Нямам още бебе ,но си имам тебе:) !

• 23 023
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
ако и това не действа им кажи че ще им пратя този:

# 556
Родата ме ядосва, и като ше им тегля по една.......щото заради детето ме ядосват и него ми го ядосват...а аз за нея човек ще убия, ама айде, живи и здрави да са, ама да не се закачат с мен Peace
тъй ми....ай наздраве!!!!!Зузо помагай ма....ся набиваш Кифтета нали?Дай да кажем нещо мило на момичето ..да го успокоим един вид....
Joy Аз за сметка на Мариан се успокоявам. hahaha
Пък милото легнал уж болен оттатък, и аз си пия тук с вас и разсъждавам над живота. Laughing
Ама като ще го засиля още в понеделник към доктора...
Незнам дали при вас е така, ама той като се разболее, олеле, край, няма време за доктор, но нон-стоп мрънка. Хубаво, обгрижвам го, ама защо се мъчи, а не иде на лекар, ей това не разбирам? newsm78

# 557
Близначе  Joy hahaha
Имам си по-важни задачи от техните глупости честно казано. bowuu
Ай наздраве (май ще слизам за бира, а и нещо булсаткома се прецака, те ще го отнесат накрая)

# 558
Близнацооо,о тук съм! Шаро е на линия! Да успокоим новото тУгавЪ: ние не хапем, не говорим изобщо глупости, не пием, не сме ненормални кукумицини....ама сме красивици всичките, до крак, тъй че няма да се плашункаш, както казва другаря Ставрев от Стъклен дом

И кУ искаъш да знаш пък, нИ набивъм кифтета, изпукахмиии гииии

П.С. Въх, ква е таз черната перла мъри?

# 559
ми ти остъчи черен ми и партиен са явява... Joy Joy Joy hahaha hahaha hahahaСамо да е гъкнала родата на СНАРКИ...водя им го тоя в тъмното и то...

# 560
ми ти остъчи черен ми и партиен са явява... Joy Joy Joy hahaha hahaha hahahaСамо да е гъкнала родата на СНАРКИ...водя им го тоя в тъмното и то...

Те в тъмното няма да го скиват, душа  Joy Joy Joy

# 561
Каква е приликата между слънцето и тъщата?
Че и двете не можеш да ги гледаш!

Как може да ти дойде това на акъла  ooooh!

Snarky Chimpfanny , какво да ти кажа - мъжка му работа  Naughty

# 562
ей тва е, кат блея така става.............
кучето ми изпи бирата от чашата, докато съм се вглъбила да пиша и чета тук, лелелеле, пияница мръсна  Twisted Evil hahaha

# 563
кучето ми изпи бирата от чашата, докато съм се вглъбила да пиша и чета тук, лелелеле, пияница мръсна  Twisted Evil hahaha

Joy Joy Joy От нашите си, блейко!

# 564
ей туй пък за НАДЕТО СПЕЦИАЛНО..... hahaha hahaha hahaha hahaha

кучето ми изпи бирата от чашата, докато съм се вглъбила да пиша и чета тук, лелелеле, пияница мръсна  Twisted Evil hahaha
Joy Joy hahaha hahaha Joy Joy

# 565
ей туй пък за НАДЕТО СПЕЦИАЛНО..... hahaha hahaha hahaha hahaha

кучето ми изпи бирата от чашата, докато съм се вглъбила да пиша и чета тук, лелелеле, пияница мръсна  Twisted Evil hahaha
Joy Joy hahaha hahaha Joy Joy

Тя Надето утре пак ще сътвори някой стих, надъхвай я ти  hahaha hahaha hahaha

# 566
Каква е приликата между слънцето и тъщата?
Че и двете не можеш да ги гледаш!

Как може да ти дойде това на акъла  ooooh!

Snarky Chimpfanny , какво да ти кажа - мъжка му работа  Naughty
hahaha Joy JoyМОЖЕ МОЖЕ И ОЩЕ МОЖЕ....

# 567
Божеее, как не съм ви намерила по-рано, да си пием вечер и да се смеем? newsm78
пък за кучето, поне си имам компания за пиенето, че иначе на битов алкохолизъм бие  Joy

# 568
  • до едно тепе
Изоставям ви за тази вечер.Мъжо любезно ме покани да спим Crossing Arms
Вихрете се на воля  Mr. Green
Снарки поне няма да и се чудиш,ако ти проговори след малко.Ще да е от бирата smile3534
Лека мацки и не прекалявайте с алкохола,че да не ви правим утре бульон трезве-не за друго ами хвърлихме чорбата от киселото зеле rotfImao rotfImbo

# 569
СНАРКИ ей тъй са крихме със ЗУЗА В началото....затуй ни нЪ намери...а едното е ЛОЛИТО...АМА без пинюара...е тука...по натюр..
ПОСПАЛАНЧЕ ...пак ли шЪ спиш бе душко...еййй айде утре пак ! Wink

Общи условия

Активация на акаунт