Нямам още бебе ,но си имам тебе:) !

• 23 178
  • 734
  •   1
Отговори
# 390
Малииии заиграх се тука на една игра ,вие три страници изписали.Пак са ви хванали щурите май.
Близначе нашето морце ще е август ,че сега мноу студено бре  cold не става за море  Grinning
Хайде Ученичките да си вземате изпитите със 6-ци ,че после да не се разсейвате с учене а само бебета да правите  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Близначе ми ти значи всеки ден си в ову  Mr. Green не се спираш ей  Simple Smile
Аз до Овуто имам още седмица май  newsm78 ,а до тест мнооого време,не съм обнадеждена нещо Tired

# 391
Малииии заиграх се тука на една игра ,вие три страници изписали.Пак са ви хванали щурите май.
Близначе нашето морце ще е август ,че сега мноу студено бре  cold не става за море  Grinning
Хайде Ученичките да си вземате изпитите със 6-ци ,че после да не се разсейвате с учене а само бебета да правите  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Близначе ми ти значи всеки ден си в ову  Mr. Green не се спираш ей  Simple Smile
Аз до Овуто имам още седмица май  newsm78 ,а до тест мнооого време,не съм обнадеждена нещо Tired
ГАЛКЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЙ къде си ти ...къде сме ний....ти тепърва ще гониш ову пък ний вече тестове купуваме... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green-аз категорично НЕ чакам за 11-ти..ко са 10 дена...на фона на сичкото туй чакане...
НАДЕ ма ти верно си младичка....ко са едни 64...65...ми то детска игра..на тая възраст такива шансове имаме ....младите да ни завидят...имам придвид шансове за пенсия... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 392
аз пък тези дни трябва да съм в ову ...
Мисля, че е крайно време ВИЕ както сами се наректохте "дъртите" да вземете да се покажете, да ви видим колко сте дърти  smile3534
пък скоро ще си показваме коремитееееееее

# 393
Алооо, Близначеееее, това учене съвсем ти изпи мозъка  Mr. Green, какви критически, бе моме? Аз тепърва се стягам да ми идва цикъла....имам чувството, че не ми е идвало никога  newsm78 От 6 март не съм имала цикъл, нали бях бременна. Сега чакам ли чакам, че като дойде след него и другия, смятам да ви изтупам един двулентов тест тука  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аз за положителното съм си положителна, ама ако знаете в темата за варненските АГ-та как ми вдигат кръвното от снощи....чак един лекар влезе да ми обясни колко са добри там лекарите и как аз лъжа за всичко, което ми се случи преди месец, като ме чистиха след спонтанния аборт. Ще сритам някой вече.  Close  Ама пусто не мога да мълча и да се оставя да ме тъпчат.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

П.С. Четох, че след 65 по - лесно се забременява  hahaha hahaha hahaha

# 394
аз пък тези дни трябва да съм в ову ...
Мисля, че е крайно време ВИЕ както сами се наректохте "дъртите" да вземете да се покажете, да ви видим колко сте дърти  smile3534
ааааааааааа! на мен не можеш ми даде 65...младея...онзи ден нали пуснах моя снимка във водата..такава лъскава кожа като моята има ли някоя от вас?Мажа се с речен крем здраве Mr. Green
ЗУЗИ от 3 март не ти е идвало...а аз пак повтарям че тъй са бабите в критическата... Mr. Green-ти сама сЪ издаДИ...иначе наистина след 65 сЪ хваща от раз -дори и само една капка цикъл да успее да сЪ проточи отнякъде  hahaha Joy Joy Joy Joy

# 395
Хахах, Близначе, аз лично съм на 32, даже на Зузи съм кака с някакви 2-3 седмици там Simple Smile

Та кво викаш, ний гу мислим да'й овулация, пък то климактериум гу викат дофтурити....

Откъде го измисли сега този чай, как искам да мога да си капна в моя малко коняченце, ей сега, точно в момента  Twisted Evil Лолии, загащи ли пеньоара, давай нещо украйнско и усмъртително насам, ама такова, дето като го сипя в чая, чак на очите да ми засмъди, по възможност  Grinning

П.П. Според мен е нормално нивата на хормоните да ни вдигат в еуфория около овулация, и да ни сдухват преди МЦ

Последна редакция: пт, 01 юли 2011, 14:43 от Hope Stevenson

# 396
Мацки, снощи с тая бирааа.... newsm78...Ади хубу, показвам се:

Нищу нямаши ми фчера,
ставам сутранта,
ф углидалуту са зверя:
Бря, чи красута! Simple Smile

Викам сигур са чалдисах,
туй ни мой съм аз.
Смятай кат са начирвисам
и са нагласа!

Тъй пу нощник и терлици,
с чорлава куса
мязам кат на убавица
ф профил и анфас.

Дрямах начи и въртях са,
цъках със език,
плюх са дан са уручасам –
тъй са възхитих.

Дъл на пустуту глидалу
са яви дифект!?
Тъй да съм разхубавяла...
А, сига де! Дерт!

Са умислих утведнъшки –
как навън ш’ въря?
МОмцити ку са натръшкат
кату ма съзрат?

С модна фуста, чи забрадка,
с китка у ръка;
с тос акъл зер за три патки,
кату заблеста...

И къдету койт’ ма срещни –
пламна, изгуря
ф разни помисли пугрешни...
Пък ни съм таквас!

Туй наверну сън е билу,
сигур йощи спа
и ми са е присънила
буйна красута.

Скуркузъбел съм, мий ясну -
ич дан ма съзреш,
щот ут толкува прикраснус,
мой са пубулейш.

Толкус убус да са исипи
тъй връз мен кат дъж...
Някуй тряа да ма ущипи!
(пу възможнус мъж! )
Simple Smile))

# 397
Пак викам алото...Алооооооооууууу, Близначка ли си, Тризначка ли си, н'тЪ знам, ама ти голяма пЪтриоткЪ мЪ изкара мене...не ми е идвало от 6 март, не от 3 hahaha hahaha hahaha Ти и забравяш вече..явно те гони критиката яко  Joy

Надежденце, от къде го пръкна това откаченото бре  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Mr. Green Mr. Green Mr. Green Изпрухтях си глътката кола, която преглъщах, когато го прочетох и колегите ме гледат умно  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Имам сълзи в момента от смях  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 398
Пръкнах го, щото някои съфорумки искат да ме видят, пък е опаснУ, мой са получи инфарКт... Thinking

# 399
Хахах, Близначе, аз лично съм на 102, даже на Зузи съм с какала с някакви 2-3 седмици там Simple Smile

Та кво викаш, ний гу мислим да'й овулация, пък то климактериум гу викат дофтурити....

Откъде го измисли сега този чай, как искам да мога да си капна в моя малко коняченце, ей сега, точно в момента  Twisted Evil Лолии, загащи ли пеньоара, давай нещо украйнско и усмъртително насам, ама такова, дето като го сипя в чая, чак на очите да ми засмъди, по възможност  Grinning

П.П. Според мен е нормално нивата на хормоните да ни вдигат в еуфория около овулация, и да ни сдухват преди МЦ
аха!това защо го сложи с дребни букви... Mr. Green-точно тъй си е...и аз да меря всяка сутрин Бт като луда...а явно си има прост начин-вървя ли все ухилена....работата отива на забременяване ....легна ли да мра....значи ще идва вещицата...то прозрачно чак било ама...
ти пък си най-голяма значи...цели 102!наздраве! hahaha hahaha hahaha
hahaha Joy Joy Joy Joy Joyи това" какала"-някак си не го разбрах... Thinkingвсъщност ако махне човек първото "к" се разбира долу -горе...ама не знам пак...какво ли е искала да каже авторката hahaha
НАДЕ припознаФ са в туй стихотворение ! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ей ЗУЗИ верно че от 6-ти март.....като сложих очилата с диоптрите та видях.... hahaha-ей как шА гледаме деца не знам...мойто горкото питате ли гУ....то новото затуй сЪ чуди още....-кво ли си вика-Тая ли шЪ мЪ ражда?-че ши МЪ и гледа... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha

Последна редакция: пт, 01 юли 2011, 14:45 от БЛИЗНАЧЕ

# 400
хахаха Наде страшно пУетично  hahaha  smile3532 направо щях да падна от стола.

Зузи и нашата шуменска болница се слави с лошо отношение,миналата седмица леля ми лежа там в гинекологично отделение ,е нямам думи ,само дето не я набиха.Сега съм изпаднала в един ужас ако забременея и ми се наложи да лежа там ,просто е кошмарно.

# 401
....

Последна редакция: пт, 01 юли 2011, 14:51 от БЛИЗНАЧЕ

# 402
 newsm62 newsm62 newsm62 само веднъж ще изхълца горкото...Simple Smile

# 403
Нищо чудно близначе  само че тя беше в 5-я месец ,с мъртво бебе и я оставиха цала нощ да се мъчи да го ражда сама в стаята в която я бяха настанили. Добре че жената която била на съседното легло не се съгласила да се измести в друга стая и е останала при нея, иначе можеше да стане нещо още по лошо. Cry Cry Cry

# 404
Нищо чудно близначе  само че тя беше в 5-я месец ,с мъртво бебе и я оставиха цала нощ да се мъчи да го ражда сама в стаята в която я бяха настанили. Добре че жената която била на съседното легло не се съгласила да се измести в друга стая и е останала при нея, иначе можеше да стане нещо още по лошо. Cry Cry Cry

е ГАЛКА СЪЖАЛЯВАМ... Rolling Eyes-ама че гадно...
няма ли къде другаде да отидете ?когато раждате поне -имам предвид?защо така са се отнесли..на жената и без това и е било зле от загубата..
НАДЕ дай да си изтрием предните два поста...че ми стана гадно...много съжалявам наистина за леля ти Галка..

Общи условия

Активация на акаунт