Новосъздаденото кралско семейство

• 57 416
  • 725
  •   1
Отговори
# 720
Ха сега дай инфо къде да намеря списък кой кой е Simple Smile Тоест Питърчо Смитски е граф на еди си кво Simple Smile За да мога да си избера Simple Smile

Има каталог....потърси го!  Joy
Каталогът не е строго поверителен, но условието е сама да се добереш до него.

Между другото, ако вече сте задомени, а искате да се сдобиете с титла, може да помолите някой чичко или леличка от Германия да ви осинови, срещу заплащане естествено. Simple Smile

# 721
  • София

В английския съответно: count, marquess/marquis и duke. Ако се вземете, ти ще си countess; marchioness в Англия, marquise в Шотландия и останалата част на Европа или duchess, ако се харесате с някой от най-висшите членове на аристокрацията.

За граф използват earl. Има още viscount (виконт) и baron (барон), ама те са по-надолу, не стават за нас  Joy

# 722
  • Пловдив
Алоу! Скръндзи такива! Значи ги познавате (може би сте женени за някой от тях), ама си ги къткате и не давате на случайни да се женят! Ей злобни завистливи жени бе! hahaha hahaha hahaha Това е защото мислите, че ще отвея конкуренцията ли? Flutter

# 723
  • София
Мдааа, винаги ми се е искало да бъда контеса. Просто ми звучи яко.  Grinning Пък и името ми е едно такова - аристократично. С титлата "контеса" отпред ще съм просто неустоима   Joy

# 724
  • София
Аааааа, на мен дукеса ми е по на сърце, обаче аз съм лесна, искам испанска такава - така че англисйките са all yours!  Crazy

Алоу! Скръндзи такива! Значи ги познавате (може би сте женени за някой от тях), ама си ги къткате и не давате на случайни да се женят! Ей злобни завистливи жени бе! hahaha hahaha hahaha Това е защото мислите, че ще отвея конкуренцията ли? Flutter

Joy Joy Joy Joy

# 725
  • Русе/София
Заповядайте в новата тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=620508.new#new

Общи условия

Активация на акаунт