Новосъздаденото кралско семейство

• 57 481
  • 725
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Не съм толкова "хай", че да искам от кралската фамилия Simple Smile Аз съм втора ръка вече, дъртичка, но някой самотен богат граф няма да откажа Joy Joy Joy Joy
Искам някак да получа информация за по-обикновената аристокрация, просто от любопитство, обаче английския ми, що се отнася за аристокрация е ужасно слаб. Явно никой съставител на учебници не е счел за нужно да предостави инфо какво е граф, маркиз и херцог.  Joy  Голям пропуск hahaha

# 706
  • София
 Blush
Янтра, извини ме! 
То нали за ССФ от принц- нагоре, та съм се объркала!  Mr. Green

# 707
Blush
Янтра, извини ме! 
То нали за ССФ от принц- нагоре, та съм се объркала!  Mr. Green

Simple Smile)))))))))))

# 708
  • Пловдив
Принц за кандидатки първа ръка, аз съм употребявана вече ССФ Simple Smile

# 709
  • София
Принц за кандидатки първа ръка, аз съм употребявана вече ССФ Simple Smile
Ти пък, я не се подценявай.
Принц Фелипе да не би да взе жена първа ръка!  Naughty Че и с доведено дете се сдоби човека, ако се не лъжа. И красавец при това, не като тия сдухани англичани.  Mr. Green

# 710
  • Пловдив
Тя може да е била втора употреба, сервитьорка и с дете, ама я каква руса хубавица е. Те мъжете видят ли русо и ... пада им пердето и почват да мислят с долната глава Laughing

# 711
  • Варна
A-a не Летисия няма дете от първия си съпруг. Объркахте ги с Мете-Марит от Норвегия.

# 712
  • Пловдив
A-a не Летисия няма дете от първия си съпруг. Объркахте ги с Мете-Марит от Норвегия.
Мда Simple Smile

# 713
Не забравяйте и разведената Мсис Симпсън, заради която Едуард VІІІ се отказва от престола! Не само, че не е руса, ами и доста грозноватичка ми се види! То любовта е сляпа - не принц, а направо крал си взима!  Heart Eyes

# 714
# 715
  • На земята, която е всъщност звезда.
Катрин и Уилям пристигат на хуманитарна мисия в Копенхаген. Посрещат ги датският принц Хам..т.е. Фредерик  Laughing със съпругата си:

Същата четворка с каски на главите:

Двете принцеси, много хубави и стилни:

Последна редакция: чт, 03 ное 2011, 00:39 от вселена

# 716

Искам някак да получа информация за по-обикновената аристокрация, просто от любопитство, обаче английския ми, що се отнася за аристокрация е ужасно слаб. Явно никой съставител на учебници не е счел за нужно да предостави инфо какво е граф, маркиз и херцог.  Joy  Голям пропуск hahaha

В английския съответно: count, marquess/marquis и duke. Ако се вземете, ти ще си countess; marchioness в Англия, marquise в Шотландия и останалата част на Европа или duchess, ако се харесате с някой от най-висшите членове на аристокрацията.

# 717
Вярно са много хубави двете принцеси  Grinning

# 718
  • Пловдив

В английския съответно: count, marquess/marquis и duke. Ако се вземете, ти ще си countess; marchioness в Англия, marquise в Шотландия и останалата част на Европа или duchess, ако се харесате с някой от най-висшите членове на аристокрацията.
Ха сега дай инфо къде да намеря списък кой кой е Simple Smile Тоест Питърчо Смитски е граф на еди си кво Simple Smile За да мога да си избера Simple Smile

# 719

Общи условия

Активация на акаунт