Юлски деца-Тема 45

• 36 179
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Буболече, прекрасна е! Много сладко ги описваш двете девойки. Ще трябва с Драга да ми предадете по някой урок за подготовка на каката. Joy
Мише, съвсем малко е останало значи. На старата работа съм си, не успях да намеря нова междувременно, но и това се изтрайва. Laughing Иначе, наистина си мисля, че 2г. е идеална разлика за децата, поне в моето семейство модела е такъв. Със сестра ми сме много близки. Бебето го целих за май, ама все си мислех, че ще имаме няколко месеца приятни забавления по изработката, ама на... изненада - от първия път.

# 616
  • варненка от София
Абе 2 години е идеална за децата вероятно, ама за майката е мъкааааа. Нашите са с 3 години разлика без малко и в началото ми идваше да вия, особено покрай коликите на Неви, а сега е просто ужасен инат. Ама живи и здрави да са, ако не лудна ,ще ги отгледам...

# 617
  • София
Привет момичета,
Напоследък все по-рядко се  включвам, но...няма начин...работата нещо ме смачка.
Малко и на море бяхме последната седмица и така...
За сметка на това, не сте ме забравили вии – Джилка, Драга, Лени, Марулче, Ем, Мила, Роси – целувки от нас с Кайко. Благодаря ви! Толкова ме развълнувахте!
Джил, знаех се, знаех си. Даже на Мартин му споменах, че май има нещо  Hug Hug Heart Eyes освен да ти кажа, че тооолковаа много се радвам, че думи нямам. Лека бременност, да се пазиш ти, а аз съм сигурна, че всичко ще е повече от наред с малко мишле. Единственото, за което мога да съжалявам, е няма пак заедно да си ги гледаме, ноооо аз всъщност си мечтая за майско бебе, така че сега му е времето  Laughing

На всички рожденници, които пропуснах- честит празник!

# 618
  • Видин
Джил, честита бременност   bouquet Лека и безпроблемна да е! А каката много да ти помага
Буболече, видях снимките. Бебка е прекрасна Simple Smile А я кажи защо решихте така за името  Laughing
При нас новото е, че ще си имам ученик от 1 септември  Laughing Ще го пробвам как ще му действа градината и ще решавам в движение. Просто сили не ми останаха напоследък. С пълна пара влезе в "ужасните две"  Joy

# 619
Буболече, страхотна е, толкова е сладка и оформена Heart Eyes.
Фелисити, ами хайде действайте и аз исках майско бебе, ама друго стана.

# 620
  • Варна
хоп Simple Smile аз да кажа че колажа още не съм го почнала  Embarassed ама гледам има още да качвате, та ще ви изчакам до края на седмицата Peace

Джил честито и от мен! Лека и безаварийна! Hug моите са с 2г7м разлика трудно е в началото , но се свиква  Wink важното е каката/баткото активно да участват в грижите за бебето, за да не се чувстват изолирани. Не че моите не се избиват сега  Joy но все повече се заиграват заедно и им е интересно  Heart Eyes учат азбуката в момента  Mr. Green оцветяват, рисуват, гледат филмчета... единствената разлика е че Лора беше свикнала да се занимава сама, можеше с часове да откара с някоя играчка, гласа и няма да чуеш, и така свикна, обаче сега калоян доста и пречи  Laughing понеже той пък е израстнал покрай нея и постоянно я търси и ѝ разваля заниманията Rolling Eyes

аз тази седмица съм многодетна - прибирам племеника от ясла, понеже родителите му ще работят до късно цяла седмица с учудване установих че с 3 деца е много по-лесно от колкото с 2  Shocked Кайо и Самуил си играят заедно,понеже са на една възраст, а каката си гледа нейните си работи на спокойствие!
какъв е извода ? вторите деца трябва да са близнаци  Joy

# 621
  • София
Буболече, прекрасна е! Малко съвършенство. Heart Eyes
Драга, ти майско бебе си искала, а пък аз исках да са овни. Mr. Green
Вержи, успокои ме за колажа, че днес успях да ги хвана заедно след около половин час борба и молби, но снимката хич не ми харесва. Wink Изчакай до края на седмицата с изводите за 3те деца и близнаците. Laughing

# 622
Пак среднощно включване. Така се получава като спахме с Божидар до 10,30 ч., че и следобед му дремнахме, аз около час, а той над два.
Отвисяхме си от 11 ч. до 13.30 ч. в Пирогов, но всичко е ОК с чурката и няма проблем за моренцето. Така че сбирам багажерията и събота или неделя се изнасяме, от 16-ти сме на Евксиноград, но ще спрем на Белия кон до Търговище, сестра ми и зет ми са там от вчера, чудно е това  местенце, ако някой има път натам , може да го посети.
Та като казах море, някой ползвал ли е вече лепенки против комари http://apteka.framar.bg/30021547/репелентни-лепенки-против-комари-6#.TkGqyG8lN7s, Божидар много го обичат гадините, а той се чеше и става на рани, а не ми се ще да го мажа с разни химии, ако имате впечатления ще съм благодарна да споделите.
Аманитка, те затова хората са ги кръстили "ужасните две" Mr. Green, но стискай зъби, и това ще мине, днес си мислех как бързо отлита времето, и как веднага си спомням всички прекрасни мигове, а за лошите трябва да се напрегна. Нещо носталгия по бебета ме е обхванала, Джил е виновна  Wink, май трябва да си спра бирата, че като заспаха мъжете си сипах една чаша, така де, и Хасан хора. А как е сестра ти, виждам, че си махнала лентичката с племенницата, дано е добър знак.
Мише, че то не останало, пожелавам ти леко раждане и приятна първа среща с новото попълнение на семейството. Надявам се на морето да ми остава време да хвърлям по едно око на темата, но ако не успея да те поздравя да знаеш, че стискам палци.
Г-жо Буболече, прекрасна таз девойка Симона, и името много хубаво, да ви е жива и здрава.
Орхидея, снимки за колажа се качват в www.snimka.bg, паролата ще ти пусна на лични, има папка колаж 2г, ще се радвам да видя Али, че то може и да сме се засичали по квартала, но като не се познаваме.
Отивам да си допия бирата с една цигарка и да събудя мъжо да си изпие лекарството, че днес следобед вместо в 16 ч. го изпи в 18,30 ч. и съответно вместо в 00 ч. трябва да го пие в 02,30 ч., но вече ми се доспива, а този прием е важен за да не получи гърч или припадък докато спи.
Лека нощ!
Я, кой друг не спи по това време. Верж, най-трудно е с две, следващите са лесни, по-големите помагат за по-малките, в Белгия при сестра ми ги раждат 3-4 едно след друго, зет ми и братята му са с по по-малко от две години разлика.
А Мила кога спи не ми е ясно  Wink

Последна редакция: ср, 10 авг 2011, 02:02 от *Роси*

# 623
  • София

А Мила кога спи не ми е ясно  Wink

Ми не спя, Роси.  Wink
В интерес на истината тук, на морето ми е по- лесно, защото с мъжа ми се редуваме и през ден спя.  Party Е, това не изключва нощните събуждания на бръмбарка, ама по- лесно ги понасям.  Mr. Green

Орхидея, и на мен ми е любопитно да видя дали още си приличат толкова много нашите кокони.  Heart Eyes

# 624
Добро утро!

Разликата м/у моите деца е 3г. и 6-7мес.. От моя гледна точка това е хубава разлика. Не винаги ми е било лесно, но не ми е и толкова трудно.
amanita, после идват "ужасните три", но 4 и 5 са по-добри от 2 и 3  Wink
Аз да попитам: Каква предлагате за закуска на децата? Даниела яде най-мнага сирена и млечна попара, кис.мляко с бискнити или плод, а в последно време е "луднала" по мини кроасанчетата на 7 Days и шоколадовите зърнени храни от рода на Чока пик на Нестле  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 10 авг 2011, 08:44 от Чочиии

# 625
Верно с тоя бебевалеж сте способни да разколебаете дори и заклета за 1 дете като мене. Само че и аз не ща 2-3 год- разлика та след още 2-3 ще му мисля.
Миласара, мога ли да знам причината да искаш 2 овнета в къщата си  Shocked Shocked Shocked

Да де отчета след вчерашната консултация - 15,5 кг, 94 см, смъкнахме малко кг.
Закуската ни е няколко неща, не винаги здравословни, май чокапик мама повече го обича, иначе откакто минахме на четирикратно хранене (махнах плодовото хранене за да има режим през 4 часа и плодовете ги разхвърлихме уж при другите хранения, казвам уж защото сега е голям зор да ги пробутам). Понякога яде кисело мляко на закуска - тя сама си иска, кус кус, корнфлекс - ама по-скоро играе с него, и най-големия хит е бананов шейк. Случвало се е и варено яйце да яде със сирене.

# 626
Благодаря на Роси за съдействието за колажа   bouquet
Миласара, довечера и аз ще погледна бръмбарка, че в работата нямам достъп до snimka.bg  #2gunfire
Чочи, ние в събота и неделя ядем сандвичи с кашкавал, с шунка, отдавна не давам друго, че много сме станали капризни на ядене, даже и готвено вече не й предлагам, защото не ми го яде. Незнам как яде в яслата  newsm78, а като я взема казват че яде, то си й личи, но все е гладна  Joy
И аз с малка разлика за децата малко се плаша, но времето така минава бързо, че ще искам и трето  Joy, само където мъжа ми не иска  hahaha

Последна редакция: ср, 10 авг 2011, 09:56 от orhideq

# 627
Добро утро на всички, които са на работа и на тези на морето /завид/ и на тези вкъщи.
Джил, страхотна, страхотна новина. Присъединявам се и аз към всички хубави пожелания, които получи. Много се радвам за всички, които вече имат бебчета и за всички, които сега ги очакват. И азсамо за това си мисля,снощи гушках бебата на моята приятелка, а В. толкова сладък и грижовен, бута количката, гали го, гушка се в нас докато я държах. Даже й подари бибата си, защото "бебето плаче", ама като се прибрахме баща му не искал да го мъчи и му я дада пак. ooooh!
Незнам, каква е идеалната разлика във възрастта, но снощи с нас имаше и едно 9 г. момченце, което през цялото време си играеше с В., занимаваше го и даже го защити, когато някакво момче го бутна от люлката. Много е хубаво, когато е по-голямо, защото можеш да разчиташ на помощ, макар че майка ми смята, че детето не е длъжно да гледа братчето си или сестричето си.
Верджи и аз се глася следващия път за близнаци.
Мила, понеже съмвиждала скоро Али, а и снимка на твоята мома съм виждала скоро, да знаеш, че са по еднакви от всякога. newsm78
Буболече, много е красива. Да е жива и здрава.
А, виждам Орхи.  Hug

# 628
Добър ден и от мен. Още веднъж много, много благодаря на всички за хубавите пожелания. Hug

Чочи, Калина закусва попара, юфка, качамак, елда - всичките със сирене и масло. Днес за пръв път й направих кисело мляко с бисквити. Довечера ще разбера дали го е харесала, защото по-принцип ги предпочита отделно. Във всички случаи сутрин се яде нещо млечно, защото в останалата част от деня много рядко яде млечни продукти. Нали е на кухня, пък там колко да сложат мляко в манджата. Десертите не ги купувам.
Фелисити, освен да те насърча за майското бебе, друго не мога да направя. Сега е момента!
Вирдж, тук за близнаците много яко, ама Мила май е на друго мнение. Joy
Роси, в Белгия жените вероятно остават десетина години вкъщи, докато си изгледат децата. Иначе не ги виждам как става организацията. То и ние се гласим за трето някой ден, ама всичко по реда си. Mr. Green
Мила, ако ми намериш един хамак някъде, идвам да ти ги снимам. hahaha

# 629
Имаме си ново бебе newsm44, Мишето все пак е дочакала точно 10- ти. Сега видях във фейса, че бебе Вики се е родила в 6: 20.
Мише, да ти е жива и здрава, да сте много щастливи всичките жени. На мъжа ти много сила и дебело портмоне, че да ви глези тричките.

Ааа, тука гледам само подкокоросвате хората. Аз бях убедена, че това е, приключих,  две ми стигат, но както ви споделих Ангел като измисли име за третото, което ще е момиче според нас вече ми се въртят луди мисли в главата Crazy.
Мила , аз овне не бих искала, умишлено бих пропуснала правенето на бебе, ако има опасност да е овне.
Чочи, аз правя попара, някакви макарони или овесени ядки с кисело мляко и плод.

Последна редакция: ср, 10 авг 2011, 11:28 от Julsko bebe

Общи условия

Активация на акаунт