Лято е и слънце грее, а ФЕВРУАРЧЕТО с глас се смее. - 14

• 22 900
  • 734
  •   1
Отговори
# 135

Стани~87, малката е страшна Heart Eyes как се е съсредоточила  love001
Ядосва се,че само тях коментираме във форума! newsm62
rotfImbo rotfImbo rotfImao
Стани,още малко и ще пише вместо теб. Joy

# 136
Ето ме пак  Mr. Green
Минавам на отчет - 7,900 и 69 см., само на кърма...пък аз викам заслабна детето  Mr. Green Докторката каза да захранваме след месец, даже на 6 месеца освен ако аз не държа по-рано. Та аз съм доволна въпреки яденето през 2 часа, явно както и доки каза така му харесва на човека. Биха ни ваксините, поплака, но малко, а повече преди това от солидарност с други две бебета  Laughing
Нелина е страхотна  newsm81

# 137
Браво на всички за мерките! Гатофилия, супер сте!

Пчеличката, не ми е проблем, защото ще поръчам няколко нещица за Елиза. Пиши лс какво искаш и какъв размер. Hug

Нелина е страхотна!  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 29 юни 2011, 21:42 от happy-mamma

# 138
  • Полски Тръмбеш
СТАНИ, голяма сладуранка е малката   bouquet пупупу
според мен се ядосва на "комшийките"  Peace  hahaha hahaha hahaha
Пчеличка  newsm20  мн ме кефиш как им се ядосваш и заканваш   Hug  Heart Eyes
това за кърменето и некърменето е голяма простотия  Naughty  и вина ги съм се чудела на "мамчета" дето се вземат на сериозно и  оплюват другите, че не кърмят  Close  а ако детето е осиновено или майката недайси боже нещо й се случи какво не стават ли пак хора БЕБЕТАТА   #Cussing out  да не говорим пък при недоносените и т.н и т.н.  Crossing Arms ее ми мн се ядосвам сори за което  Embarassed
Пример- 1 позната така ми съставяше изречения,че аз не съм била настоятелна да кърмя ЙО  Twisted Evil  - то детето в кувьоз..., не наддаваше първите дни като го хранеха с моите изцедени грамчета, че и върна в теглото...после аз бях страшно мн болна и ме приеха в клиниката по спешност...  Whistling  и накрая тя ми заявява, че не съм била търпелива и настоятелна  #2gunfire
Кърмата била здраве  Wink оки, ама може и да е може и АМ и то да е- нейното бебе " кърмено със здраве "  всеки месец е с хрема и т.н, а моите дето са "кърмени с химия" да чукна на дърво нищо им няма  Peace  Praynig и спят на климатик с боди с къс ръкав  Crossing Arms
спирам дано не съм засегнала някого  Peace и всеки да си прави изводи както намери за добре  Peace  и всеки сам си решава как да си гледа детето  Peace
ОБИЧАМ ВИ   bouquet

# 139
А тая рекламка на Пуфис, дето ми се бута тука в ръцете всеки път като вляза е яко дразнеща... #2gunfireе никога няма да си купя Пуфис  Twisted Evil

# 140
Стани, малката е направо страхотна, така съсредоточено и строга само януарската темичка ще да следи  hahaha

Браво на Никито, чудесни мерки  Hug

# 141
.
А тая рекламка на Пуфис, дето ми се бута тука в ръцете всеки път като вляза е яко дразнеща... #2gunfireе никога няма да си купя Пуфис  Twisted Evil
А аз си мислех,че грешката е в моя телевизор...  #2gunfire
 А сега добър вечер.  Laughing
Лолитка, много сладурски изглеждат дрешките...Ще взема пак да хвърля един поглед и аз.. Mr. Green
Стани, уникална е Нелина.  Heart Eyes

За маслото- и аз предполагам,заради кравето мляко.Ама аз с баткото го въведох с попарата към 7-я месец.  Peace

Сигурно имаше още нещо дето исках да кажа,ама ми изфиряса...Като се сетя,ще пиша пак.
Сега отивам да вечерям на спокойствие....

# 142
Мацки, някой летял ли е с WIZZAIR? Я ми разяснете какво се прави?  newsm78

# 143
Здравейте и от нас. Кризата с бучката взе да отшумява, въпреки че на мен ми е още притеснено, защото си е там. Днес ни приеха в болницата щяхме да стоим 3 дни. Взеха и кръв от веничката (много плака милата и аз с нея), правиха и и много други изследвания. Накрая казаха да си тръгваме защото е алергия към нещо. Изпсаха и капки, понеже е само на кърма явно е алергична към нещо, което ям. Като се замисля редовно ям шоколад и негови производни та си мисля да го спра както и яйца, мляко и ще видим какво ще стане.
Много сте изписали досега ви четох....
Захранването и леко плашещо, но съм убедена че всички до една ще се справим чудесно, мисля да почвам със зеленчуково пюре от картофи.
Честито на всички празнуващи днес.
Аз съм много изтощена и ще лягам, лека!

# 144
  • Русе/Germany
Мъжлето ми онзи ден летя с тях. Кажи какво по точно те интересува и ще ти дам инфо Naughty ако искаш на ЛС.

Ха добър вечер Simple Smile
Девооооооооооойкиииииииии ма това моето дете само хленцоти ве ooooh! е няма такова мрънкало.

За комшийките, ми то там май от самото начало е така newsm78 не разбраха явно че всички са с различни характери и виждания, е няма как да се разберат ако се задълбочават в нещата и се сочат с пръст.
Е много се радвам че съм Февруарка. По скоро Мартенка Mr. Green но драснах там един ред, е не ми хареса. МНОГО СИ ВИ ОБИЧАМЕ С БОБИ

Браво на всички за страхотните мерки newsm32

Хора Огнена стихия защо спря да пише newsm78
И какво ли става с Мартинка newsm78
Хайде драснете по някой ред да кажете как сте Hug

Днес се видях с chochosan Hug много мило и готено майче, ако е хубаво времето утре ще пием кафенце и ние ще ви се покажем smile3534

Стани е страхотна е малката Hug
Само аз ли не изправям на по-седнало Боби newsm78

А нали със захранването май трябваше да се нормализират нещата с акането Thinking че нещо на мен не ми се вижда нормализирано.
Нали вдигат МРЗ а с нея ще вдигат ли Детските
Е няма такъв дълъг пост честно  #Crazy
Спирам ...

# 145

Нали вдигат МРЗ а с нея ще вдигат ли Детските

За детските незнам, но майчинството ще вдигнат. Peace

# 146

правиш си регистрация и почваш да попълваш формата за резервация. Преди това проверяваш дали цената за 2 билета е същата х 2 като за един (аз пък как реших, че сте поне двама ooooh!). Ако не е,  може да резервираш всеки от билетите по отделно, стига таксата за резервацията да е по-ниска от разликата в цената.

В резервацията също попълваш багаж - таксуват ти го в двете посоки по отделно. Вече има такса и за чек-ин. Можеш да си го направиш он-лайн, по-евтино е. Има такса резервация, а ако плащаш с карта пак има такса.
В общи линии, върху цената, която виждаш в началото се добавят още 100-тина лева на човек.
Можеш от сайта да си резервиш и трансфер.
 Hug

да не би някой ще ходи на концерт newsm78

# 147
eдно цун-гун от нас с Бобо и отивам да спя  Tired

ОБИЧАМ ВИ!!!!  Радвам се, че съм една от вас Two Hearts Two Hearts dancing lalalala

Хайде утре ми стиснете едни палчета  Hug

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 01:42 от loryn

# 148
Добро утро!
Хайде на кафе и закуска!

# 149
Добро утро и мерси на Стани за кафенцето Simple Smile
Стиснати палчета за Лори.
Моето детенце е с температура Sad и диша едно тежко, тежко милото. Сега спи,  но много неспокойно. И аз от тозител едва пиша. Айде до после

Общи условия

Активация на акаунт