Лято е и слънце грее, а ФЕВРУАРЧЕТО с глас се смее. - 14

• 22 901
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
Пчеличке,те Януарки пак добре,че не са лице в лице,че до сега да са се избили по между си! ooooh!Луда работа! Thinking

# 121
Кремена, според мен, защото съдържа краве мляко, което се включва много по- късно. Синът ми, който беше с АБКМ хапваше пюрета без масло и със соево мляко.

Лолитка, много сладки. Ще поръчам и аз. Пчеличке, действай, няма нищо страшно. Ако искаш пусни ми кои неща искаш да ти ги поръчам с моите.

В парка беше страхотно- никакъв вятър, тишина, много малко хора, птички пеят. Пълна идилия. Мога да живея така сто години!
 Laughing

Моята кокона също си има 1001 партизански имена- Лизи- бизи, Ели- бели, Ели коремчето, Бузанка Калпазанка и разни други такива.

# 122
Какво ви ядосват тези януарти...стана ми много любопитно.  newsm78

Да ви кажа една смешна случка с една от януарките: Имахме бизнес среща. Не се познаваме, беше си оставила само името, а аз съм свикнала да си изровя колкото може повече информация за клиента преди срещата и така попадам на едни нейни направо голи снимки в нета....95% от снимките цици, а в долния ъгъл част от бебешор Mr. Green.
Лошо няма, ама жената на отговорна позиция, а аз през цялата среща се сещам за това и за други неща, които прочетох относно това къде какво си е слагала и не мога да се съсредоточа.
Не го казвам с лошо Peace, ама беше забавно да си призная Blush
Ей, да не ме издадете сега!

# 123
Честит празник на всички, които имат днес повод   bouquet

# 124
Здравейте, завърнахме се от разходка. При нас в Бояна времето е чудно - нито топло, нито студено, много хубаво се разходихме...
Гърдата ми се отпуши и вече съм чисто нова Simple Smile
Захранване - още не знам какво е това. Само на кърма е, даже вода не иска да пие! Докторката каза като навърши 6 месеца, че ще почваме.
Брой хранения - 5-6 бр.- 8.30-12-15.30-19-22.30 и едно през нощта. Но нощното го прави през 1-2 вечери. Засега наддава супер, над 7 кг. и е към 67 см. Но другата седмица сме на консултация и ще видим точните мерки.
Имена - тя изненадващо си знае името. Най-често я наричаме по име - Ема. А другите и прозвища са Ема-бадема, Ема-гиадема, Миша Мишонкова, Шошомишка, Пръцколина и т.н.
Обръщане - върти се вече като пумпал във всички посоки Simple Smile
Бънджи - слагам я от 1-2 седмици по няколко пъти на ден за по 5-10 мин мах. Все още не знае, че трябва да подскача, защото едвам стига земята. Но пук пипа всички играчки и слуша музиката и много и харесва
Честити празници на всички   bouquet

Лоли, откуде си поръчвала дрешки, че съм пропуснала?
Отивам да мариновам едни крилца и после ще изненадам голямата Мишка с браунита. За пръв ще ми е, дано станат вкусни Simple Smile

Последна редакция: ср, 29 юни 2011, 17:08 от JJuleto

# 125
И ние не се обръщане...макар тази седмица да откри спането на страни...само така се намества,очаквам скоро да се досети че може с един замах да се обърне по коремче Mr. Green
Лоли какъв беше сайта..много добре изглеждат дрешките  bowuu

Масло-започнах да слагам в попарата със изкиснатото сирене към 8м...първо само сиренце със сухар,после добавих и масло Peace

Така...аз пък искам да ви кажа че моя синковец е ГОТОВ за захранване...диктувано от него самия...абсолютно всички условия са налице...днес като обядвахме с баткото малкия си хвана филийка хлебче (без брашно) и го налапа Crazy....глутен-млутен свърши се вече...сега ще гледаме каквото има да става ще става Mr. Green...

Спинкахме иначе доволно снощи от 9 вечерта до 6 сутрин цокна и спинка до 9 ...така най-обичам Party

Мъжа ми взе визата....ох направо ми трепери под лъжичката... Rolling Eyes
Имената на бебо са Матейката,Мати-Пати,Буболеченце,бебоооо,бебешорче и т.н

Хайде сладки мяу от нас

# 126
, а аз през цялата среща се сещам за това и за други неща, които прочетох относно това къде какво си е слагала и не мога да се съсредоточа.

smile3532 smile3532 censored

Абе аз прочетох малко януарките, ама коя е тая тема дет са ги портили бе? Не схванах....

Ние на нашичкия му викаме най-често Мъро (и производните му), Мъркон, Макарон, разни шиши-мишита, зайче-байчета и др. представители от фауната. Майка чат-пат му вика Миро, а много рядко някой приятел да му каже Стани. На баткото поради разни семейни драми мнооооого до късно не можа да ми се пречупи езика и да му викам на име. После почнах, но с цялото име. Без умалителното с ЧО накрая. Правех и на всички забелоежка ако му викаха така. И той и така си го научи името. Сега ако го питаш как се казва - "Любо Венков".

Аз мисля да поръчам дрешки от ТЕСКО пак. За баткото. Много са им добри, но са с посредник.
А вие от къде ги поръчвахте с доставка до БГ? И има ли за батковци там?

Иначе и Мъро не се обръуща. Само от корем-гръб.
Масло не помня, но почнах да слагам май някъде след 6м. в зеленчуковите пюрета. После в попарата и кус-куса също.

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3924911     newsm09 newsm09 newsm09

# 127
Лошо няма, ама жената на отговорна позиция, а аз през цялата среща се сещам за това и за други неща, които прочетох относно това къде какво си е слагала и не мога да се съсредоточа.
Не го казвам с лошо Peace, ама беше забавно да си призная Blush

Никога не е късно да станеш за резил!  Mr. Green

Мамче, бих се възползвала от услугите ти, но не ми е удобно да те занимавам!  Blush

Мрънчо се обади и мисля да го водя навън, че ще изперкаме тука!  Tired

А темата за която става въпрос е тази с абсурдните реплики за кърменето, дето кърмещи майки плюят хората на поразия!  Mr. Green

# 128
  • Mostly in my mind
момичета, това е сайтът http://www.littleonesclothing.co.uk/index.asp
Пчеличке, няма от какво да се притесняваш, но ако все пак не искаш да рискуваш, виж хепи мама ти е предложила. и аз бих ти предложила , ако бях от София.  Simple Smile
обръщането и ние още не го умеем. само се завърта от гръб на една страна и аха да се обърне, ама йок. мисля си, че спалнята е доста мека и може би заради това си оказва също влияние.
ние вчера бяхме на консултация. 6700 сме вече. мерят ни 58 см , мн се дразня понеже аз вкъщи с ролетката я изкарвам 62 см.  Rolling Eyesколкото и да не са ми вярни мерките, това са 4 см , бахти. но както и да е. това да е проблемът.  Mr. Green

# 129
Лолитка и аз се дразня на тези мерки и теглилки в детските консултации Close вкъщи си имам ел везна абсолютно същият модел като тази в болницата и съм я тествала с всякакви пакети - ориз, леща ... точна е! а на консултацията го изкарват с половин кило по-дребен  #Cussing out всеки месец разликата между моята везна и тяхната се увеличава и съответно излиза много малък темп на наддаване и много се ядосвам като почне лекарката да ме шашка, че най-вероятно кърмата не ми стига и да съм дохранвала  #Crazy за дължината да не говорим - сестрата я мери, докато се прозява и пак не са реални стойностите  Close
ето пак се ядосах  Stop

# 130
Бяхме малко на вън да вземем въздух,че то в само в къщи Rolling Eyes!

Комшиите не са си в час милите #Crazyто бива бива ама чак така hahahaдетски истории!

А защо не се слага масло?

# 131
Вижте моята девойка какво прави като не мрънка  Joy

# 132
Масло не се слага, защото се приготвя от краве мляко, което е алерген. Друг е въпросът, колко е от мляко това масло Wink Чувала съм, че се ползва рапично олио или зехтин, ако е нужна мазнина.
Днес си купих първите пюренца картоф (от хубавия на хипп), морков и тиква. В петък почвам.
anilevI, браво на малкия, поне няма да го мислиш с какво да започнете Hug
Стани~87, малката е страшна Heart Eyes как се е съсредоточила  love001

# 133

Стани~87, малката е страшна Heart Eyes как се е съсредоточила  love001
Ядосва се,че само тях коментираме във форума! newsm62

# 134
  • област Варна
Честито на всички именници, рожденици и месечинковци днес! Да са ни живи и здрави и много да радват хората около тях!
Само моята ламя ли си хареса картофа на ХИПП. Ама ние друго не сме яли. Вече четири дена ядем картоф, утре сме на картоф с тиква. Имам и чист пащърнак, но ще го оставя за по-нататък, че предния път ми изкара акъла с тоя неистов рев. Пък може и без тоя зеленчук да минем, ако така лошо й влияе на коремчето. През уикенда ще ходим до Карфур и ще видя какво меню ще спретна за другата седмица, но на ред са моркова и тиквичката.

Общи условия

Активация на акаунт