Препоръчайте хубави бунгала на Шкорпиловци

• 192 997
  • 458
  •   1
Отговори
# 270
Бяхме миналата година точно зад бунгало 7. На него е закачена антената за нета. То е двойно бунгало и затова има А и Б. По средата на базата е, до алея за коли, но не може да се паркира до него. Морето би трябвало да се вижда, ако не пречат много дърветата и предното бунгало. Зад бунгалото има пътечка, пред него има малко пространство отъпкана земя. Иначе от плажа до бунгалото все си е нанагорнище. Мисля че имам снимки на които съм хванала и това бунгало, ще се разтърся да ви ги покажа.

# 271
  • София
УФСЪ, много благодаря!
Най-важното е да е чисто вътре, да има прилична баня и сянка, защото ще сме с малко дете, а другото са "екстри", за които си мечтая. Човекът, с който говорих за резервацията ми каза, че бунгалото е на първия ред, но може би това е първия ред за тяхната база, а отпред да са бунгалата на БТА  newsm78 Ще се радвам, ако намериш снимки Simple Smile Ако си снимала и вашето бунгало отвътре, също може да ми покажеш, вероятно бунгалата в базата със сходен интериор Simple Smile.

# 272
Намерих снимките, хванала съм даже и 7-мо бунгало, обаче съм се объркала то не е до алеята за коли, а едно по-навътре. Бунгалата са двойни отново казвам и се чува достатъчно добре какво става в другата част. Така и не разбрах кои са бунгала Панорама и кои са на БТА. Надявам се да те ориентирам. Тези бунгала не са баш на първа линия, но пък след тях има още много, така че не са на най-високото.
ето го и него - 7-мо бунгало
алеята за колите до бунгалото, бордюра е много висок и няма как да се паркира
бунгалото от входната врата
точно зад вратата е банята, доста неудобно

банята абсурдно тясна, душа е точно до тоалетната чиния

целия простор на бунгалото
доста си беше тясно
там в дъното между дърветата трябва да е морето, чуваше се, но н … от нашата тераса.
плажът
панорамна снимка на плажа, точно пред бунгалата

Аз лично не останах очарована от точно тази ни морска почивка. Има една кръчма, но тя работеше само вечер и трябваше да търсим къде да ядем. Но бяхме извън сезона, тоест в началото на септември. Има един мой пост напред в темата преди 2-3 страници, прочети го ако искаш, да не се повтарям.

# 273
  • София
УФСЪ, много ви благодаря за обстойния разказ по картинка. Прочетох предишния ви пост, разбирам, че на вас не ви е допаднало, но на мен ми харесва това, което виждам на снимките. Хубаво е, че вътре е теракот и може да се почиства. Хубаво е също, че има верандичка и вечер човек може да си седне, да се отпусне, след като детето заспи и да си пийва биричка или винце на теферич Simple Smile Тази година съм така предпазлива и разпитвам, защото миналата година попаднахме на едни ужасни бунгала в Дуранкулак – няма друга такава мизерия – бунгалото е доста по-тясно от тези, вътре е застлано със стари мокети, които изглеждат сякаш никога не са почиствани, от всякъде висят паяжини, банята е като занемарена обществена тоалетна (и толкова малка и толкова неподдържана) и душът наистина е над тоалетната чиния, която се клати и казанчето тече.... да не продължавам, защото не това е темата. Едвам преспахме една вечер там с бебето, защото пристигнахме в 10 вечерта и нямахме друг избор. На другия ден си намерихме много хубаво местенце Simple Smile.
Относно храненето – човекът от базата, с който говорих каза, че всеки ден на обед има готвено и супа. Мисля, че в сезона няма да имаме проблем с храната. Последен въпрос - има ли кърпи и почистват ли бунгалата по време на престоя на гостите, или всеки сам си чисти? Видях, че в банята има кофа ии предполагам, че сами ще си почистваме, има ли метла и парцал?
Още веднъж благодаря за отделеното време и ви пожелавам прекрасно лято!  Simple Smile

# 274
Да определено, не беше моя тип почивка, въпреки, че не съм толкова капризна.
Бунгалата са чисти, няма мухъл, паяжини и гадинки.
Почистването си е ваша грижа, метла имаше със сигурност, парцал не.
И малко позитивизъм да влея.
Не е лошо наистина, но с големи деца е скука и тясно. Първия ден успяхме да се доредим до супичка в кръчмата, но само един ден. Не мисля, че септември в началото където има 4-5 почивни дни е извън сезона и доста се изненадахме, че не работи кръчмата. На терасата отгоре има дървена скара и когато почваше да грее слънцето, аз слагах един голям чаршаф, който нося за плажа. Иначе е прохладно, не е като на брега. В селото Шкорпиловци има откъде да се вземат зеленчуци.
Пластмасова посуда си носете, че е неудобно да се мие каквото и да е в тази мивка в банята. В бунгалото освен хладилник и телевизор няма друго. Телефоните бяха със адски слаб обхват, от трите оператора само глобул имаше обхват, но 15 метра надолу към плажа се появяваха и другите 2 оператора. Нета беше безплатен и достатъчно стабилен, питайте за паролата някой от персонала.
Приятна почивка ВИ желая и страхотно време.

# 275
  • София
Приятна почивка ВИ желая и страхотно време.
Благодаря, подобно! Simple Smile

# 276
  • изгубена някъде
Ние миналата година бяхме точно в бунгалата на БТА, но в 9А - то се намира над това което е показала УФСЪ. За разлика от тях при нас банята не беше толкова хубава и ремонтирана,  но това не ни попречи да си изкараме страхотно. Стоях до сред нощ на терасата и слушах морето, когато всички вече са заспали, беше наистина стахотно. В нашето бунгало имаше метла с лопатка, а в банята кофа със стирка, незнам защо при УФСЪ не е имало, но това е бях кахър. Ако си поискаш никой няма да ти откаже, домакина е разкошен човек. Трета поредна година ходим в Шкорпиловци и все на различни станции, но за сега на това бунгало най-ми хареса. Тази година ще бъдем в друго, което е с кухненски бокс и се надявам отново да си изкараме страхотно. Пожелавам ви го и на вас Елени.

# 277
  • София
Благодаря за коментара, ted2! Именно вашия пост с отзиви от миналата година и този на amsimom ми помогнаха да си избера бунгала на Шкорпиловци. Опитах се да се свържа с тези на БТА на един от апокрифно разпространяваните телефони, но като звъннах, човекът ми каза: Не сме БТА, а Панорама, но ние сме в един двор и така... Simple Smile Резервирахме си в Панорама за края на Юли Simple Smile
Благодаря за пожеланията! Прекрасно изкарване и на вас!  Simple Smile

# 278
Тази година ще бъдем в друго, което е с кухненски бокс и се надявам отново да си изкараме страхотно. Пожелавам ви го и на вас Елени.
ted2 би ли споделила в кои бунгала ще отседнете, защото и ние търсим с кухненски бокс, но не открих такива. Писах на вили Ани, но не ми отговарят. Благодаря

# 279
Това със заведенията за хранене е много странно. Аз бях на Шкорпиловци миналата година до 9 септември и всички заведения на Централния плаж си работеха с богато меню. Плажът пред Панорама е доста по-беден в това отношение  Laughing Wink

# 280
  • Варна
Елени предполагам че калпавите бунгала на Дуранкулак са тези на къмпинга Sad , разкажи къде си намери по хубави , за колко???
Колкото до храната в Шкорпиловци вече работят всички капанчета и няколкото магазина в които се продава пълен набор хранителни продукти . Няколко магазина и ресторанчета има и в селото което все пак е на 5 мин. с кола.До средата на септември всичко ще работи.

# 281
  • София
peterky2002, да на къмпинга са лошите бунгала. След като си тръгнахме от тях, отидохме да проверим в базата на DELL дали случайно нямат свободни места и  се оказа, че има едно свободно бунгало Simple Smile Там бунгалата са прекрасни, двуетажни, вътре са като в хотелска стая. Има ресторантче в базата, където на обед има готвено. Някои от бунгалата са на сянка, а някои на слънце. От тези, които са на слънце, се вижда и морето. До плажа се стига по една не много дълга леко стръмна пътечка и после се върви покрай морето и оградата на къмпинга. 30 лева беше бунгалото миналата година. Имам и снимки, но за да не ми се разсърди някой, че спамя темата за Шкорпиловци, мога да ти ги изпратя лично.

# 282
Може ли някои да ми препоръча бунгала за 4 члено семейство/2 деца/ около 50 лв. на вечер с телевизор и кухненски бокс за лято 2013?

Мисля, че Шкорпиловци вили Ани са за теб
https://www.facebook.com/shkorpilovci.vili.ani
Тези вилички изглеждат много добре. Някой знае ли на какво разстояние от плажа са и дали наоколо има къде да се хапне? Не мога да се ориентирам само по снимките. Иначе браво за добре изглеждащите бунгала

# 283
Може ли някои да ми препоръча бунгала за 4 члено семейство/2 деца/ около 50 лв. на вечер с телевизор и кухненски бокс за лято 2013?

Мисля, че Шкорпиловци вили Ани са за теб
https://www.facebook.com/shkorpilovci.vili.ani
Тези вилички изглеждат много добре. Някой знае ли на какво разстояние от плажа са и дали наоколо има къде да се хапне? Не мога да се ориентирам само по снимките. Иначе браво за добре изглеждащите бунгала
Ето какво отговориха на мое запитване. Цитирам

"Здравейте, нощувките за цялото бунгало е 60 лв. на вечер. На 670 м. са от централния плаж. Във всяко има кухненски бокс, ютия, простор, сешоар, кухненска посуда, хавлии. 
За уточняване на дата се обадете на тел. 0895626376, защото има направени резервации"

# 284
Далечко е от плажа, но пък е много спретнато и чистичко. Те тия бунгала на плажа са май повечето мизерни....
Елени, и аз се интересувам тези бунгала, които си харесала на DELL. Може ли все пак тук някакъв линк или снимки, или на лични ако прецениш

Общи условия

Активация на акаунт