Новосъздаденото кралско семейство

• 58 545
  • 725
  •   1
Отговори
# 270
B & C аз бих казала, че с всяка изминала година гримьорите й стават все по-добри  Peace

# 271
Цитат
Е, няма такава бърза целувка никъде.

защо? На Кейт и Уилям беше също много бърза. Само че тук булката се притисна щастливо до рамото му след целувката на балкона Peace
http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-13973248

Не е въпроса толкова в бързината, колкото до това, че тя веднага се отвърна от него, нямаше ни зрителен контакт, ни нищо.

# 272
Чак сега изгледах няколко клипчета от сватбата.
Булката е невероятно красива и много тъжна - като че ли мястото й в онзи момент просто не е там.
А Албер стои до нея като тиранин. Грам чувство не показа. Това е някаква пародия на сватба. Дано да греша в преценката си, но този брак или няма да просъществува дълго, или няма да е щастлив за една от страните.

Точно това си мислех и аз,докато гледах клипчето!
Тя има поглед на човек,който е накаран с пистолет опрян на врата ,да застане там!
А той -с усмивка,като котарак току що глътнал мишка!
Все повече си мисля,че това момиче не се омъжва по желание! Thinking

# 273
B & C аз бих казала, че с всяка изминала година гримьорите й стават все по-добри  Peace

О, не, това не става само с грим  Mr. Green

# 274
  • София
B & C аз бих казала, че с всяка изминала година гримьорите й стават все по-добри  Peace
О, не, това не става само с грим  Mr. Green
Набързо разгледах нейни снимки от последните години и установих, че красотата й не се дължи единствено на добрия грим, а и на добри пластични хирурзи по всяка вероятност  Wink

Мъжът ми ако ме целуваше с толкова чувство като Албер, да съм го тряснала с тигана по главата, че да му дойде акъла  Mr. Green По-протоколна целувка, макар и по устните, не можаха ли да докарат  Rolling Eyes

# 275
Набързо разгледах нейни снимки от последните години и установих, че красотата й не се дължи единствено на добрия грим, а и на добри пластични хирурзи по всяка вероятност  Wink

Сега остана да разберем при кой е ходила, та и ние да се разкрасим  Mr. Green  Joy

# 276
Какво например си е подобрила?

# 277
  • София
За носа съм почти сигурна, и устните. Имам подозрения също така за брадичката и скулите.
Ботокс - 100%  Grinning
Ама нищо де - каквото и да е правила, важното е, че резултатите са перфектни  Peace

# 278

Устата 100%, бръчките също.

Ясно се вижда на снимките, а и пластични хирурзи го потвърждават.

# 279
Все повече се убеждавам, че Уилям направи добър избор.  Peace  Кейт все повече се развихря!

# 280
  • Пловдив
Да си даде хирурга на зълвите, че те имат отчаяна нужда от него като гледам. Просто недоумявам как хора с техните възможности може да са толкова сбръчкани  ooooh!

# 281
  • Варна
Този надут, самодоволен пуяк Алберт!
Изгледах клипчето с песента и сълзите на булката и ужасно ми дожаля за нея. Той определено я скастри нещо преди това, а реакцията му на сълзите и е повече от смразяваща.
Все по- склонна съм да вярвам, в опитите и за бягство от церемонията. Дано не съжалява, че не е успяла.

# 282
Определено не мисля, че е заставена насила да се омъжи. Тя сама е взела това решение и не мисля, че трябва да я съжалявам. Със сигурност не и е лесно, но тя е възрастен човек и е имала достатъчно време да обмисли и премисли всичко.
В това семейство жените не се славят с щастлив живот и явно традицията ще продължи и в бъдеще.

# 283
Вчерашния репортаж по ОРТ - за сватбата и опита за бягство

http://www.1tv.ru/news/world/179815

Красива, нежна и много тъжна булка.

# 284
Слес като видях снимките на чернокожата приятелка на принца със сигурност няма да мога да заспя тази нощ,или пък ако успея ще сънувам кошмари. Sick

Общи условия

Активация на акаунт