БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-12

• 24 465
  • 769
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, въвелала съм пшеничен грис, мога ли да давам хляб? Embarassed
Много ни гледа понякога като хапваме и поне хапчици да давам....

# 661
Пълнозърнест.

# 662
  • София
Ами тя е въвела пшеница - защо само пълнозърнест? Аз бих дала всякакъв.

# 663
Аз давам вече и бял хляб, а днес за 1 път дадох солетки, хапваха добре.

Последна редакция: пт, 02 сеп 2011, 21:32 от nikolina-pikolina

# 664
Благодаря!
А бисквити мога ли да давам или не е желателно? И ако мога - какви?
Видях, че обсъждате количеството мляко - днес е приела 650мл, добре ли е? / В дните, в който давам месо приема по-малко мляко/

# 665
30god аз отдавна давам бисквитки на плазмонт, засега не смея други, тези са бебешки, топят се веднага, хапваха 1 седм и им писна, сега слагам сутрин в кашата с малко кърма и допълвам с млечна каша.
Ние пием малко мляко, пием доста вода, ни със сок чиста не искат. Кърма само вечер. Макар че аз имам ного и замразявам.

# 666
Благодаря!
Видях, че обсъждате количеството мляко - днес е приела 650мл, добре ли е? / В дните, в който давам месо приема по-малко мляко/

Добре е. Даже много добре.

Да питам как стои въпросът с козето сирене? Мога ли да давам?

# 667
Пак Благодаря!
Чувала съм, че козето мляко като състав е най-близко до кърмата. По тази логика - прекрасно е да се дава козе сирене Blush

# 668
  • BG

Аз купих на Cicibebe с банан. Много са приятни, едва ги опазвам от баткото.
Сухарите им също са страхотни.

# 669
Пак Благодаря!
Чувала съм, че козето мляко като състав е най-близко до кърмата. По тази логика - прекрасно е да се дава козе сирене Blush

И аз така знам. Понеже съм на гости на роднини и видях козе сирене, побързах да си напълня бурканчето  Simple Smile.

# 670
  • Видин
Внимавайте с това козе сирене. Ако е попаднал и един косъм от животното ще последва зверско разстройство. Свекър ми на село има кози, но не смея нито да давам на Габриел. А сиренето мирише ужасно  Sick Много рядко се срещат немиришещи кози. Дано вашите да са такива  Peace

# 671
Аманита, доста мирише да ти кажа. Аз ще го взема, за да не ги обидя. Утре ще си купя от магазина  Peace! Мерси, че ми каза!

# 672
  • Видин
Не казвам да не го даваш, а просто предупреждавам. Ако искаш ти го пробвай и ако няма проблем - дай и на детето. Аз пробвах веднъж да дам на Габко, но той не го поиска - явно заради миризмата.

# 673
И на мен ми донесоха прясно козе сирене, но не давам, не е добре за бебетата. Аз купувам козе на Маджаров.

Michael@, внимавай с прясното сирене, то е все едно да дадеш Бри. Не е добре.

# 674
  • Sunshine state
Аз съм с хроничен запек цял живот и нищо не помага,освен драстични разхлабителни,но ида ли на село,като хапна прясно козе сирене,не излизам от тоалетната по цял ден.  Whistling
Не вярвам да е заради косъм,просто прясното си действа май така...  Peace
Относно миризмата-на мен лично ми харесва и си го хапвам с кеф.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт