Нямам още бебе ,но си имам тебе:) !

• 23 095
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
Тези кИфтета не са мои, откраднах снимката от Хинтернетата. Моите са даже и по-хубави  Joy

# 526
Браво Зузи не е боб с месце е мляс мляс, Grinning
Близначе то хибаво да учиш каквото ти е на сърце,аз завърших екология това ми се искаше и сега се чудя де да я навра тази диплома  Rolling Eyes
Хайде стига сте яли и пили аз да сложа по един десерт Граби народе  Grinning Grinning Grinning

# 527
ай една бира за тебе....кат та нямашИ одеве тъй....:

и върви с Кифтета -не мойш сЪ оплака от мен!!!! Mr. Green

# 528
ай една бира за тебе....кат та нямашИ одеве тъй....:

и върви с Кифтета -не мойш сЪ оплака от мен!!!! Mr. Green
Щом е усмихната бир'тъ - приемам я.  bowuu

А сега кажи ти кво учиш, че те надушвам да си от моята кръвна група  Laughing

# 529
ма аз не съм ли казала какво уча.......голем пропуск.....ФИНАНСИ бе моме....то не стана ли ясно вече?вие да не си мислите че митничарка ще ставам....
Да ГАЛКА тая екология за жалост.....ако ти свърши тоалетната хартия....шегувам се..за в бъдеще може да ти потрябва и без това средата става все по-мръсна....ти ще учиш хората как да слагат противогазите Joy Joy Joy Joy

# 530
  • до едно тепе
Близначе ми то аз съм си кльощаво в сравнение с това дето бях преди половин година Whistling
Особенно след баня Joy Joy

Днес съм на котешка вълна нещо newsm78

# 531
Близначе ми то аз съм си кльощаво в сравнение с това дето бях преди половин година Whistling
Особенно след баня Joy Joy

Днес съм на котешка вълна нещо newsm78
аууууу ПОСПАЛАНЧЕ ми ти само кожа и кости бе...едни очи само се цъклят...и едни мустаци иначе оперени....

# 532
ма аз не съм ли казала какво уча.......голем пропуск.....ФИНАНСИ бе моме....то не стана ли ясно вече?вие да не си мислите че митничарка ще ставам....
Да ГАЛКА тая екология за жалост.....ако ти свърши тоалетната хартия....шегувам се..за в бъдеще може да ти потрябва и без това средата става все по-мръсна....ти ще учиш хората как да слагат противогазите Joy Joy Joy Joy

Правилно съм те надушила. Аз завърших Международни икономически отношения и после Международни финанси. Затова съм такова слънчасало, от много учене.  hahaha hahaha hahaha

Пилето изхвърча, Мравката изпълзя, всички избягаха...да не говорим, че Лоли цял ден спи завита с тоз пенЮар Crossing Arms

# 533
Дано не се стига до там скоро   Joy Joy Joy

# 534
Дано не се стига до там скоро   Joy Joy Joy
ВЪХ!!!!!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked

# 535
Здравейте,

приемате ли нови попълнения спамещи?  bouquet
Наздраве от мен. Drunk

# 536

Правилно съм те надушила. Аз завърших Международни икономически отношения и после Международни финанси. Затова съм такова слънчасало, от много учене.  hahaha hahaha hahaha

Пилето изхвърча, Мравката изпълзя, всички избягаха...да не говорим, че Лоли цял ден спи завита с тоз пенЮар Crossing Arms
ДА БЕ!Интересна работа....туй ЛОЛИ няма ли кой да го събуди...много спят в тоя Киев.... newsm78

# 537
  • до едно тепе
Аууу таз мацка мноу фешън.
Абе то и аз си мислех по едно време да си окача дипломата на стената в кенефа ама то стана така,че ме накараха от службите да я закача на стената на магазина да я виждали клиентите ooooh!

# 538
Здравейте,

приемате ли нови попълнения спамещи?  bouquet
Наздраве от мен. Drunk
СНАРКИ наздраве!нали затуй та поканих....кат та гледма отпреди знам че си от нашТи -спамещитИ.....я кажи сЯ кой тъй та нагруби...че орева орталЪка цял ден ? Hug

# 539
Аууу таз мацка мноу фешън.
Абе то и аз си мислех по едно време да си окача дипломата на стената в кенефа ама то стана така,че ме накараха от службите да я закача на стената на магазина да я виждали клиентите ooooh!
ПОСПАЛАНЧЕ плашиш мЪ -от кои служби си ти бе джанъм? Shocked

Общи условия

Активация на акаунт