Препоръчайте хубави бунгала на Шкорпиловци

• 192 962
  • 458
  •   1
Отговори
# 315
Базата на Провадия се намира до Огоста. Ахинора и Белопал също са там.Виждала съм ги от плажа но не знам повече.Тази на Провадия била със синя ограда.
А пък за места за хапване до Мадара има. На уличката правят страхотни палачинки и закуски.Там е и механа Мечото ухо.Има и сладолед за детето.И сте близо до лятното кино.Има много предимства заради които баирът може да бъде преглътнат. Все пак са само пет дена, а пък и щом татко може да носи няма страшно. Grinning

# 316
Забравих да добавя за Мадара. В базата дават барбекю, а в селото има страхотна кланица.Продуктите им са много хубави и ние през вечер отскачаме до там.Носим си и нашето барбекю, защото в базата някой път са заети.

# 317
  • Варна
Здравейте, моля спешно за отзиви за бунгала АХИНОРА, най-вече на какво разстояние е плажа, ама реално. Благодаря.

Не са само те , това е една група бази бунгала на различни собственици долу горе 500 - 1 000 м. от най - близката част от плажа , който самия е 11 км.Ние си ходим с колата на различни точки на огромния плаж , който е от Кара Борун до след устието на КАМЧИЯ.Ама то и близо да е как се тепа в топлика натоварен с деца , кърпи , чадъри , топки , и кви ли не плажни джунджурии.

# 318
  • Русе
мейси благодаря за бързия отговор. Ще се възползваме от идеята за прясното месце и барбекю.

# 319
  • Пловдив
peterky2002 благодаря  bouquet 

# 320
Здравейте,нямам възможност да прегледам темата,затова моля за помощ! Търся бунгало ( или квартира ) близо до плажа за майка с дете на 4 г. Без собствен транспорт.Изискването е да има самостоятелна кухня с посуда за готвене,тъй като майката ще приготвя храната на детето ( и съответно да има от къде да му напазарува).

Моля,изпратете ми телефони на ЛС,за да предам информацията.

Благодаря предварително  Hug

# 321
  • Пловдив
Аз пак ще досаждам, моля ви кажете, там на това Шкорпиловци, не е ли по-студено и по-ветровито, остават ни часове да потвърдим и се чудим, много самотно, няма и къде да идеш на разходка, това село става ли за разходка поне. Плажа бил след някакви баири. Ох, дайте съвет моля, спешно. ooooh!

# 322
Ветровито е на Шкорпиловци и студено, да, вечерно време без яке мнооого рядко може да се стои навън Flutter . И няма къде да се разхождаш в близост. Е, може да се отскочи до Камчия, на разходка с лодка да кажем, или по-хубав плаж(въпреки че с тая тинеста река, дето се излива Sick , требва  да се ходи по-далечко от втичалото, поне според мен)... Шкорпиловци не е за хора, свикнали да се разхождат, нито за такива, които не вярват, че лятото може да ти се налага да обличаш яке Mr. GreenLaughing ...

# 323
Шкорпиловци определено не е за хора,които обичат забавленията,шумните места, дискотеките и разнообразието. Там е едно истинско място за релаксация, тихо и спокойно без шума на големите курорти.Моят син беше на две годинки, когато за пръв път отидохме там. Да имаше нужда от яке вечер, но все пак не е Сибир.Разбира се всеки сам избира своята почивка, но за мен Шкорпиловци е мястото за истинска ваканция.

# 324
Не знам дали изобщо може да се стигне до Шкорпиловци без собствен транспорт. Има един автобус следобед от автогара Варна. Но мисля, че спира в селото и за майка с 4 годишно дете ще е трудно да стигне до плажа. Винаги съм се дразнела от това, че няма удобен транспорт, а не всеки има личен автомобил.Ако някой знае за други автобуси моля да сподели.

# 325
Благодаря,Мейси за полезната информация  Hug

# 326
  • Варна
Здравейте, моля спешно за отзиви за бунгала АХИНОРА, най-вече на какво разстояние е плажа, ама реално. Благодаря.

Сега видях къде точно са АХИНОРА.
Ние сме отсядали в долните , залепени за АХИНОРА.
Нашите са на 4-500 м от плажа а Ахинора примерно на 600.
Малко баирче е , но става и пеша .
Лошото е че няма сянка.
Долу до плажа има хотелче , май бяха и 2 кръчми.
Отсреща до часта с повече кръчмички и магазинчета е 20тина мин. пеша.Общо взето вечер ходихме пеша , през деня е твърде горещо и за по бързо обикаляхме с колата.

# 327
Здравейте, Ахинора са бившите бунгала на завод за месопреработване в Разград, при предишната стопанка можеше да си ползваш скара и да си готвиш пред бунгалото, сега не може има обособена обща кухня. Разстоянието , както е казано по- горе е 600 метра с мъничко баирче. Бунгалата на Ахинора са изцяло на сянка, ако сега не са отсекли дърветата. Докато го стопанисваше Петя всяко лято бяхме там, детето ми израсна там дет се вика. След това не сме ходили, само минавахме. Тази година сме на ТСУ мадара- доста далече нагоре ми се видя на картата, така ли е ?

# 328
  • Пловдив
Elysana полезно ми беше благодаря  bouquet

# 329
Радвам, се да съм била полезна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт