Новосъздаденото кралско семейство

• 57 616
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
# 571
Баба Виви още не може да преживее, че не й дадоха да направи сватбената рокля  Mr. Green

# 572
Баба Виви още не може да преживее, че не й дадоха да направи сватбената рокля  Mr. Green
Определено. Peace

# 573
Определено. Peace
На мен това бабЕ, ми прилича на вещица от детските приказки. Абсолютно куку.

# 574
Никак не я харесвам, но е права за очната линия.

# 575
  • На земята, която е всъщност звезда.
Както и да изглежда Вивиен У., за момента тя е направила за ЮКей повече, отколкото Кейт. Да не говорим, че в голяма степен критиката й е основателна.

# 576
Сагата с очната линия само може да ни говори за характера на Кейт и че зад милото й изражение се крие упорит и непреклонен нрав!  Grinning  ЕДва ли Вивиан е първата, която прави коментар колко неудачен е този начин на гримиране. Сигурна съм, че стотици стилисти и гримьори, лично и чрез пресата и телевизията, са намекнали и натвърдили на Кейт, че трябва да направи промяна, но напразно! Crossing Arms
Инат булка и това си е!  Grinning

# 577
Ох, време беше, някоя човка, жадна за слава, да изкаже жалкото си злобно негативно мнение за принцесата. ooooh!
За мен пък, Кейт е идеална! Heart Eyes

# 578
При цялото ми уважение към ВУ, не мисля, че точно тя е тази, която трябва да дава оценка за грим, мдаа

Мен лично, гримът на Катрин не ме дразни,не е нито натрапчив, нито безвкусен.

# 579
Все пак гримът е част от цялостния имидж. Имиджът на Катрин и имиджът на Вивиен Уестууд са в двата противоположни края на скалата благоприличие-ексцентричност. Безсмислено е да се сравняват една с друга. А да се нарече Вивиен Уестууд "някоя човка, жадна за слава" е голям бисер. Laughing

# 580
 Вивиан Уестууд е гениален артист, не е баба, нито човка.
За очната линия съм съгласна, направена е много точна забележка

# 581

аз пък не смятам, че вивиан уестууд щеше да направи подходяща сватбена рокля за картин..
на имиджа на кари брадшоу нейна рокля може и да пасва перфектно, но не и на този на катрин!

за очната линия не мога да преценя (наистина ли с гримира сама?), но относно забележката за "необикновеността"- може би една необикновена, ексцентрична и перфектна принцеса би ми допаднала повече наистина, но пък явно катрин е решила да има друго присъствие в обществото и в медиите, което си е нейно право! по-важното е да е последователна в това решение и да не прави фрапантни грешки в облеклото..
Simple Smile

# 582
Вивиан Уестууд е гениален артист, не е баба, нито човка.
За очната линия съм съгласна, направена е много точна забележка

Права си, ок!
Но Кейт е бъдеща Кралица и не трябва никой да си позволява да оронва престижа й.

# 583
  • Варна
Инат булка и това си е!  Grinning
А, баш! Как го пишеха по кръстословиците, "безсмислено упорство"?  Grinning
Недостойна черта за една бъдеща кралица.

# 584
Инат булка и това си е!  Grinning
А, баш! Как го пишеха по кръстословиците, "безсмислено упорство"?  Grinning
Недостойна черта за една бъдеща кралица.

Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт