Юлски деца-Тема 45

• 36 176
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Верджи и аз се глася следващия път за близнаци.
shora   bouquet и аз да подкокоросам, давай какво чакаш едно или две( браво за желанието)овне или телче.
Аз за трето си мисля, че няма да имам физическата възможност да ги нагледам и трите  #Crazy, освен финансовата.

# 631
Ехееее, супер новина

Мише, честита госпожица!
Да ти е живичка и здравичка Вики, много радост да ви носи и много късмет да има!!!

Верджи и аз се глася следващия път за близнаци.
shora   bouquet и аз да подкокоросам, давай какво чакаш едно или две( браво за желанието)овне или телче.
Аз за трето си мисля, че няма да имам физическата възможност да ги нагледам и трите  #Crazy, освен финансовата.

Да ви извадя от заблуждение  Flutter Hug Mr. Green Laughing
Както вече някои от нас са констатирали трето се гледа най-лесно. Сега тук правя уговорката, че при нас има големичка разлика между двамата батковци и дребоса, но факта си е факт.
Най-трудно ми е било да гледам големия, хем сега като си давам сметка Телето му с теле е бил най-доброто ми и кротко момче, като малък .... ама тогава изобщо не мислех така. Още си спомням как навремето звъня на една приятелка, с която си отгледахме големите деца да и се хваля че чакаме второ и тя се зарадва и ми вика "Ейййй така се радвам, аз си мислех, че няма да се престрашите за второ"  Laughing Laughing Laughing смятайте колко е бил кротък  Mr. Green
Както си мислех, че не може да е по-страшно се оказа, че можело - средния доскоро беше най-дивото дете, което съм виждала някога....
Да не говорим двамата колко се карат и дразнят и до ден днешен (4 години разлика - за мен една от най-неподходящите).
Обаче сега и двамата гледат малкия и му уйдисват на акъла.
От два дни съм жестоко схваната - едва се придвижвам, а мъжът ми е в командировка - баткото - облича, къпе, носи, храни ....... и в готвенето ми помага ....
И така докато мнооооого ти се прииска трето и се решиш и установяваш, че то се гледа супер лесно, нищо че одааааавна батковците му дишат праха по дивотия и беснотия - честно ви казвам Владето не сяда!!!! Не преувеличавам - сяда само като хапва, и като спи .... през останалото време няма спирка - не можем да четем книжки, да редим пъзели и други такива мирни занимания - просто защото още не мога да го правя тичайки, но вече тренирам  Mr. Green Twisted Evil Mr. Green Laughing усилено.
Обаче няма такъв кеф - вЕрвайте ми!
Орхидейка и моят мъж не искаше трето едно известно време, после като го заискахме то пък не ставаше, но на финала сега като му каже "Татиииииииии" и се омазва .... та има време... ти подработвай почвата.

Фелисити - стискаме палци за майското  Flutter Wink Wink Laughing Hug

И като гледам сега и на Драгето дребосите и на ГУспожАтА - ми много хубави бееее  Hug Hug Hug та не, че нещо ви подкукоросвам  Wink Wink Wink - изобщо даже!
Ама много ме радвате тези дни - едно такова хубавко ми става, щото при нас вече няма как  Crazy Crazy Crazy то и по-добре де, че иначе дето вика мъжа ми "запиране нямаш ти - дай ти само бебета да мъкнеш" Crazy Mr. Green Heart Eyes

Ама пък Владето е супер заразен - откак се е родил сестра ми роди трето, което беше наистина супер изненада и сега се радвам на една прекрасна 6-месечна пухкавелка, едни наши приятели, които години се навиваха и жената уж не искаше и те родиха с една година след нас, и още едни дружки запалихме с голям син  Mr. Green Grinning Laughing

Мила , аз овне не бих искала, умишлено бих пропуснала правенето на бебе, ако има опасност да е овне.

E така като кажете - какво им е на Овните толкова са готини  bowuu Mr. Green Heart Eyes  Mr. Greenbowuu

# 632
Мише, честита ти щерка!

Лени много заразителен пост, прииска ми се второ че и трето  Laughing Laughing Laughing
Нищо им няма на овните просто комбинацията овен/риби или овен/рак (мъжа на Миласара нали е рак) е доста лоша. А два овена близнаци пък нон-стоп май ще са в конфронтация в борба за надмощие. Така мисля аз.

# 633
  • София
Честито бебче, Мише! Да ти е жива и здрав.

Джилка, така, така - насърчавай ме  Laughing само това чакам  Hug

# 634
Emily и моят мъж е Рак  Rolling Eyes пък аз съм си Овен откъдето и да ме погледне човек  Mr. Green Heart Eyes
 hahaha Joy hahaha bowuu
Фелисити - всички те насърчаваме  Peace Flutter Mr. Green Party

# 635
Мише, честита нова радост! Да е здрава и послушна, а кака й много да помага! На теб бързо възстановяване  bouquet

Ех, че хубава тема сте подхванали  Hug Моите момчета са с 5 години разлика, ами не мога да се оплача, имали сме и трудни моменти, но сме се справили. Големият и аз като Лени го мислех за много палав, но реално си е било до възрастта. Сега е едно пораснало и добро дете, което ми помага много и мога да разчитам на него.  Heart Eyes Малкото като цяло е средна работа, в нас си е доста спокоен, може да седне и да си нарежда пъзел, да си играе с количките.... Но излезем ли навън е като изтървано животно, бяга катери се, лудница. Но пак си мисля, че това ще се израсте с времето.  Rolling Eyes Много се обичат двамата, играят си, но понякога има и доста сърдене и каране. Особено за някоя играчка, която Елин е решил да вземе от ръцете на Йоан. Или да мине и да му намачка рисунката Simple Smile Да са ми живи и здрави, няма такова щастие. Искам и още и след 1-2 години дай Боже да имаме и една "златна ябълка"  Praynig Аз за трето искам да е пак лъвче, а защо не и като мен стрелец  Simple Smile
Между другото от много мои познати, които са многодетни родители знам, че по трудно е да се навиеш за второ, третото после бързо става и лесно се гледа  Wink Така че действайте момичета, сами ще се убедите, че нещата отстрани изглеждат по трудни Wink

Чочи, забравих да пиша за закуската Simple Smile Общо взето яде всичко, филии, закуски, Нескуйк с прясно мляко, кисело мляко с бисквити, кус-кус, много зависи какво имам налично.

Последна редакция: ср, 10 авг 2011, 13:46 от Radina

# 636
Ей, че хубава новина,

Мише, като че ли съм знаела снощи по нощята да те мисля, много послушна девойка се оказва Вики, съобрази се напълно с инструкциите на тати, да ви е все такава, да е здрава, а кака Ивка много да помага. Наздраве на таткото!

Лени, много заразителен пост  Hug

Джил, в я майчинството е няколко / да не излъжа май бяха три/ месеца. Но там  има нещо, което се превежда дневна  майка. Това е жена, която гледа 5-6 деца в къщата си, готви им, спят там, завеждаш го сутрин до 9 и го прибираш вечерта след 16.

# 637
Мише, честита ви втора радост! Да ви е жива и здрава малката Вики!
Благодаря ви за отговорите  Hug

# 638
Мишее, браво! Честита ви малка госпожица Вики! Да е жива и здрава, много спокойна и усмихната! Бързо да се възстановяваш!

Фелисити - насърчав, тамън ще си починеш от работата. Виж Лени каква е убедителна. Wink

# 639
  • София
Лелеее, колко неща съм пропуснала.
Джил как приятно ме изненада само. Честитооооо! Лека бременност и от мен и прекрасно сладко, здраво бебече на финала. Колко хубавоооо.
Фелисити честит рожден ден със закъснение. Да си здрава и много щастлива!
Марулка милост нямаш, как само умори детето да върти дупето, колко пъти я пусна тази реклама, накрая вече не можеше да се изправи горкото.
Буболече, много сладка таз Симона.
Роси добре звучат тези лепенки против комари, не съм ги ползвала, но мисля да ги пробвам, че и аз много ги ненавиждам всички отровни препарати които се пръскат и включват в контакта, а на вилата си имаме бая комари.
Чочии ние пък не искаме да закусваме. Продължава да отказва всичко което й предложа. Когато вече много огладнее идва и ми казва: „ иска кашкавалче” или „ иска хлебче” или „иска мръвка” (демек някакво филенце) и изяжда няколко хапки в движени, но да седне да закуси като човек изобщо не й се случва, то и така обядва, вече немога да й пробутам нищо готвено, много сме зле с храненето.
Еееех, че хубави новини.
МИШЕ, ЧЕСТИТА ТИ ДЕВОЙКА! ДА Е ЗДРАВИЧКА И МНОГО РАДОСТ ДА ВИ НОСИ!

# 640
Първо да кажа ЧЕСТИТА РАДОСТ НА МИШЕТО да е жива и здрава малката Вики. Хубаво име и хубаво зодия.
Точно лъвче исках аз и сега пак лъвче си искам.
За овните и друг път сме го говорили тук, ама това след лъва е най-добрата зодия, а детето овен е дете мечта.  Казвам го не защото съм Овен и като един истински ОВЕН имам мъж рак, и дете рак, и свекърва рак, и няколко най-добри приятелки рак, и въобще съм заобиколена от раци, а питайте и този, който нищо не разбира от зодии, и той ще ви каже, че овен и рак е възможно най-лошата комбинация. А познавам не една и две двойки в същата комбинация, ето и Лени и тя.
Лени, ама наистина на човек да му се прииска още като те чете. Много ми стана хубаво. Аз и без това три искам, а сигурно и преди съм казвала, че винаги съм искала само 1 дете, а сега не две, а три. Ама ще видим, каквото е рекъл Господ /и доктора hahaha/. Аз бих изчакала малко с разликата, ама ако искам три не трябва много да чакам, освен ако не ги спретна наведнъж.
А на Юлското и на Орхидея, пък и на всички с две, които си мислите, че сте приключили, не е късно, има време друг акъл да ви дойде. 

# 641
Ех, Лени, червейчето ме яде от вътре, ама след твоя пост направо си ме изяде Joy. Много свеж пост си пуснала. Аз лично винаги съм си мислела, че децата са ми много далечна тема, ама на хоп троп и рекохме стана едно, взе, че изненадващо ми хареса и хоп троп второ, а вече мисля и за трето. Кумата като ѝ казах за второ, че искам и силно се изненада, каза, че и за първото съм я учудила, ако ѝ кажа за трето ще се гътне вече от изненада Laughing. Като се има предвид, че първото не ме е изтормозило за сега, второто е рано да се каже, но поне за сега се справям, не мога да се оплача, ако третото се гледа по- лесно, то направо ще щракам с пръсти Laughing.
За зодиите, казват, че риба и овен е чудесна комбинация, аз лично мога да кажа абсолютното обратното. Аз съм риба, майка ми беше овен, не се разбрахме до последно кръстосвахме шпаги, така и не се сработихме, свекър ми е овен Sick. Имах няколко близки приятелки, с които уж много се разбирахме и накрая се оказа, че не е било чак толкова добро разбирателството. Имам само двама приятели, с които мелим брашно, с единия съм израснала, като малки на края на деня обикновено се джавкахме, но на другия ден се оправяхме, другия е кръстника на Анди, който беше приятел на Ангел, след вече 11 години спокойно мога да кажа и мой. С него още не сме се карали, но никога не е късно, оптимист съм Laughing. Раци много не познавам или по- точно не познавах. Бившия ми шеф беше рак, взаимно си правехме на пук и се дразнехме. Сега ще го видим Ники, дали ще е по- силно това, че сме майка и син или че сме риба и рак. Друга ужасна комбинация е нашата с Ангел стрелец и риба, навсякъде пише, че сме абсолютно несъвместими заедно Laughing.

# 642
  • Кърджали
Мише, честита втора радост! Да е жива и здрава малката Вики! Бързо да се възстановиш!
Кати е станала голям нервак. ooooh! Ама като казвам голям нервак, грам не преувеличивам. Например снощи сме на площадката. Играе си детето, за първи път с едно друго момиченце си разменяха играчките почти без проблем /май е готова на всичко да докопа от тия камиончета за бутане с краче, чак съжалявам че за рождения ден не и го взехме/.Как да е , по едно време тръгна да се пързаля. Обаче да се качва не по стълбите, а по самата пързалка - нали вижда от какичките и батковците по площадката. Един , два пъти успя, доволна. Да ам ана следващите пъти нещо не успяваше. Е, да не ви разказвам какво крещене, въргаляне, удряне по пързалката и прочие беше. Ми хората са измислили стълби, да ползва тях, вместо да се ядосва.  Ама се ядосва на пълна пара, направо обра погледите на хората...И в къщи когато строи нещо с конструктора /ей това се оказа голямо попадение, много се заиграва с него/, строи си, строи си, обаче като се обърка нещо да не си и наблизо. Почва едно пищене, едно размахване на ръце, хвърляне на чати от конструктора където и падне, реване... Ти седиш и гледаш, и се чудиш да се смееш ли... И така, на ден поне по две нервни кризи такива са ни в кърпа вързани...
На зодии ли го обърнахме? Сестра ми и баща ми са овни, пардон чисти овце... С баща ми как да е, деето се вика от уважение, се разбираме...Ама със сестрата на едно място не можеш да ни задържиш, на рождения ден на Кати едва не се скарахме.... Овца, кво да и кажеш, кво да е крива, все с рогата напред...  Краси и той като Ангел на Драга е стрелец, аз чистокръвна риба.... Някой ден ще се убием взаимно , Mr. Green ама кой ден ще е .... Аз и с представители на моята зодия е мога да се разбера...ама изобщо... то едни и същи номера си въртим, има един много добър познат, абе приятел,  от моя град дето е рибка и той...Е,толкова години хем се караме, хем пак не можем да се скараме като хората. И накрая трпябваше една кофти случка да се случи, за да разбера колко много сме държали един на друг.. Жив и здрав да ми е, рядко се виждаме вече...
С лъвчето в къщи се очертава да е доста своенравнто и да не се мели брашно с него...

А, да, като четох Лени и аз направо за трето дете се замислих  Mr. Green Живи и здрави да са ти, и все така да те радват..

# 643
  • София
Ха хаа Джилка, Лени, Драга ама направо съм се навила аз  Wink, трябваше по препоръка на дофторицата да изчакам 2 години заради секциото (и безбелтъчната диета)...така чеее ще се действа явно   Wink А иначе аз наистина много съм си мислела, че искам точно майско бебе - половината ми много близки приятели са родени май месец  Laughing

Драга, аз си мисля, че с Ники ще имате наистина много, много силна връзка. Нямам дъщеря, не знам как е, но май майка-син е много силна връзката, а тез мъже раци са такива едни обичливи  Laughing Ще ти бъде голям помощник, да знаеш

# 644
  • София
Eee, Мише, да Ви е жива и здрава момата  Hug   bouquet
Джил, и на теб честито за хубавата новина. Безпроблемно и леко да си изкараш бременността  Peace
Бубулече, твоята Симона наистина е много хубаво бебе  Heart Eyes. Ех, как преди години всички ми бяха грозни, а сега- от прекрасни по- прекрасни  Laughing
Ние бяхме на вилата при майка ми 1 седмица, но ви четях всяка вечер през телефона. Добре изкарахме, напълнихме басейна, разходки. Иначе деня преди да тръгнем монтираха новата кухня и дори нямах много време да я разгледам. Днес се прибрахме и не знам кое по-напред да хвана  Confused Иначе вчера ходихме и до Седемте рилски езера. Направо е божествено там. Заради София само 4 езера обиколихме, но и това е нещо. Накрая следобяда я носихме заспала на смени надолу по камънака. Туристката и казваме вече  Laughing . Ще гледам да подбера снимка и за колажа щом сте удължили срока.
Ето я Туристката на Бъбрека

Общи условия

Активация на акаунт