да е лигла, ама е сладка. 
Напълно вярно. Мисля, че бях споделяла - някъде към края на първия месец Калоян без настояване от наша страна започна да ползва биберон-залъгалка и след около месец-два сам се отказа.
Залъгалките ги отрече сама като навърши два месеца и оттогава никой и нищо не е в състояние да ѝ навре такова нещо в устата, а има 10тина различни вида и размери. В един момент само ги ползваше като заспиваше вечер и то стискайки по една залъгалка във всяка ръчичка
И задължително трябва да стана да я гушна и полюлея и така заспива, а аз повече не мога.
долу има 4 зъбчета - тези, които са най-отпред и след това няма кучешки и още за 1 гледам, че има място, а направо кътник расте. Другата седмица ще е с баба и дядо на Велинград на почивка, не че ми пречи детето, дори напротив с него си почивам, но ако сме на разходка, че вкъщи ме прави направо крива... 

А като докопа нечии дрехи и лази на скорост с дрехата в ръце и не дава да ѝ се вземе

имам няколко дихателни упражнения които съм ги оттренирала и се справям ...примерно де
Дърпа мацките за дрехите но ги гали като мечок ...въобще стандартните неща като всички деца на тази възраст ...само дето има голяма агитка и го поощряват за магариите 
, когато отвориш ателие , ще дойда с четата за професионално фотографиране на сите мАже 

Зная че не ми е за тук питането ...мЪ пък може някоя мама да има същите дерзания ... Препоръчани теми