Нямам още бебе ,но си имам тебе:) !

• 22 982
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
Да няма на сватбата бягащ младоженец  Laughing

Snarky Chimpfanny , да ти кажа аз с котката най-добре се погаждам - винаги ме изслушва и ме гледа с поглед пълен с разбиране  Mr. Green
БЛИЗНАЧЕ, толкова са сладички. Искам да ги намачкам. Близначе, ти без мъж ли си тая вечер, че с глупости се занимаваш  Laughing

# 571
[b]Близначе [/b] права си относно ученето ....аз съм записала и др специалности ,но ако не ме приемат там ,а  с математика ще се нагърбя няма как...не ми се отлага повече във  времето...
Преди половин час смукнах една бира Mr. Green и от тогава се лендза на[ smile3532 всичко чудя се какво ли имаше в неяяяяя Thinking ,милото каквото и да ми каже все ми е смешно...а и вие с тези изцъклени котки  Shocked newsm62

# 572
СНАРКИ ми да са бяхти взели с кучету  hahaha hahaha Joy Joy

БУБУ горкия младоженец....Ама как позна че съм без мъж.....и вече не съм на себе си....

Последна редакция: пт, 01 юли 2011, 23:04 от БЛИЗНАЧЕ

# 573
СНАРКИ ей тъй са крихме със ЗУЗА В началото....затуй ни нЪ намери...а едното е ЛОЛИТО...АМА без пинюара...е тука...по натюр..
ПОСПАЛАНЧЕ ...пак ли шЪ спиш бе душко...еййй айде утре пак ! Wink

То името му такова - поспаланско  Joy Joy Joy

Крихме се да, ейййй, какви времена бяха само, а? И картофите бяха картофи..сега като се сетя, ти пак най-големия беше избрала  hahaha hahaha hahaha

П.С. Пак пткачи ( не ПТкачи, ами откачи  Mr. Green) ма момееее  hahaha hahaha hahaha hahaha Да се бяхте взели с кучето  hahaha hahaha hahaha

Мен пък днес като се прибирах от раУта, един котарак ме сваляше  newsm03 newsm03 newsm03 Викам си айди, стана работата, ама на...ходи 2 минути след мен и като ме надуши каква съ, се врътна и избяга.  ooooh!

# 574
БЛИЗНАЧЕ, щяхда ти се карам ако мъжо си е вкъщи,  а ти не го напъваш под завивките  luvbed smile3521

# 575
ми взехме сА, напи се милото и навири краците, няма тренинг още, ама ша я науча да не се излага на първата бира още  Joy

# 576

Люх  Mr. Green Братчеда му е слаб задния мост  hahaha hahaha hahaha

П.С. Като гледам на другото братчед пък предния не му е читав  Joy Joy

# 577
[b]Близначе [/b] права си относно ученето ....аз съм записала и др специалности ,но ако не ме приемат там ,а  с математика ще се нагърбя няма как...не ми се отлага повече във  времето...
Преди половин час смукнах една бира Mr. Green и от тогава се лендза на[ smile3532 всичко чудя се какво ли имаше в неяяяяя Thinking ,милото каквото и да ми каже все ми е смешно...а и вие с тези изцъклени котки  Shocked newsm62

ей тъй кУ отидеш на изпит...взела си гУ!!!!!Ши съуважавати с професора... Mr. Green Mr. Green

# 578

Люх  Mr. Green Братчеда му е слаб задния мост  hahaha hahaha hahaha
Joy Joy hahaha hahaha Joy hahahaМАРИЯ нещо такова с професОра.... hahaha hahaha hahaha

# 579
СНАРКИ глей да ни сЪ напийш до там че да:

hahaha hahaha hahaha

# 580
от мен лека нощ и внимавайте с напитките  Hug

# 581
от мен лека нощ и внимавайте с напитките  Hug
аха ний да сме били внимавали....душица златна.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 582
Сега стоя и се чудя...той се опитва да я вдигне или да я допребие? Или може би й се смее отблизо?

Снарки, не яж кучето!  hahaha

Това е йога по скъсани чорапи  hahaha

# 583
Сега стоя и се чудя...той се опитва да я вдигне или да я допребие? Или може би й се смее отблизо?

Снарки, не яж кучето!  hahaha

Това е йога по скъсани чорапи  hahaha
hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy

# 584
Добър вечер!
Аз направих една шопска салата и пак прежалих от оная ракийка.
Ми петък е!
Ама то май съм изпуснла купона за тази вечер  Mr. Green

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.

май не съм

Общи условия

Активация на акаунт