"Системата минус 60" - тема №26

• 33 514
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте и от мен!
Чета ви от известно време и май все повече започвам да се амбицирам да стана част от отбора. Впечатлена съм от резултатите, а това, което ме привлича, е възможността да се яде всичко, макар и само на закуска. Признавам, че не съм чела старите теми, но много внимателно прочетох първия пост на настоящата, попрегледох страниците нататък, и смятам, че този режим ми допада.
Та няколко думи за мен. На 42 години съм, водила съм много битки с килограмите, обикновено без успех, понякога с частична победа. Най-интересното за мен е, че преди три години свалих 30 кг. с Дюкан, от които вече се възстановиха 10. Признавам, че не спазвам принципите, които са заложени в неговия режим за задържане на резултата, а именно задължителния протеинов ден, и явно това се отразява. Проблема, е че сега не ми се иска да се лишавам от плодове (през лятото ми е много трудно да се въздържам от кайсии, пъпеши, праскови, ....), и затова като открих вашата система, си казах, че май това е и моят режим.
Предполагам, че ще имам въпроси, и моля, дори да са задавани милион пъти да не ме мъмрите!
И така: Начало днес, 31.07.2011г., тежа 71 кг. при ръст 163 см. Целта ми е да падна под 65 кг. Вярвам, че ще успея!

# 706
    Добре дошли на новите момичета  bouquet Успех Peace

Клеми, честито! Ти си много търпелива, евала  bouquet

Мелимел, за две системни вечери и навреме последните дни не очаквай чудеса. Ти първият месец защо изобщо го броиш за системен? Нали ти вади някой менютата, та ти си ядеше масово в 20ч. Направи си един екселски файл или на уърда и си пиши часовете и менютата и накрая на месеца се премери и виж колко системни дни си имала Peace

Жасмин
, добре си си дошла от морето  bouquet

Последна редакция: нд, 31 юли 2011, 14:04 от Кашарел

# 707
Здравейте, отдавна не съм влизала, но да се отчета след повече от месец чакане видях 7 на кантара  newsm44 това стана в сряда и днес вече съм твърдо 79кг така че мога да се порадвам.
 Сега се връщам да прочета темичката че съм изпуснала доста.
 Hug

# 708
 Да се   отчета за днес и  отивам на вечеря
з-2филии ръжен хляб с масло и мед кафе със захар
о-наденичка с домат диня със сирене
в-кисело мляко с ябълки
е това е за днес   ще се стягам за лудницата утре 

# 709
  • София
anita29, Kukita, добре дошли  Hug !

nat003, винаги последните килограми се свалят най-бавно. Не мога да ти дам научно обяснение, но колкото и режими да съм сменила, най-трудно съм преодолявала последните 5-6кг до крайната цел. Най-важното е човек да се въоръжи с търпение и да не се отказва - рано или късно кантарът ще покаже дългоочаквания резултат.
Колкото до коремчето след раждане - като гледам снимки на самата Мириманова, това си е абсолютно постижимо, въпреки че на мен самата не ми се вярва да го постигна. Имам доста килограми да преборвам и сигурно затова така си мисля. Но нека споделят и момичета с много по-голям опит със Системата от мен.

За днес менюто:
З: кифлички със сирене, 3в1
О: варени картофи със сирене, 1 краставица
В: кисело мляко, ябълка и канела

# 710
Здравейте,не съм писала скоро по простата причина,че не съм никак системна на моменти и следователно нямам никакъв минус,а един колебаещ се плюс,варираш между 62 и 61.Някои по горе беше споменал,че последните килограми се свалят бавно,напълно съм съгласна с това,вече 3 месеца се боря с едни 6 кг,но не се отчайвам и имам търпение Simple SmileЛека вечер на всички ви   bouquet

# 711
Здравейте и от мен!
Аз съм болна  Tired ,ама ще се оправя ...както всеки път.Много е гадно да си с температура,когато навън е ужасна жега  Sad
Така,Мелимел , както Кашарел ти е казала- направи си наистина един файл,така ще видиш колко е лесно.Аз с една моя приятелка,която също е на Системата имаме таблица в Google Docs /месец за месец я подновяваме,като пазим старите таблици за предните месеци/ и аз всеки ден ,освен тук си пиша менюто и там.Пишем с часове и с всички подробности и оцветяваме в червено,когато някоя е прегрешила с храна или с по-късен час на хранене. И да ти кажа много добре действа,когато видиш,че  през целия месец нямаш ден без червено поле - веднага се взимаш в ръце и почваш да се стремиш да нямаш нито едно червено.Ако,искаш пробвай!  Hug
Така,меню за днес:
З- зърнена закуска с прясно мляко и 1 шоколадов бонбон
О- 2 домата и ориз със месо и зеленчуци
В- диня и съвсем малко "Свежо сирене" ...определено това не е моята комбинация.За пръв път ям диня със сирене и ... май няма да повторя  Mr. Green много обичам обаче пъпеш със сирене .... много пъти са ми казвали,че не съм като хората ...ще взема да повярвам  Mr. Green[/
size]
Хубава вечер от мен!  Hug

# 712
Здравейте бг - мами!  Hug Отдавна ви чета и съм доста ентусиазирана от постигнатите резултати.Аз също се включвам към темичката и от утре започвам диетата и нямам търпение да започна свалянето на килограми  Twisted Evil 1,60 съм,тежа 58 кг,целта ми е - 50.И бих да попитам дали точно си спазвате часовете за хранене,примерно ако подраня или закъсния с половин час това много лошо нарушение ли е?Има ли такива,които не са спазвали стрикно часовете и са отслабнали?Благодаря предварително.Лека вечер  : )

# 713
Добра вечер!Антоника какво ти стана ?Летния вирус ли те тръшна ?Ще гледам да я направя тази таблица ,но честно казано на крачка съм от отчаянието.Всички около мен ми дават кураж ,че не съм толкова зле ,но когато човек не се чувства добре и е без самочувствие  как да повярва Да не ви навявам черни мисли  лято  е,,,,,,Пожелавам ти скорошно оздравяване    и най после да се хвърлиш на плажа Joy

# 714
Добра вечер!Антоника какво ти стана ?Летния вирус ли те тръшна ?Ще гледам да я направя тази таблица ,но честно казано на крачка съм от отчаянието.Всички около мен ми дават кураж ,че не съм толкова зле ,но когато човек не се чувства добре и е без самочувствие  как да повярва Да не ви навявам черни мисли  лято  е,,,,,,Пожелавам ти скорошно оздравяване    и най после да се хвърлиш на плажа Joy

Мелимел,ами незнам какво стана-сутринта се събудих с болки в гърлото и съответно гнойна ангина и температура ...и аз нз как и кога съм настинала.Ох,дано наистина скоро да стигна до плажа,даже не съм го виждала тая година- а,живеем на 15 мин. от плажа  Blush
Виж сега,няма място за отчаяние!  Naughty Системата работи за толкова хора,ще проработи и за тебе!Щом и други режими са действали по-бавно при теб,явно такъв ти е организма-имай търпение.Ако,искаш погледни на Лебед менютата и започни да ги следваш.Няма да сбъркаш със сигурност.
И ако си спомняш като ти бях казала,ако обядваш околко 14:00 или след 14:00 часа - трябва  да спазваш правилата за вечеря т.е. 7-те варианта.Това нали го спазваш?  Hug
Сега и като си започнала да вечеряш до 18:00 часа вече трябва да има раздвижване в кантара!
А,това за ранната вечеря явно пак си е до организъм,защото аз от една седмица и повече съм изместила вечерята към 20:00 и след 20:00 даже - и продължавам да си свалям.Даже си стопих плюсовете от месец и половина НЕсистемстване - за една седмица /нищо че си вечерях в 20:00 и кусур часа/
Айде чао от мене и не се отчайвай!Сега започни все едно на ново,записвай всичко и ще видиш,че ще се получи.И недей да съжаляваш и да смяташ предния месец за избубен напразно,защото даже и без резултат на кантара - знай,че си си хранила по много по-добър начин от обичайното си хранене!
А ти преди Системата по колко пъти на ден се хранеше?И до колко часа? 
 Hug Hug Hug

# 715
  • ВАРНА
Здравейте момичета.
Не съм писала няколко дни. Боря малък плюс, но ми е много трудно в дните, когато съм си в къщи. Когато съм на работа се справям без проблем, но в къщи ... Късна закуска, късен обяд, лека вечеря ... иначе съм системна, но явно и това оказва влияние. На всичко отгоре и детенце е с температура Sad
Антоника, пази се и скорошно оздравяване  Hug

Добре дошли на новите момичета.

Мислех си преди малко, винаги ли преди цикъл има плюс? Имам едни съмнения, че моя плюс от около 500-600 гр. може да е и от това. Чакам МЦ всеки момент.

Хубава вечер   bouquet

# 716
здравейте, момичета!!!

Добре дошли на всички нови - гледайте менюта, които момичета пишат тук, за да можете по-бързо да разберете, как да се храните!  bouquet

Аз съм в МЦ, така че няма да се претеглям сега.......А и нямах спорт 2 седмици - майка ми идваше на гости, аз имах много неща да върша..От днес пак почвам спортуване Grinning.
Кажете, а вие как спортувате? Много?

# 717
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

започвам от днес,даже и линийка си сложих..
З. филия със салам, и прясно мляко с какао
О.боб и салата зеле и моркови
В.шопска салата  chef

За вечеря може ли диня със сирене? newsm78

Аз съм скарана със спорта,но мже да започна да бягам по малко. Rolling Eyes

# 718
anita29 може за вечеря диня със сирене  Peace

# 719
  • Благоевград
Добро утро системки!
Аз вчера на обяд имах нарушение с няколко пържени картофчета.... ,
но днес резултата на кантара ме зарадва!
Свалила съм още 0,100 - 0.200кг. Въпреки малките ми нарушения тези дни имам минус.
Това е добре и продължавам бавно и славно.
Супер , видях цифра с 4 на кантара  Laughing (т.е. не съм качила- да не помислите че много съм
отслабнала де)  Wink
Менюто за днес е : з - пържени картофи, пълнена чушка и кисело мляко.
                                о - пълнени чушки с ориз и кайма, салата домати, айран.
                                в- ябълка, круша, диня и сирене.
Хайде чао и приятен ден. Аз отивам да си нанасям резултата в таблицата!  Grinning

Последна редакция: пн, 01 авг 2011, 09:24 от Палавник на месеца

Общи условия

Активация на акаунт