Лято е и слънце грее, а ФЕВРУАРЧЕТО с глас се смее. - 14

• 22 924
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
ИЗВИНЯВАМ се,че ще спамя темата!

По повод изказването на Някои Януарки първо искам да кажа,че не слагам всички под общ знаменател!!!Има хора и хора,както и толкова различни мнения и гледни точки!

-Не знам дали и колко са ценни и готини,но са много тънко обидни!
-Ако много настояват ще им съберем "ТАКСА СЕИР",но с парите ще им купим боксови ръкавици!
-Ще приемем с радост "съфорумките",които явно има пречат на комуникацията,за видят,че тук уважаваме чуждото мнение,но най-вече сме ХОРА!
-Форума е достъпен за всички,всеки потребител може да чете където и каквото си иска.А те като искат да не ги четем,да пишат ЛС!

# 151
Стиснати палчета на Бобчето!
Гатофилия,стискам палци детенце бързо да си оправи!От ваксините ли е тази Т?

Честити 5-ти месечинки на Виктор на Беба и Михаил на Зъбченце!Да растат здрави и послушни!

# 152
Добро утро!
Един ден изпуснах да ви чета и вече сте изписали 10 стр от новата тема..и аз чак сега се записвам, преди отново да залипсвам, че днес отпрашваме за София, като ще се отбием през свеки да видят и те бебока. Така че най-вероятно и аз ще успея да дойда на срещата в южния парк на 05.07- кажете само дали ще се състои, че не съм ви чела и нямам най-актуалната информация.

Иначе нищо особено при нас. Валето е добре след падането, само дето онзи ден, понеже много ама много се дереше, реших да му направя тест на урината- имам си тестови лентички вкъщи, и излезе с повишени левкоцити. Притесних се , че пак се завръща онова възпаление, заради което бяхме в болница и хукнах към поликлиниката до нас. Заведох го при Вранчева- познавам я от дете, много добър лекар и свестен човек. Та тя му почисти пишлето-оказа се, че си е забелен, без дори да разбера как е станало-предполагам, че като му правиха изследването с катетъра, тогава са му дръпнали кожичката повече. Изследването след това показа, че няма инфекция и си отдъхнах.

А и ходих на дерматолог за косата. Каза, че е нормално явлението с косопада, понеже през бременността косата не пада и сега фактически си наваксва. Да съм хапвала повече пресни плодове и зеленчуци и пресни ядки.Изписа ми 2 лосиона и 1 шампоан- Alzeda, Alpikort F и Anaphase Shampoo на Ducray.Видях, че Алпикорт Ф не се препоръчва за кърмачки и се чудя защо ли ми го е изписала  newsm78 някой да ги е ползвал тези неща и да са му помогнали?

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 09:43 от Sofie

# 153
  • Sofia
Добро утро, момичета!!!

Честито на месечинките днес!
Стиснати палчета на Лори! Предполагам, днес е конференцията или може би греша  newsm78
Гатофилия, дано бързо се оправите и свалите температурата.  Hug
Вероника, радвам се, че нещата при вас са се поуспокоили. И аз се бях притеснила за някакви бучици зад ушето на Диди, но педката ме успокои, че просто били лимфни възелчета и често се получавало. Реших да й вярвам.  Simple Smile

Хубав ден на всички!!!!

# 154
Стиснати палчета на Лори и Гатофилия(дано малкия бързичко да му минава Praynig) fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Вероника, надявам се да се оправи малката и да забравите за проблема  Praynig Hug
Ей, Внимавайте какво пишете за Януарки, че и аз съм родила Януари Naughty(шегувам се разбира се Hug),никога не съм писала там и не искам Stop
Що им се връзвате бе хора Thinking,Заслужава ли си Rolling Eyes
Стани,малката е голяма хакерка Joy
Абе, хора само аз ли нямам преведено майчинство,последният превод ми е от 02.06. и е за 5 дена от месец май и повече нищичкооо :bad-words:
Да си повдигна въпроса от вчера :
Какво пиете за коспоада,че при мен е страшно newsm78(скоро ще стана като тази емотиконка)!
Снежи и аз не я слагам Борянка много в полуседнало положение в количката, свлича се Peace
За имената - казваме й Боряна,Борянчица и Пуханка-Пуханчица(когато беше по-пухкавичка Confused)

# 155
Наде,косопада и при мен беше страшен,но доста намаля!Нищо не съм пила или мазала.Като я сложиш в количката под наклон не и ли слагаш колана,за да не се свлича?Ние така процедираме.

# 156
Sofie аз и преди бях ти писала,че ми препоръчаха шампоана на   Ducrау.  Ползвала съм го само два пъти и нямам още наблюдение, но всички уж са доволни от него.  Препоръчаха ми и добавките на същата марка,но само ако не кърмиш.
Палчета за Лори.
Радвам се,че притесненията на Вероника отшумяват.
Честито на месечинките ни,да растат здрави и усмихнати деца за радост на мама и тате Heart Eyes

# 157

от моят беборан  Grinning вече е на 5 месеца Simple Smile

Честито на всички месечинковци тези дни Grinning

ние в последно време се мотаме само по докита, за това и не ми остава време да съм на линия, Виктор се оказа атопичен и мажем разни кремове, сменяме млека, подуват му се очетата, май ще имаме ядове с алергии, колкото и да не ми се иска и т.н., а пък баткото ни изкара акъла (колкото и малко да е останал вече) започна да пишка кръв и да му се сгъват крачетата и да пада  #Crazy, като край се оказа цистит с бактерийки, еш.коли, не иска да си пие лекарствата, сменяхме ги, голям зор, но докато минем през всички лекари... и още има да ходим, та така, няма какво да ви занимавам... лято е, море, планини, приятни почивки на всички и бебоците да са много здрави и усмихнати, палчена на всички в нужда!

Hug

# 158
А добро утро!

Палчета за Лори,Беба,Gatofilia

Стани newsm10 newsm62Според мене им омръзна да се карат с техните и сега искат с нас! Sick

Ооооо даже са ме ообсъдили за маслото hahahaе ще падна ми да аз не ги чета тях 1во защото си имаме винаги някой дето знае и казва :love:2ро Защото няма да кърмя до 1ви клас!
Край с тези,че само си разваляме темата  bouquet

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 09:12 от monika89

# 159
beba, стискам палци дечицата да оздравяват бързо  Hug
Да, Стани, ваксините са причина за температурата. Интересно, че чак на третите реагира така. Поне минаха тези гадните, ще има един месец почивка без бодене. Сега си играе миличкото, беше се изпотил, което значи че сме посвалили. Не искам да го разбутвам да меря, малко по-късно ще е като се храним.
Стани, напълно съм съгласна с теб и подкрепям написаното за януарки. Само да добавя, че за мен няма нищо по естествено от това примерно мартенки или априлки да влизат при нас да четат, за да намерят нещо евентуално полезно за отглеждането на бебчетата от хора, минали по пътя. Според мен този форум е предимно с тази цел, но явно на януарки им харесва повече да се джафкат. А по повод "сеира", хората още едно време са казали - не е луд който яде баницата, а който му я дава. Та сеир нямаше да има ако не си го правеха сами. Нищо де, да се примирим, че нашия добър тон и взаимна толерантност са по-скоро изключение и да се радваме на факта  Simple Smile
Честито на всички месечинки и празнуващи днес   bouquet

# 160
Мушмулче, твоята педка явно е добра, нашата ни шашна като без изследвания каза, че е тумор, с което ме хвърли в паника. Цялата суматоха ни коства над 140 лв. и 3 дни притеснение, замалко да ми спре кърмата.

Днес трябва да я сменя задължително.

Косопада значително ми намаля като се подстригах.

Знам, че с уизеър плащаш отделно за куфари ако не си ги заявил при резервацията онлайн.

# 161
ЕЕее, нямате изчитане Hug.
Палчета за всички майчета и бебчета, имащи нужда от нашата подкрепа!
Честити месечинки на празнуващите!

И ние сме с атопичен дерматит - на бузките и брадичката имаме червени сухи петна, като лишеи, но много упорити и по ръчичките леко се появиха. Явно и ние ще си имаме алергии, но педито каза, че ще го израсте. Мажем С охлаждащ крем, пием зиртек и вит. С. Все да си има нещо....
За маслото - не смятам, че ако сложиш малко, ще му стане нещо. Каката съм и правила домашното картофено пюре с масълце, то и на Явор така започнах, но нали минах на купешки...
Доки каза, че може с бяло месце и картофче да започна да му давам пюрета, та от другата седмица подпуквам бабите по селата, така де - пилците и зайците им hahaha.
Днес не ми се излиза, че нещо ми се е разстроил стомаха Joy  Sick #Crazy. Хич не ми е добре и сега отивам да легна, докато и Явор спи, че сутрешните му дрямки са бързи.
За протокола: Ние ядем в 7 (АМ), 10 (АМ), 13 - 13,30 (зеленчуково пюре), 16,30 - 17 (плодово пюре), 19,30 (АМ), 22,30 (АМ). Понякога ако заспи към 18 ч. не се буди до 21,30-22 и пропускаме едно хранене, но е много рядко.

# 162
  • София
Добро утро и от мен , малкия спи блажено а аз тъка се зачетох че забравих какво трябва да правя.
Момичета макар и да кърмя все още и да не съм от захранващите е много си ви обичам newsm51

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 10:00 от tzvetka_01

# 163
Ехоо къде сте всички?
Добро утро и от нас.
Честита месечинка на Виктор и Михаил.
Стиснати плачета за Лори.   Hug Аз какво пак съм изпуснала  newsm78
Беба,  Shocked ужас. Дано скоро оправяте проблемите.  Hug
Вероника, айде да изчезва таз бучка и да спират и вашите тревоги.
Наде, и моята капе, ама и предния път беше така. Не съм пила нищо, мина от само себе си.Надявам се и сега така...
За Януарки ще се въздържа, щото ми идват наум само... #Cussing out
Дано не пропуснах някой...
Днес сме на консултация и ваксина.Палчета да не плачкаме много и да ги понесе леко.После ще дам отчет.

# 164
Добро Ютрууу!

Палчета за Лори, Вероника и Гатофилия - бебоците бързо да оздравяват и притесненията да са били излишни.

Софи, аз съм се мазала с Алпикорт - никакъв ефект. Надеждата, мисля, че съм пробвала всичко налично срещу косопад, преди 4 години на БГ пазара - както дерматологът ти е казал, ще мине от само себе си, защото причината е хормонална и свързана с бременността, а не е някакво болестно състояние. Не знам дали сте обърнали внимание, но повечето хапчета срещу косопад, всъщност съдържат мултивитамини и минерали.

Стани, не се яхай на метлата от сутринта, забавлявай се, ако ще ги четеш....

Общи условия

Активация на акаунт