Новосъздаденото кралско семейство

• 58 521
  • 725
  •   1
Отговори
# 300

абе за какъв вкус става дума тук?  Rolling Eyes Shocked

# 301

абе за какъв вкус става дума тук?  Rolling Eyes Shocked

ами.. как по-деликатно да се изразя:)

много контрастен вкус има принцът
едната може би изразява сексуалните фантазии, другата редното, очакваното..

# 302
  • София
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/monaco/8614104/ … ute-to-bride.html
в този клип принца произнася реч, на която тя толкова сладко му целува ръката и той нейната ( това е на приема след сватбата) и така разчупват всичко.....доказателство, че през деня напрежението им е било огромно и за това са оставили у хората различно впечатление :peace
п.с. речта е след 2.40 минута на клипа Peace

ееее, това наистина е мило. Гласът му трепери от вълнение. Не им е лесно и на тях, но пък я гледа с топлина  Peace Дано са щастливи  Peace

# 303
Приятелката на Албер наистина не е първа хубавица, но пък детенцето се е получило доста хубаво. Според мен е много по-красиво и от майка си, и от баща си. Wink

# 304
  • София
Приятелката на Албер наистина не е първа хубавица, но пък детенцето се е получило доста хубаво. Според мен е много по-красиво и от майка си, и от баща си. Wink

то да ти кажа обикновено така става  Peace

# 305
Преди много години имаше нещо като скандал около принц Албер, мисля че манекенката Карен Мулдер го беше обвинила, че я е изнасилил, нещо такова. Отшумя за 3 дена, изкараха я психично болна. Но все се чудя имало ли е частица истина в това...

# 306
Не зная, но е засичан на гей-филмов фестивал в Швеция:-)

# 307
Явно е с разностранни интереси Simple Smile

# 308
така се говори, да
както каза мъжът ми, когато попитах има ли бивши гаджета сред гостите ... . " ми всички" Grinning
няма да й е лесно на жена му, но сигурно си знае с какво се е захванала

# 309
  • На земята, която е всъщност звезда.
Преди много години имаше нещо като скандал около принц Албер, мисля че манекенката Карен Мулдер го беше обвинила, че я е изнасилил, нещо такова. Отшумя за 3 дена, изкараха я психично болна. Но все се чудя имало ли е частица истина в това...

Карен наистина е доста болна, последно преди две години е нападнала пластичния си хирург. Така че, тук по- скоро отговорът е не.

# 310
Театър.........всичко е театър според мен. 
Нима очаквате, че ще започнат да си вадят кирливите ризи през хората.......естествено, че ще се стараят да изглеждам безумно влюбени и щастливи.
Нима вярвате, че тази жена не е била в състояние да си намери много по-млад и красив съпруг, а Алберт не само, че изглежда все едно и е баща, ами и непрекъснато я поучава, прави и забележки и ѝ казва как да се държи, а тя милата толкова се старае, че понякога и идва в повече всичко това и започва да плаче и да гледа като малко дете татко си, когато е згафило.

# 311
И за мен всичко е един очевиден театър. И речта хич, ама хич не ме развънува, 2 изречения тип заучени фрази, изтеглени от нета, които той четеше, много тъпо.
А за нейното притеснение или вълнение, ми те не се познават от вчера, от години са заедно, била е в светски среди много пъти, все се е свикнала с камерите и хорското внимание.

# 312
# 313
# 314

Аз, съм им фенка. Много са готини.

Общи условия

Активация на акаунт