Нямам още бебе ,но си имам тебе:) !

• 23 129
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
  • гр.София
Рецепта за кекс

Продукти:

2 усмихнати очи,
2 добре оформени крака,
2 обичащи ръце,
2 твърди бутилки за мляко,
2 ореха,
1 обвита с кожа купа за миксиране,
1 твърд банан

Указания :

1.Погледнете в усмихнатите очи
2.Разделете добре оформените крака с обичащи ръце
3.Изстискайте и масажирайте бутилките за мляко много внимателно, докато обвитата с кожа купа за бъркане е добре намокрена, проверявайте редовно с пръст
4.Внимателно добавете твърдия банан към чашата за миксиране, като го вкарвате и вадите, докато се разпени(за най-добри резултати продължете да мачкате бутилките от мляко).
5.Когато температурата се повиши, потопете банана дълбоко в купата и покрийте с орехите, оставете го да се накисне.
6.Кейкът е готов когато бананът омекне.Ако бананът не омеква, повторете стъпки 3-5 или сменете купичката за бъркане.

Забележка :

1.Ако сте в чужда кухня, измийте приборите внимателно преди и след употреба.
2.Не облизвайте купата за бъркане след употреба.

# 511
Момичета....аз ще ставам,че Зайко се прибра и иска да сяда на компа...тъкмо и аз да полегна вече,че много ме домързя....
ето още един виц:

Редактирайте
Мозък Ева, мозък ...
от Петя Милчева Манасиева на 23 ноември 2009 г. в 10:30

Адам и Ева се разхождат из райската градина, към тях се спуска Бог и им казва:

Деца мои, имам за вас 2 подаръка, но вие ще решите как да ги разпределите… първия е пикане прав..
Адам се развикал до небесата, удрял си глават в близкото дърво, скачал и крещял, че той иска да пикае прав. Ева му отстъпила… Адам започнал да бяга из градината, радвал се, скачал, крещял, пикал на всичко подред. На дърветата, на цветята, на всяко насекомо поотделно и просто на земята!

Ева застанала до Бог и двамата мълчаливо наблюдавали това безумие. Накрая Ева не издържала и попитала:

Господи мой, а какъв е втория подарък??
Бог промълвил:

Мозък, Ева.. Мозък! Но ще се наложи и него да го дам на Адам, иначе ще опикае всичко.

еееееее Пиле добро е това hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy
Айде отивай да си почиваш и мерси за компанията....аз оставам сама и ще чакам компания...ако няма такава Шъ заспа на компа....

# 512
еееееее щом никой не иска да ми прави компания ...аз отивам да се къпя...иосвен пак да започвам а чета...друг избор просто не ми оставяте Crossing Arms

# 513
Ах и аз дофтасах ама само за малко че ме чакат на масата  Laughing
Ай наздраве на всички щом сте казали
Гледам вицове си разказвате ма аз кат незнам нито един  Embarassed само ще си чета и ще се търкалям от смях Joy Joy Joy

# 514
  • Видин
Пиле, страшна рецепта Joy Joy Joy
Близначе, виж как уплаши Пилето с тези крилца и то зе че избЕга Crossing Arms а и днес ти казахме, че единствения начин да отидеш да четеш е ние да не пишем bowuu Mr. Green

# 515
аааааа къде бил ключа за палатката...вие плюскате....е да ви е сладко!
аз отивам да се къпя и ще се радвам ако има някоя самотна душица като мен да ми прави компания....поне до към полунощ...
НИЙКА ми аз тъмън вече спрах бе и вий решихте да ми пазите тихо Mr. Green Mr. Green Mr. Green
пс аз май забравих да са поФаля че днес разбрах че няма да имам мъж пак десетина дена-да ми е честито!!!!! Crossing Arms

# 516
Един мъж много обичал да си кръщава предметите!
Леглото се казвало Чочко,възглавниците Цицони,вратата Баджаци,а прозорците Ташаци!
Един ден му разбили апартамента му откраднали прозорците.
Звъни на шерифа и вика:
Лежа си аз на Чочко,гушкам Цицони....отварям Баджаци и няма Ташаци! Simple Smile

А развесели ме много Joy Joy Joy Joy Joy
Близначе сега най много искам да ме приемат ,ама не помня как помнех на 20 години
Sickще се озоря #Crazy

# 517
с какъв изпит си за влизане?
непременно се запиши да учиш...образованието си е образование...!!!

# 518
  • Видин
НИЙКА ми аз тъмън вече спрах бе и вий решихте да ми пазите тихо Mr. Green Mr. Green Mr. Green
пс аз май забравих да са поФаля че днес разбрах че няма да имам мъж пак десетина дена-да ми е честито!!!!! Crossing Arms
Аз ако детето заспи. Мъж не ти трябва, нали О мина Flutter

# 519
с какъв изпит си за влизане?
непременно се запиши да учиш...образованието си е образование...!!!

Математика...ама и да ме приемат бая зор ще видя ,защото там е с усилено изучаване на математика ,химия и физика....,но трябва да уча защото предчувствам как след време ще остана хронично безработна...ако остана без образование

# 520

Ей такова го сготвих и го изядохме даже.   chef Връщам се да ви чета, че пак сте се смяли без мен тука.  Mr. Green

Последна редакция: пт, 01 юли 2011, 21:41 от zuzi_79

# 521
  • до едно тепе
Близначе надничам аз надничам между дремките hahaha Тоя болничен направо ме размазва

Тоз чича има да го гоня с шкембака ама картинката е подобна следобедите вкъщи на дивана Mr. Green

Последна редакция: пт, 01 юли 2011, 21:41 от pospalancho

# 522
Близначе надничам аз надничам между дремките hahaha Тоя болничен направо ме размазва

hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy
ПОСПАЛАНЧЕ  шЪ МЪ прощаваш ама точно тъй си ТЕ представях...само че по-дебеличко.....Шъ мъ извиниш.... BlushТуй мноого кльощавУ ....
ЗУЗИ какво бе?какво сготви...ох Шъ умра с тебе....аз нищо не виждам..и диоптрите да сложа...пак
Мария като на дъщеря ти казвам....недей да учиш нещо което ти е трудно по природа.....ако не те влекат цифрите по принцип бегай.....трябва да се запиташ какво обичаш а не какво се търси....което противоречи на всичко това което аз уча.....че търсенето формира предлагането ooooh!Имахме един даскал дето викаше-дори сърцето мви да иска да отворите магазин за парфюми ...ако се търсят краставици ще отворите магазин за краставици.... ooooh!
НИЯ той ми е такава добра компания....незаменима....верно че само мълчи...и някой път ми иде да го прасна обаче обичам да си е в къщи...пък и не съм от изневеряващия тип....мноо съм смотана... ooooh!Радвам се че ще ми правиш компания....сипи на детето малко винце в манджата-Ша зъспи не бой сА Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 523
Ох, тука голяма популация е била: Мравки, Близнаци, Пилета и т.н. Само мен ме е нямало  Crossing Arms

Добре се посмях на вицовете де, нищо, че със закъснение.  Joy Joy Joy

Близнацоооо, ти мен що нии мъ пучерпи индивидуално с някву питие? Аз да ни съм лукуа пача, а? Laughing

Помисли си с какво и веднага ме почерпи, щот ши стана люта  hahaha hahaha hahaha

Поспаланчо, сега ти се е паднало да си поспаланчиш. Де късмет и на мен така да ми се падне.  Whistling

Близне, аз в петък вечер съм до сабахлян тука...айдиии да не е баш ду събахлян, но поне до 1-2.

П.С  - пак към Бай Брадър: като сЪ наплюскЪм, спирам да разсъждавам. Забравила съм да прикача снимката с кИфтетата

# 524

Ей такова го сготвих и го изядохме даже.   chef Връщам се да ви чета, че пак сте се смяли без мен тука.  Mr. Green

ааааааааа ся видях-Кифтета.....можно можно!!!!!!!!че и добре изглеждат...пу да ти се не види и добрата готвачка!бравос!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт