Лято е и слънце грее, а ФЕВРУАРЧЕТО с глас се смее. - 14

• 22 893
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
  • София
hey_ya онзи ден бях в Кауфланд, поради същата причина като теб не можах да взема кашона на Памперс, купих един пакет Панда 48 бр за 12 лева, имам някои забележки но като цяло стават. Пюретата на Ганчев бяха по 1.19 лв и също взех 2 бр. на Мандев да ги видя, те бяха по 1.09 лв - и те са хубави.

П.С. Е как пък се издокарвам все най отгоре  newsm78

# 91
hey_ya -пуфис са на промоция,а ние взехме вчера памперс 100 за 37лв

примавера-мале как са минали 6мес вече хапва месце каката Party

Така вече се ядосвам сериозно с това ядене за какво ли готвя като ще го подпукам на мляко и това ще е  baby_neutral #Cussing out!Правих картоф,морков и чушка и пак същия филм чде половината и рев #Crazy!Незнам какво е това вече ме лови нервата здраво

# 92
Е така няма да се разбереме - винаги като седна на обед и сте изписали света... Crossing Arms Mr. Green Върви запомни всички празнуващи ooooh! Затова само поименно ще поздравя Пепи на Мимозка, бащата на Хепи, мъжа на Хей я... и честит рожден ден на Анджи newsm51 Two Hearts.Оттам натам на всички месечинкови/за Симето само мернах май ... newsm78/ да са живички, здравички и засменички  Hug baloni

При нас също е хладничко, ама не духа и поизлязохме добре облеченки, аз бях по къс ръкав и тънък суитчер и не ми беше студено, значи не е било чак толкова студ...Днеска заместих цялото обедно хранене с пюре  bowuu Викам си - ми то аз захранам вече месец и половина - срамота да не съм го заместила,...а още малко и ще трябва местните да се въвеждат/е са ше се търколят 3 седмици... Whistling/, следобед ще ядеме каша - бананово на Слънчо, казаха ми 2 пъти в седмицата заради кицата ни  Peace А за киселите още май не сме коментирали - някой дава ли вече? Те също май скоро трябва да ги въведем, и си заместват и те едно ядене... newsm78

# 93
Добър ден!
Честит имен ден на всички празнуващи днес (половинки,близки и роднини)!На бебчета КАМЕН на мама Сънчо,ПЕТЪР на Мимозка,КАМЕН на Дарина 21 и КАМЕН на Орвалхо!Нека името ви носи здраве,щастие и много късмет,а усмивката винаги да грее на лицата ви!
Честит рожден ден на АНДЖИ!Бъди щастлива и много обичана и обгрижвана жена!
Честити месечинки на бебчетата!Да растат умни и лъчезарни!

Хей-я,тази седмица в Кауфланд има промоция на всички размери на Пуфис=21 лв.

Последна редакция: ср, 29 юни 2011, 13:46 от Стани~87

# 94
  • София
Мерси за инфото. Аз не съм ползвала Пуфис и незнам...опипах предния път пакета, ама ми се сториха дебелички. Да не му завира дупето, че в жегите и тънките на памперс му пречат пък ако са по-дебели незнам. Да се надяваме, че събота и неделя ще има някаква промоция.

# 95
  • Mostly in my mind

това не е ли скъпо?  newsm78 ние взехме 82 бр Пуфис за 20 лв. иначе много ми харесват. дизайнът им е страхотен  Heart Eyes пък и да заложим на българското  Simple Smile

честити именници днес. да сте живи и здрави  bouquet

# 96
А за киселите още май не сме коментирали - някой дава ли вече? Те също май скоро трябва да ги въведем, и си заместват и те едно ядене... newsm78

Вчера това казвах, че съм купила, като се захрани като хората със зеленчуци да му давам, но се оказа, че са с глутен, та ще поизчакат.  Peace

Вчера майка ми каза, да не му давам бананова каша, че щяла да му стане голяма главата!  moresmile

# 97
  • София, България
Тинитам- да не те разочаровам , но приемът на Ротарикс трябва да започне най-късно до 14 седмици и 6 дни, така че май сте закъснели....А за това , че ще ходите в страна с по-голям риск- ами не се тревожи! И още нещо се сетих- не знам кога ще тръгвате , но приемите са 2 или три и е повече от желателно те да са на един вид ваксина , а не може да си сигурна там какви ще има. Аз реших , че вирусът не е толкова страшен и няма нужда от още една ваксина. Дано да го изкараме лекичко и то след време..
Отивам да тъпея  Crossing Arms

Този срок 13-14 седмица е само препоръчителен. Задължително е втория прием да приключи до 24 седмица, а ние ще сме на точно толкова при втората доза. Така, че ще хванем "последния влак". Надявам се да нямаме проблеми ooooh!

# 98

Честит имен ден на всички празнуващи и от нас!
Честит рожден ден на Анджиnewsm59

Сега нека да почерпя, днес Ева става на 5 месеца.
Момичета, като ви чета, гледам, че в бг бебешките неща са много по-скъпи, отколкото тук в германия....тук памперсите големите пакети ги има от 5,50 еуро, пюретата на хипп от 0,39....

Моля ви дайте ми съвет за приспиване....ако не бутам кошарката нямам успех, а скоро то ще стане малко и въобще не ми се мисли какво ме чака с нормалното легло.

# 99
Много празнуващи днес Party Я да видим какво да ви подаря:

Хранене- в 4.30-5, 10, 15, 18.30-19 и 22.30....т.е стоим си на 5 хранения, ако не броим началото на седмицата. Последните 2 нощи не се буди. Обаче си качи пак кило последния път, не разбирам и това е Crazy
А с тоя картоф на ХИПП така сте ме зарибили, приемам залагания дали мой прасчо няма да е първия, дето ще го хареса hahaha

# 100
  • София
Абе все забравям да ви питам - на вашите дечковци рекламите влияят ли им? Моя само като чуе, че почват и замръзва дори и да не гледа ТВ-то, а само да ги чува. Много е смешен. Разпознава дори и музичката като започват рекламите по бТВ и започва да се оглежда много смешно  Joy

# 101
Цитат

това не е ли скъпо?   ние взехме 82 бр Пуфис за 20 лв. иначе много ми харесват. дизайнът им е страхотен   пък и да заложим на българското 

Ами Памперс са по-скъпи,но нещо Пуфис не ми харесаха и затова взимам пак Памперс Simple Smile
Цитат
Вчера майка ми каза, да не му давам бананова каша, че щяла да му стане голяма главата! 
newsm62Е не е това не го бях чувала,но си е хит bowuu

И така,и така съм днеска мерудия голяма айде честито на всички с поводи! smile3525

# 102
Зелда,ако не е само на картинка,а истинска екскурзия,веднага се прекръствам! Joy Hug
Между другото и Фентъзи да мине да почерпи за ИД на половинката  Whistling

# 103
Стани, пускам тото най-редовно, нищо се не знае Joy hahaha (в тоя ред на мисли да се оплача как затвориха тото пункта, който ми беше на път за паркчето, където се разхождаме с Малчо :hahahaSimple Smile

А сега се сетих да питам нещо. Вие как им говорите на бебоци? Искам да си научи името човечето, обаче с баща му сме много несериозни и постоянно му измисляме имена Сими, Мони, Симау, Симбад, Симяга, Симпау, СимеонЕ (като е лош), а отделно Нячо (щото няка), Нячито, Сумистче такова, Гюленце (по очевидни причини) и какво ли още не... hahaha А уж искам да си научи името Blush

# 104
Тинитам- да не те разочаровам , но приемът на Ротарикс трябва да започне най-късно до 14 седмици и 6 дни, така че май сте закъснели....А за това , че ще ходите в страна с по-голям риск- ами не се тревожи! И още нещо се сетих- не знам кога ще тръгвате , но приемите са 2 или три и е повече от желателно те да са на един вид ваксина , а не може да си сигурна там какви ще има. Аз реших , че вирусът не е толкова страшен и няма нужда от още една ваксина. Дано да го изкараме лекичко и то след време..
Отивам да тъпея  Crossing Arms

Този срок 13-14 седмица е само препоръчителен. Задължително е втория прием да приключи до 24 седмица, а ние ще сме на точно толкова при втората доза. Така, че ще хванем "последния влак". Надявам се да нямаме проблеми ooooh!
Дано! Явно зависи каква е ваксината и за къде става въпрос. Татито ни пита точно за нея, защото в щатите е сред "задължителните" ваксини и от там му казаха да не се почва след това- вирусът бил опасен за малки бебоци и след това вече средата в коремчетата им била някаква си ( не разбрах точно за какво иде реч  Blush ) Ама то там и антигрипната ваксина е задължителна, така че не ги слушам! Дано бебо добре понесе промяната и се адаптира бързо!
Аз на дребосъка съм му казала името има няма два три пъти, даже още ми е странно като трябва да му каза имената някъде..хихи..И пак аз съм по-добре от баща му..Добре, че детето не разбира английски( хихи)
Отиваме да дремнем- и да, имам предвид и двамата  Crazy

Последна редакция: ср, 29 юни 2011, 14:53 от lena1

Общи условия

Активация на акаунт