Отговори
# 135
Варненки, помагайте!

Търся си хотел за 15 юли във или около Каварна.
Намирам читави в Балчик, но ми кажете какъв е пътя между Каварна и Балчик.
никога не съм ходила и искам да знам лесно ли ще се придвижим?

А ако сме във Варна? За колко време се стига до Каварна?

# 136
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Мила, от Варна до Каварна пътят е около час, по принцип не е лош, но тази година не съм ходила и не знам как е. За хотел не мога да помогна.

# 137
ООО, Арим, благодаря Hug.Нека да задобрея и с удоволствие ще се отзовавам със специални картички Blush
Купих каша на хумана за Гоги - със сухар в нея, днао да е вкусна.Хоп, събуди се, изчезвам. Целувкиии

# 138
  • Варна
Злати, писах ти на ЛС.
Егаси времето, егаси лятото ooooh!

# 139
  • София

Перфектно е, така най ми харесва  Party

Бях днес с една приятелка в Хепи в МОЛ-а и като се наизтърсиха едно 14-15 мацки с почти еднакво големи тумбаци, викам си яснооооооо, някоя от отчетните има среща  Laughing
А Хепи мога да ги похваля като много дружелюбни към деца - донесоха на Мая столче Бертони за масата, даваха й разни дреболийки за игра, много бяха мили. Докато има заведения, в които само гледат накриво количката. Та го препоръчвам за хапване с децата  Peace

# 140
  • Варна
Бърди, Абе и аз не съм фенка на горещото, ама поне да не вали, да излизаме на разходки.

# 141
  • София
Дъждът е кофти, да  Tired

# 142
Момичета, помагайте : какво ползвате против комари за бебчетата ??? Днес в една аптека ми казаха, че тия гривни за деца против комари не ставали за бебета  newsm78 ( Зарат това знаеш ли го ти ? )

В събота вечер ни предстои едно събиране на открито, близо до морето и не знам как ще го опазвам малчо да не го нагризът гадовете долни  #2gunfire

# 143
Здравейте!
Пустия му дъжд днес как ме наваля ooooh! ooooh! . Бях мокра до кости! При все това, че в коша на количката освен дъждобрана за количката, има дъждобран и за мен... Обаче се сетих едва когато вече нямаше смисъл!
Ей, честно ви казвам, ПИСНА МИ! До сега само 2 пъти ме е пропуснал дъжд!  Crossing Arms

Ние много хубаво се разходихме днес, бяхме почти цял ден навън Party .

Веси, мога да предложа ултразвуково устройство на чико за количка, 22лв, много добри неща съм чувала, но не съм ползвала. Друго, за което се сещам - има едни спиралки, които се палят и димят, миришат странно, но приятно, слагат се на масата. Много са ефикасни, на коя фирма обаче не помня, преди много време съм купувала и вече не помня, потърси нещо такова. И последното - някакъв стик или спрей, с който да намажеш кожата, аз преди 3-4 години имах на една много прехвалена марка, дето много я рекламираха, но след като се намазах имах около 20 пъпки Peace

Мила, има два пътя Каварна - покрай морето, който е много хубав (или поне беше преди 4г.), но е с много завои, но пък е страшно красиво! Другият е главният път, той е по-широк. И в двата случая час - час и половина, зависи как карате.

Миме, дано имаш изненадка - зъбче! Praynig Hug

Иии, малко добро настроние

Мъж си говори с приятел:
- Записах жената на курсове по карате...
- И как е сега?
- Ами добре! Започнах да готвя по-добре, да чистя, и вече обичам да пера и да гладя!!!

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 19:21 от hailie

# 144
hailie Joy
Vessi-barabesiи аз се чудех за тези комари за това устройство на чико има много за и против и незнам и аз какво да взема вече Thinking
MISHANA13честита годишнина
Честито на всички месечинковци  Simple Smile
и да ви се похвалим днес акахме в гърнето newsm44

# 145
  • У дома
Влизам да ви споделя една прекрасна новина. Наши семейни приятели след много опити ин витро, най-накрая се сдобиха с дъщеричка. Малката Яна е със завидните мерки 3,900 и 53 см. Много се радвам за тях.

Хейли, и аз днес се прибрах мокра кокошка, добре че винаги държа дъждобрана на количката отдолу.

Хайде лека вечер

# 146
Доста съм изпуснала, да видим дали ще остане време да наваксам...

# 147
Весии еййййййййййй знам бе душко, ама мерсаж, че мислиш Митака, то така си е понякога горкото дете от майка му трябва да го спасяват. Гривничката я държа на количката, не на  детенце де и досега не сме имали проблеми. Ноооооооооо на кръщенето в Арбанаси .......не комари а комарища, тухла четворка вдигат в летеж. Гривната, + едно електрическо на батерии на Митака, + едни спирали които завсеки случай размахвах като шаманин във времето и пространството и пак нахапан. Като отстрелян със съчми горкото детенце. Извод: зависи и от комарите но явно най-сигурното средство си остава комарника за количката.

Хипо нали знаеш приятел съм с времето , сори но докато лешперим в болницата, за да не ме дразнят, така подържат хладничко, че да ми е добре /тука има разни мами хич не обичат отворените прозорци, ама може ли така бе хора посред лято,вярно  болни децата ама дай сега да се издушим/. За другата седмица съм го поръчала готско надявам се да ни пуснат и да отразим вече сезона на плажчета , че не остана време да събираме романтика за зимата.

Нинче оправяме се, поставила съм на малчо като истиски комунист да преизпълни петдневни план и да се лекува за три, че ми омръзна гледката през прозореца. Май ще се оправдаят моите подобрения , че ни вкараха за да изтеглят паричките от кличинта пътека. Аз имах такива съмнения зимата като Ви четях, то излезе почти половината деца да  са изкарали нещо бронхиално.... струва ми съмнително. Утре ще им спретна една проверчица щото хич не съм фен на "моето си е мое,чуждото е общо" и щото видиш ли някои много умен дай сега да взема пък тъпаците да плащат. Не, че ще променя нещо, или ще си кажат нещо - нали са колеги....но моята съвест да е чиста, и да съм изявила гражданската си позиция  Rolling Eyes

Мила ами от Варна както са ти писали около час  е пътя . Има два начина за стигане, единия е Варна - златни пясъци -албена- кранево  т.н - панорамен е но,  хич не го препоръчвам, не е хубав, с много завойчета и натоварен. Другия е през нивите от Варна  към виница и после се качвате горе на платото , мисля Кичево беше селото и после се движите пак на платото над Балчик - проверено, за него се важи твърдението на минитъра на транспорта " по българските  първокласни пътища дупки няма", е сега една -две да се мернат , те са за разкош и изобщо не ги бройм, забележка : няма сърцераздирателни гледки към залива. Има няколко хотелчета които не са точно в Каварна,  а в плажната зона тя си е на няколко километра от града, а преди самата Каварна има един хубав комплекс  - Калиакрия, но нямам представа за цените , там съм ходила само на вечеря. От балчик до каварна е около 10-15 минути пак зависи откъде минаваш, излизането от самия Балчик към платото е много  с доста дупки, даже бих казала кратери, но пък го ремонтираха последно като скитахме, така , че има шанс да е що годе приличен, после се кара по този който идва от Варна и е хубав. Има вариант за минаване през албена но доста се заобикаля.

Ей на и аз станах писател. Улях се. Оле я пусни  /вместо мен, да не се мъча и аз , а и после  народа да разпознае какво съм искала да направя / един чаршаф с цаца , може и мренки и изпотена биричка. Че да не заприличат обещанията ми като на партиен секретар от ОФ организация - "ще .... ама друг път"

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 22:07 от zarat

# 148
Зарат , hahahaОбичам да ти чета чаршафите. хайде, оздравявайте по-бързо , ама не забравяй да пускаш по някой ето такъв за завиване Hug

И един виц от мен:
В час по български учителката вдига Иванчо и му казва да изреди няколко съгласни.
Той казва:
- Марийка.
Учителката:
-Иванчо, Марийка не е съгласна!
Обажда се Марийка:
-Аааа, госпожо, съгласна съм, съгласна!
Хайде - лека

# 149
а преди самата Каварна има един хубав комплекс  - Калиакрия, но нямам представа за цените , там съм ходила само на вечеря.
Абсолютно не го препоръчвам ! ooooh! Sick
Актуална цена иначе преди 20дена  беше 140лв нощувка!

Общи условия

Активация на акаунт