Мони на Ваня все търчеше нанякъде, Нико - все ревеше, а пък Елин си стоеше кротичко в количката, гледаше другите и им се чудеше на акъла. Дажеси спомням лафа за "дресирането" 
Мацко, тука сме! Готови за срещи...
))
Мони на Ваня все търчеше нанякъде, Нико - все ревеше, а пък Елин си стоеше кротичко в количката, гледаше другите и им се чудеше на акъла. Дажеси спомням лафа за "дресирането" 
)) 

и детето е само.Незнам как му е хрумнало но това ни каза после.Оттам звънят на 112 да пращат екип.В същото време го чувам как вика на Катя да не плаче и ,че дядо щял да я спаси.Взели стълба и прскочил през терасата.Разбил вратата и влезе в къщи.Спасителната операция беше изпълнена но на мен вече ми беше станало толкова зле там ,че си мислих,че ще си остана в тази баня.Имам клаустрофобия и два часа в банята ме задушиха страшно много.Имах чувството ,че спрях да дишам.В същото време се паникьосах за Катя да не си направи нещо и да се нарани.Като излязохме апартамента беше с главата надолу но това не ме притеснява.Детето се опитвало да мъкне столове да се качва и да стигне дръжката.Отворила хладилника и всичко беше на земята-закусвало детето
.
,сърдеше се непрекъснато за щяло и нещяло. Ами не я изтърпях и си я прибрах. В къщи си игра съвсем спокойно.Явно наистина не трябва да я изкарвам като има повече деца на площадката, ама то пък по - рано е голям пек /там няма грам сянка/, пък друга площадка няма ни наблизо ни надалеч. Сега правят един парк в града, дано го направят скоро, не ни е много близо, ама пак ще става за ходене до там, уж ще им адоста площадки...
Добре че всичко е минало вече. Само не разбирам, защо банята ви се заключва отвън, а не отвътре? Нашата например отвътре има топка, а отвън има ключ. Но и в двата случая може да се отвори. А в тоалетната има врътка отвътре, но отвън е едно като глава на болт и винаги може с нещо да го завъртиш.
Сега Елин бяга, скача, катери се, но като чета се успокоявам, че е от възрастта.
. Започна да казва по повече от една дума, т.е. изречения, но без предлози. Понякога от бързане като й се ака, прави от две думи една ( МаТе пуу-пуу , което означава Мама, Тети има пуу-пуу).