Препоръчайте хубави бунгала на Шкорпиловци

• 192 989
  • 458
  •   1
Отговори
# 285
  • София
За Дуранкулак и базата на DELL Simple Smile: До колкото успях да разбера всички бунгала са на два етажа – на първия етаж е нещо като холче, а на втория – спалня и баня. Залепени са по две бунгала заедно. По-скоро е една сграда, разделена на две двуетажни помещения. Пред бунгалото има масичка и столчета.  цената беше 30 лв миналата година. Има по-стари и по-нови бунгала. Има едно бунгало, което е разделено по друг начин – на първия етаж са две отделни стаи с баня, а втория етаж е стая с хол и баня. Ние бяхме в това бунгало. Води се ВИП и цената беше 35 лв. Вътре беше много уютно – в холчето имаше две диванчета, масичка, шкаф, телевизор и хладилник, а в спалнята двойно легло, гардероб и фотьойл, който вероятно се разтяга. Хола и спалнята са разделени от стъклена стена – врата. Верандата е огромна:) До нашето бунгало имаше още едно разделено по този начин -  на първия етаж бяха две отделни двойни стаи с баня, мисля, че и горе беше разделено на две.
Някои от бунгалата в базата са частни. Мисля, че тези, които на снимките са със сателитни чинии са от тях.
Единственото лошо нещо беше, че имаше страшно много комари.
Не намерих техен сайт. Ето малко снимки Simple Smile
верандата на нашето бунгало
бунгало, разделено на две двуетажни помещения
бунгалата на слънце
пак бунгала на слънце
бунгала на сянка
пътеката към плажа
плажа

Последна редакция: пт, 07 юни 2013, 18:34 от Елени

# 286
Много са хубави - имаш ли телефон за резервация или само на място или само за хора от DELL? Даже не предполагах, че Дуранкулак има плаж.

Последна редакция: пт, 07 юни 2013, 19:28 от milittana

# 287
  • София
Предполагам, че приемат и външни хора. Телефон ще дам на лични Simple Smile

# 288
  • изгубена някъде
Това е сайта на бунгалата на DELL в Дуранкулак.http://uvk.durankulak.info/index.htm

# 289
  • изгубена някъде
Тази година ще бъдем в друго, което е с кухненски бокс и се надявам отново да си изкараме страхотно. Пожелавам ви го и на вас Елени.
ted2 би ли споделила в кои бунгала ще отседнете, защото и ние търсим с кухненски бокс, но не открих такива. Писах на вили Ани, но не ми отговарят. Благодаря

http://pochivka.bg/o-15541-%D0%B1%D1%83%D0%BD%D0%B3%D0%B0%D0%BB% … D0%B2%D1%86%D0%B8

Мисля че и Станеви бяха с кухненски бокс, но не съм сигурна. Ще проверя пак и по-късно тази вечер пак ще пиша, че сега децата няпират за компа и нямам много време Simple Smile

# 290
Тази година ще бъдем в друго, което е с кухненски бокс и се надявам отново да си изкараме страхотно. Пожелавам ви го и на вас Елени.
ted2 би ли споделила в кои бунгала ще отседнете, защото и ние търсим с кухненски бокс, но не открих такива. Писах на вили Ани, но не ми отговарят. Благодаря

http://pochivka.bg/o-15541-%D0%B1%D1%83%D0%BD%D0%B3%D0%B0%D0%BB% … D0%B2%D1%86%D0%B8

Мисля че и Станеви бяха с кухненски бокс, но не съм сигурна. Ще проверя пак и по-късно тази вечер пак ще пиша, че сега децата няпират за компа и нямам много време Simple Smile
Тези бунгала не са ли в селото. ние предпочитаме да са близичко до плажа Simple Smile

# 291
  • изгубена някъде
Не са в селото и са близо да плажа.  Simple Smile

# 292
  • Варна
Мисля че и Станеви бяха с кухненски бокс
Тези бунгала не са ли в селото. ние предпочитаме да са близичко до плажа Simple Smile
[/quote]

И барбекю може да се пали и са съвсем зад плажа в дясно от естакадата в гората на сянка.
За мен най -хубавите бунгала на Шкорпиловци.
Колкото до плажа на Дуранкулак той е огромен - започва от границата с Румъния , покрай Крапец , чак до кръчмата на Бай Пешо и фара на Шабла. Не е много известен въпреки хубавия пясък и плиткото и пясъчно море защото като най-северен е и най - студен и духовит.На практика става от средата на юли ди средата на август-до тогава е студено , сетне духа.Там се лови ( и яде )Simple SmileSimple SmileSimple Smile на хубавите и едри попчета , кая и лихмус.

# 293
Уф, като не съм ходила никога в Шкорпиловци и се забатачих покрай търсенето на бунгало. Понеже сме с две деца, малкото е на 1г. и 3 мес. и искаме да са близо до плажа и да не са на баир Simple Smile, да може след плажа да се приберем без да сме изплезили езици с дете на ръце, кака в краката и всичките му лопатки, кофички, пояси, басейни и прочие Simple Smile Сега разглеждах сайта на вилно селище Рай, стори ми се, че е зад дюните на централния плаж, и бунгалата ми се струват ОК, а има и общ кухненски бокс. Моля ви, ако някой е ходил, нека сподели мнение Simple Smile
http://vilirai.info/default.html

Последна редакция: сб, 08 юни 2013, 10:15 от *MaGiKa*

# 294
  • Русе
Уф, като не съм ходила никога в Шкорпиловци и се забатачих покрай търсенето на бунгало. Понеже сме с две деца, малкото е на 1г. и 3 мес. и искаме да са близо до плажа и да не са на баир Simple Smile, да може след плажа да се приберем без да сме изплезили езици с дете на ръце, кака в краката и всичките му лопатки, кофички, пояси, басейни и прочие Simple Smile Сега разглеждах сайта на вилно селище Рай, стори ми се, че е зад дюните на централния плаж, и бунгалата ми се струват ОК, а има и общ кухненски бокс. Моля ви, ако някой е ходил, нека сподели мнение Simple Smile
http://vilirai.info/default.html
Рай е зад Джордаш, който се намира над дюните. Изкачва се един малък баир от около 50м за да се стигне до Джордаш където започва равния участък. Техния плаж не е централния, а е в ляво от централния, но също е охраняван и след това започва неохраняваната част.

# 295
Да се включа с информация за вилно селище Рай.Бяхме там по миналата год.Близо са до плажа на 5 мин пеша.Има заведение в съседния къмпинг и магазин.Но като цяло са от соцвремето като са освежени малко.Цената беше 10лв на легло.Иначе двора е хубав за деца и има място за колите.Всяка вечер си правехме барбекю,има скара,която може всеки да ползва и точно зад нашето бунгало имаше голяма маса и там се събирахме.Иначе всяко бунгало си им тераса.
Но като цяло,ако търсите повече удобства и лукс,тук определено няма да ги намерите.Има хладилник във всяко бунгало,но няма телевизор.

# 296
Здравейте,и аз да се включа в темата ,че са ме натоварили с задачата да избера подходящо бунгало за 2 семейства.
Та накратко разгледах мисля почти всичко ,което е в нета ,но тъй като не познавам комплекса нямам идея на какво да се доверя.Накратко моля за съдействие,че мъжете в компанията са претенциозните и не искам да ги разочаровам.
Търся:
-бунгало /може и 2 отделни/подходящо за 2 семейства с общо 3 деца.
-да е близо до плажа
-да е чисто и поддържано
-да има голяма веранда/че да си хапваме барбекюто вечер/
-да е подходящ терена за малки деца/на 4-5 години/
-да има бокс ,но не е задължително
-и задължително с собствено WC
Цената в случая ,не е от голямо значение.Ще съм много благодарна за всякакви препоръки ,мнения и коментари.
Благодаря  Hug

# 297
Рай не е лошо, но ако съседите ви хъркат или имат палави деца, няма да ви е добре. Бунгалата Ани са сравнително нови, но....ако сте с деца е далеч от плажа. Оградено е! но е на самата улица, която почти няма настилка и е ужасен прахоляк и...няма грам зеленине.Пече през цялото време.

# 298
здравейте досега не съм писала но темите са много интересни тази година и ние мислим да посетим шкорпиловци  семейство с 2 малки деца  звънях в тази почивна станция http://pochivka.bg/o-21509-%D0%B1%D1%83%D0%BD%D0%B3%D0%B0%D0%BB% … D0%B0%D0%BC%D0%B0 за двойно легло  но незнам  обстановката вътре в бунгалата моля споделете вашите мнения ако сте ходили благодаря

# 299
  • Варна
Здравейте,и аз да се включа в темата ,че са ме натоварили с задачата да избера подходящо бунгало за 2 семейства.

stanev_dm@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт