Нямам още бебе ,но си имам тебе:) !

• 23 181
  • 734
  •   1
Отговори
# 405
Галка, шегата настрана, съжалявам за случилото се. Как може да има такива доктори, се чудя...

# 406
Галка! За пореден път -- е как може да има такива изроди...

Близначе, Не знам какво съм писала и мазала и аз, но след много мъдрене и пуйчене, мисля, че го редактирах до някакво ниво на смисъл  Grinning

Адашке, каква самобитна и натуралистична поезия, настръхна ми косата (Аз точно така изглеждам сутрин и милото го избива на подобно стихоплетство, но се задавя от смях и не може да скалъпи повече от 1-2 четиристишия  Mr. Green )

Само аз още не съм видяла снимки в снимка.бг -- я дайте малко инфо къде и с какво да вляза, че да поразгледам докато се правя, че работя  Blush

# 407
НОРЕ няма страшно бе..аз го направих на 102...кво пък това също си е една добра възраст да станеш майка... Laughingтъкмо по -лесно с бастунчето като не слушкат.. hahahaи сили няма да имаш да викаш...от където и да го погледнеш-предимства...

# 408
Така е тук ни имат за опитни животни .....
Не исках да развалям доброто настроение в темата,тя все пак е за развличане от мислите докато бебеправим,просто стана дума за болници и отношение и нямаше как да не споделя.
Хайде да ви развеселя малко това е новото най грозно куче в света
http://sever.bg/%D0%98%D0%B7%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%85%D0%B0-%D0%B … _l.a_i.93147.html

# 409
Така е тук ни имат за опитни животни .....
Не исках да развалям доброто настроение в темата,тя все пак е за развличане от мислите докато бебеправим,просто стана дума за болници и отношение и нямаше как да не споделя.
Хайде да ви развеселя малко това е новото най грозно куче в света
http://sever.bg/%D0%98%D0%B7%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%85%D0%B0-%D0%B … _l.a_i.93147.html
то това идва от джулай морнинг направо... hahaha..или пък е чело за държавен изпит досега и вече е на последната тема Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 410
 newsm62 туй горкото по-грозно и от мен Grinning

# 411
Че кво му има на кучИтУУУ?  Rolling Eyes hahaha

# 412
 Joy Joy Joy Близ гледай да не смениш и ти физиономията от толкова учене  hahaha hahaha hahaha
Наде добавих те във фейса  Hug

# 413
Joy Joy Joy Близ гледай да не смениш и ти физиономията от толкова учене  hahaha hahaha hahaha
ко да гледам...аз ВЕЧЕ съм тъй....несресана негримирана недоспала с наченки на цистит...и аз съм тъй оцъклена вече виЙ ко си мислити....пък преди бях красива красива...като майска роза... Mr. Green-койтмЪ погледнешИ изгаряшИ ....
ЛОЛИ нИ сЪ ли наспа?????ко толкоз ти харесва да са увиваш в тоя Пи Ню АР нИ знам Crossing Arms

# 414
Мерси Галка -- аз докато се усетя, че трябваше да ти пратя лично съобщение, фейса заби, а ти се усети преди мен Simple Smile

Близначе, това ще са най-щастливите деца на планетата, склерозилата им майка няма да се сеща постоянно да ги увиква, че не са си оправили леглото и не са си научили уроците, по цял ден ще търчат наоколо без надзор, кой е като тях  Laughing

Това куче е като експеримент на доктор Франкенщайн...

П.С., anngelina, мерси за ЛС, веднага се заемам

# 415
Ти затуй не се показваш  а  hahaha Joy Joy Joy да не ни стресираш,  ма небой се ще пием по едно хапче против страх  hahaha

# 416
Ти затуй не се показваш  а  hahaha Joy Joy Joy да не ни стресираш,  ма небой се ще пием по едно хапче против страх  hahaha
Галка от къде имаш моя снимка Shocked?

# 417
Спипах ли те а? Аз като един малък факер всичко намирам  Mr. Green
Като напиша на чичко Гугъл "Хапче за страх" и излиза твоята снимка  Mr. Green
Зузи умълча се нещо ,пак ли си във WC-то  Laughing

# 418
Близ, може да сме стари и грозни, ма все така флюбени Rolling Eyes

Туй старата либоф... ръжда ни фаща!
Кату тиган на кръгла мeсичина грей...
Ни бя либоф, ни бя ни чуду нашту
и ощи кат си сповня свят ми са люлей..

Да кайш съм проста, мъш дан съм видяла,
чи са прихласвам тъй у ляву, а пък то...
Щурец ли ма ухапа, ко съм пулудяла,
чи пуглидни ма как трипера кат листо!

Ей ся да мини да истропа на дуваря,
да кай: "Калино, де си ма, жина!?"
Припадам одма! Чи кат са стуваря
ку н'са притрепа, да са путруша...

Ши доди, шма пудигни нежну-нежну,
ши кажи: "Въх, Калино, ко напрай!?
Ми де въвриш!? Манинку са углеждай!
Си нявгиш ногу заблихосана*, ши знайш..."

Пък яз ши са пудхилвам тъйцък глупувату,
ши викам сал "Ъхъ.." , ма колкут' дан мълча,
ши цвъркат пуд забрадка фтички, ши е ляту...
И кват съм бяла патка, кат разпера ини крила...

Чи кат зафръчами кумплектну у либови,
ши стани дармадан ду седумуту нибе...
Цъ, ни ръждясва, бе! Кат чисту нова й!
Лъщи на мeсичин'та, начи, треска ма трисе!

# 419
хахахаха вижте какво намерих
Надежда от къде ги вадиш тези ПроизвИдениЯ на изкуството направо ме разбиваш  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт