Юлски деца-Тема 45

• 36 171
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • USA
Мише, честито ти бебче! Да е жива и здрава Вики, много да слушка, добре да си хапва и да е спокойна! На теб бързо възстановяване!

Буболече, много сладка Симона Heart Eyes!

Джилиан, страхотна изненадваща новина! Лека и безпроблемна бременност и здраво бебче! А ти кърмиш ли още?

Чочи, Стейси хапва за закуска зърнени храни и понякога палачинки.

Алекс, и Стейси реагира по същия начин, когато не се справи с нещо. Ходя да й помагам, но забелязвам, че все повече опитва, някак си по-търпелива става. Преди от първия неуспешен опит беше едно викане, хвърляне, много са смешни.
Цветен прашец, Кати говори като голямо детенце вече, браво на нея. Поне си казва каквото й се иска. Стейси много копира, но по-скоро звуци, отколкото думи, някой път чак въздишките ми повтаря.

Толкова ви се радвам на всички бременни и с малки бебчета, чак ви и завиждам Heart Eyes Laughing.

Последна редакция: ср, 10 авг 2011, 19:58 от maimun77

# 646
  • София
Мише, честито! Да е жива и здрава Вики, много радост да ви носи!

А така, Лени, добре го каза.  Hug
Фелисити, не беше трудно да те навият май. Wink
Ем, много харесвам овните, освен това април много ми харесва за раждане. Още за малкия батко исках овне. Ама ей на- имам четири лъва и хич не се оплаквам. Heart Eyes

# 647
Привети
Честита розова радост  , Мише Да ти е жива и здрава и много да слушка !
Странно е , но тази сутрин докато се събуждах си мислех коя мама е следваща , която ще ни зарадва с хубава новина -ето че си отговорих Laughing
Комбинацията Рак -Овен е ...взривоопасна  Simple Smile Брат ми е зодия Овен , аз съм Рак .Много го обичам , но сме толкова различни по темперамент , че ..нямам думи .
Лени и на мен ми хареса поста ти .
Оня ден си говорим с една приятелка и аз и казвам че трето не ща , защото нямам физически сили да го гледам след 5 години неспане , а тя ми вика -Щом се заричаш ще имаш , нали знаеш че е такъв живота  Wink

Аманитка , дано дечицата в яслата са по-малко и лелите да се грижат добре за тях , за да не боледува Габи често , че е ужасно това с болестите .
Пожелавам му лека адаптация  Hug

.

Между другото в нашата компания когато Нана беше бебе нямаше мама с по-ревливо и капризно дете .Една приятелка ми казваше че ако аз се навия на второ би се навила и тя ...и беше супер изненадана като разбра че съм бременна , та и на мен ми е позната репликата Как се нави .... Laughing
Хайде да правя закуска .Нашата не е разнообразна .Владко признава само качамак с масло и сирене  Wink
До писане

# 648
  • София
Здравейте мами,
Мише, честита девойка! Нека бъде много здрава, щастлива и послушна! На теб бързо възстановяване! И дано кака Ива приеме добре Вики и много да ти помага!
Миме, добре сте си дошли!  ooooh!
За зодиите - аз съм риба, голямата ми любов е овен. Страшно много се разбирахме и до ден днешен сме много добри приятели.А, за Анди аз си я бях поръчала лъвица (моят асецедент е лъв). А, риби-стрелци също ми е много успешна комбинация (баща ми и сестра ми са стрелци)Аз само телците не харесвам май от всички зодии, но пък който телец познавам е много отвратителен като характер (дано някой телец не ми се разсърди) Heart Eyes
За закуската - и при нас в последно време никакво разнообразие - или яде кисело мляко с бишкоти, или прясно мляко с едни зърнени кръгчета на Нестле.
Забравих какво още щях да пиша.
Хубав ден!

# 649
Добро утро! Хич не ми се работи и само надничам във форума. Laughing

Маймунче, кърмя още, но остана само по веднъж на ден. Като се прибера от работа и директно ми се лепва. Laughing
Миме, благородно ви завиждам за разходката. Отивам да гледам как ще е времето тази събота. Mr. Green
Оле, моят характер не е отвратителен пък! Crazy Понякога е малко чепат, де... hahaha

# 650
Като сме се заговорили за зодии, аз съм Дева и се разбирам и с Овен и с Рак, от тях ги имам най- много. И с мъжа ми - теле не мога да се оплача, но май си е от моята зодия, примирима за всичко и всички. Сега се надявам живот и здраве малкия мъж да е скорпионче, не че имам против везните.
Ох и да се оплача от Александра. Само се радва и целува  баща си, а като поискам и мене  ме бута. Само той съществува- това са дъщерите. Аз я разхождам, купувам й разни неща и ме прави на калинка.А като й се скарам се опитва да ми посяга. Затова си чакам малкия мъж да ми се радва на мен  Joy

# 651
За зодиите - аз съм риба, голямата ми любов е овен. Страшно много се разбирахме и до ден днешен сме много добри приятели.А, за Анди аз си я бях поръчала лъвица (моят асецедент е лъв). А, риби-стрелци също ми е много успешна комбинация (баща ми и сестра ми са стрелци)Аз само телците не харесвам май от всички зодии, но пък който телец познавам е много отвратителен като характер (дано някой телец не ми се разсърди) Heart Eyes

хахахах мерси Оленце, мерси. Като един виден и типичен телец (даже и на картинка съм си го сложила) мога да кажа, че нищо отвратително не намирам в характера си.... само както казва Т. съм голяма перфекционистка и искам и вички около мен да са такива.   bouquet

# 652
Привет!
Вкъщи аз и дани сме Лъвици, Йоан е Козирог, а мъжът ми е Водолей!Най-добре се разбирам с хората от Козирог, а след това-с Водолей и Стрелец! Лъв и Скорпион е ужасна комбинация /баща ми е Скорпион, имах и 2-3 приятелки-Скорпион-хич не се разбирахме.....и с баща ми не можем да мелим брашно заедно/. Лъв и Лъв също не е много добра комбинация, защото си знем номерата  Crazy. Затова Даниела предпочита повече баща си и батко си, отколкото мене  Crazy.
orhideq, и Даниела се опитва да ми посяга, когато й се скарам, но аз веднага я тупвам по ръчичката и й се карам, че не трябва да прави така......Но тя посяга на всеки, който не й играе по свирката.... Crazy

# 653
Ех, много хубави думи, момичета! Благодаря ви!  Hug

Името... Анна изведнъж спря да ми звучи като име за моето дете и така ... Преслава избра друго  Laughing И настана смут... и така станах още по-доволна, колкото и кофти да звучи. Радвам се, че го смених Simple Smile

Гледам обсъдили сте кой до колко броя деца спира... Само да имах малко повече терен за съхранение не бих спряла още... известно време  Whistling Та, ако до 2-3 години се намери терен не ме бройте отпаднала от "надпреварата"  Heart Eyes
Малко кураж за тези, които си мислят, че са спрели на 1...

Заслужава си.. наистина! Heart Eyes

Преслава е сравнително спокойна, посяга от време на време, но бързо ме целува и се "извинява" като й обясня, че "мама не те удря, ти защо удряш мама?!" Тук следва едно "Даааа" през сълзи и се гушка, и така Simple Smile

Закусва... принцеси /тук фаворит са с яйце, сирене и кашкавал/, само филия със запчен кашкавал отгоре /обикновено с домат или краставици като гарнитура/, макарони всякакви, мазани филии - масло и чубричка, топено сирене, масло и сладко или мед; попара с червен пипер и сирене; кисело/прясно мляко с бисквити - рядко.

# 654
Буболече - разтопих се  Crazy Crazy Crazy  Hug Hug Hug
Трябва да ми се забраняват такива картинки вече  Crazy Embarassed Rolling Eyes
Страхотни са сладкишки!

За закуските забравих да пиша - Влади е много ящен и на практика нямам никакви грижи какво ще предлагам за закуска - попара, филийка намазана с нещо, запечена с кашкавал, със сирене и яйце, кус-кус, зърнени закуски - предпочита фитнес  Crazy Flutter, кисело мляко с бисквити, въобще каквото съм предложила не е останало - напада и на баща си закуските като стават по-рано през уикенда - разбирай яйца с бекон  Mr. Green
Като писахте на няколко пъти прясно мляко да ви питам какво мляко имате предвид, че давате на децата - прясно или АМ?

# 655
Лени, на закуска давам прясно (не че много го яде де) а иначе вечер си търси АМ и то точно определена марка и се тръшка ако не е същото.
Оля и аз съм риби с асц. лъв но не мога да кажа лошо за телците де.
Рал, като ти четох коментарите за хотелите в едни други теми верно си типичен телец  Twisted Evil

# 656

Рал, като ти четох коментарите за хотелите в едни други теми верно си типичен телец  Twisted Evil

Mr. Green   Peace Много мразя като започнат да ми рекламират нещо и да ми обясняват как черното било бяло. Абе разбирам да не съм ходила и да не знам, ама то е точно обратното...  и едната девойка ми е ....как се казваше  newsm78, май кумица, но с нея имаме доста различен мироглед. Както съм казала.... на марки не робувам.  Mr. Green И ценя парите си, защото знам с какъв къртовски труд съм ги изкарала. Затова съм и доста претенциозен клиент.

# 657
Като писахте на няколко пъти прясно мляко да ви питам какво мляко имате предвид, че давате на децата - прясно или АМ?
Аз предлагам прясно мляко, АМ Даниела спря да пие на 1г. и 2мес.  Wink

# 658
  • София
Хей, Джил, Рал, честно казано не мога да повярвам, че сте телци, познавайки Ви и лично! Heart Eyes Аз не познавам много телци - общо четирима, на са ужасни интриганти, които имат мнение за всичко и не признават чуждото мнение  - аз и за това не ги харесвам. Но, това определено не се отнася за Вас, момичета!.  Hug
Аз давам и прясно и кисело мляко - Анди ги обожава.  Wink
Буболече, много са сладки! Hug

# 659
  • Canada
Зодиите са ми интересна тема и честно казано се учудвам, че Олето има лошо мнение за телците... Голямата ми любов беше телец и до момента смятам, че беше страхотен човек. Мисля, че най-големите интриганти са близнаците - супер двулични и ужасни. И аз да кажа: дано някой да не се обиди, съдя от собствен опит.
Иначе аз съм скорпион (според общото мнение ужасна зодия, но аз си я харесвам много  Mr. Green), мъжа ми е водолей. Не мога да кажа, че е най-прекрасната комбинация, но като цяло се разбираме.
Иначе се възхищавам на лъвове и овни, но пък трудно мога да се разбера за дълго време с тях. Съдружничката ми е лъв и постоянно спорим и се караме. Mr. Green
По повод закуските - Нико стана супер претенциозен. Вече трудно мога да кажа какво закусва - май само Нескуика му е любим.

Общи условия

Активация на акаунт