"Системата минус 60" - тема №26

• 33 516
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
Привет! Hug

Kukita,успех! Peace

mama na iv,браво! Hug

Lady Flame,добре дошла и успех! Peace

de3demonka,бързо оздравяване на детенцето! Hug Със сигурност плюса е от предстоящия МЦ.Не го мисли. Hug

И аз съм с плюс-от солена храна . Ще мине и това. Wink

Лека и спорна седмица на всички! Hug

# 721
Добро утро  Hug

и аз съм с плюс днес  ooooh! пак ще го боря тази седмица  #2gunfire

снощи хапнах салата от печени чушки със сирене към 21.00 часа и то горе долу около 500 грама  ooooh!

после ми беше толкова тежко че неможах да заспя до 1 часа....ужас!!!

Лек ден желая на всички и с нови сили и нови надежди започвам новия месец   bouquet

само да вмъкна че аз също съм от доста бавно свалящите, но....не бързам предпочитам бавно и качествено  Heart Eyes

# 722
  • София
Здравейтеееее  Hug ! Аз съм много щастлива днес - не само съм стопила плюса отпреди няколко дни, а и съм с цяло кило надолу  Party Party Party !!!
И понеже е началото на нов месец да се отчета дотук - на 01.06. започнах Системата, досега минус 7 кг. Сигурно и повече щяха да са ако не бяха пътуванията ми, на които изобщо не съм била системна. Но въпреки това, съм много горда от постигнатото и твърдо продължавам напред  bowuu .

За днес:
З: три ръжени сухара с шунка, 3в1
О: след малко ще ходя на пазар и там ще реша какво точно да си сготвя
В: със сигурност таратор, защото съм на работа

За спорта - нямам никакво време; единствено мога да си правя разходки от време на време или 5 минутки упражнения вкъщи. Фитнесът е най-досадното нещо на света, по-добре друг спорт, но за съжаление за мен седмицата има прекалено малко дни  Confused .

Хубав и успешен ден на всички  Hug !

# 723
Добре дошли на новите попълнения (и аз все още да се чувствам от тях  Mr. Green)!

Антоника, de3demonka м... гадно е да си болен или някой около теб да е болен, стискам палци за по-бързо оздравяване!

Привет и на всички останали момичета - пишете за срещата в София (до тук само 3 момичета сме заявили предпочитание за място и ден (вижте линка в подписа ми), в крайна сметка, колкото - толкова, важното е да сме системни и килограмите да ни радват, а не да ни ужасяват - аз все още не мога да повярвам, че ми остават 6 кг до перфектните килограми, а преди все си играех на йо-йо с около 3-4 кг и това да смъкна 5 кг ми се струваше невъзможно, а сега вече съм минус 21 кг Rolling Eyes)

Изминалата седмица опитах да тествам тялото си, но на него му харесваше повече  hahaha да съм системна - резултат -0.5 кг. Мога да обощя така - при сериозно нарушение (например един ден обядвах гръцки дюнер (гирос) + сладоледена бисквита) тялото веднага реагира с проблем в отделителната система и по-лошото очите се "отварят" за несистемни храни (веднага се спрях за да не позволя на ламята да излезе от летаргичния си сън - не смятам, че ще повторя скоро подобна комбинация дори и за закуска)! Друг ден след като на обяд ядох ризото с много сметана и кашкавал, на следващия ден ми беше трудно да закусвам и гризнах нещо към 11 - от там се изместиха и часовете за обяд и вечеря (имах нужда от лека храна за това от самосебе си бях приблизително системна). Количеството на изпитата вода намалява драстично, когато храната е по-солена (наистина мисля, че смъкнах килограмите заради три основни неща едно, от които е огромните количества вода - другите са ранната вечеря и позитивното мислене специално за melimel го пиша).

С две думи, по-трудно ми е да съм несистемна, от колкото да съм системна.

Все още се чувствам съвсем в началото и не си позволявам да се радвам, защото си давам ясно сметка - лесно и бързо смъкнатите килограми още по-лесно се качват.

Продължавам към следващата цел нов системен и здравословен месец Heart Eyes!

# 724
 Kally May,браво на теб! Страхотен резултат!  bouquet

С две думи, по-трудно ми е да съм несистемна, от колкото да съм системна.

И аз се чувствам така.  Simple Smile
Снощи хапнах нещо солено и ми беше криво цяла вечер.Да не говорим че съм + 300 г днес. Ще се справя с тях,но защо трябва сами да си причиняваме това? Simple Smile

...Продължавам към следващата цел нов системен и здравословен месец Heart Eyes!

Да,аз също! Heart Eyes
Системен и ползотворен месец пожелавам на всички! Hug

# 725
Здравейте момичета! Днес започва най-топлия и хубав месец от годината (поне за мен) и искам да ви пожелая мнооого минуси. Аз имам още 5 килца до желаното от мен тегло и дано да го постигна точно в този месец. Много бих искала есента да си вляза в дънките от преди раждането на двете ми деца  Simple Smile. Пожелавам ви много хубава седмица   Simple Smile

# 726
  • София
Лебед, сега разбирам, че се уговаря срещичка  Flutter . Попълних за себе си.
Много ще се радвам да се съберем системки  Hug !

# 727
Здравейте,
След първи ден на запознанство със системата, аз започвам с въпросите  Embarassed.
1. Абе дами, какво хапвате след закуска, ако прегладнеете преди 12 часа, т.е времето за обяд? Останах с впечатление, че не е желателно цяла сутрин да се мели по нещичко, но когато закуся много рано (когато съм на работа просто е наложително да закусвам най-късно до 7 часа), към 10,30-11 вече съм освирепяла от глад. С други думи, допустима ли е малка втора закуска???
2. Не можах да разбера от първия пост, разрешена ли е филийка ръжен хляб за обяд с вкусотиите, които сте описали в темата с рецепти? Не, че не мога без него, но все пак да питам?
3. Допустимо ли е на вечеря, при вариант 6 , да се хапне лека салата? Например пилешка пържола или рибно филе с краставица или зеле?
Благодаря предварително за отговорите, чакам ги Simple Smile.

# 728
Kukita

1 според мен избягвай - пий вода или най-много лапни някой плод. Би трябвало на закуска да ядеш толкова, че да си гладна за обяд, но да не си прегладняла. Според мен 6:45, 12:00, 17:15 са почти идеалния времеви интервали между храненията.
2 изрично и с червено е написано - ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ! Това не означава, че е възможно да ядете за обяд тесто! т.е. без хляб, питки, но може сухари, макарони...
3 допустимо е, но не е системно  Peace - аз лично ям много зелени подправки, които не се водят зеленчуци - лук, чесън, магданоз, копър... и то си става като салата, но не е Wink

# 729
Лебед, благодаря,   bouquet!
Това, червеното го видях, и си казах "че кой пък ще вземе да яде тесто .... newsm78" .... А то си е предупреждение за тестени храни  Joy  само, че кой да се замисли  Embarassed.

# 730
  • Пазарджик
Здравейте момиченца кокиченца  Hug Hug Hug
Много ми липсвахте тези дни.Аз днес съм в МЦ и хич няма да съм системна защото ми е мн лошо кръвното ми е ниско пия шепи лекарства и така.Ще се премеря след това и се надявам да няма поражения след един несистемен ден .И аз се вписах в табличката за срещата и ще чакам с нетърпение да се видим  Flutter А да попитам дали случайно няма някоя системка от Пазарджик  newsm78
Добре дошли на всички нови момичета  Hug

# 731
kukita - на руски форум, когато питат такъв въпрос за ранна закуска, момичета отговарят, че може да се направи втора закуска! Ако, например, хапнеш в 6 сутринта, то към 10.30 можешь да пиешь чай или кафе с бонбонче, или плод накакъв. Можеш сутрин рано да не ядеш сладко, а втора закуска да си направиш със сладко. Но също така и опитай да ядеш повече за първа закуска, може би нама да ти се прииска към 11 тогава....

# 732
Лебед - страхотен резултат имаш!!!!!!!!!  bouquet. Кажи ми за спорта - много ли спортуваш?

# 733
Здравейте мили системки, не съм писала от няколко дни и вижам нови минуси и нови попълнения към отбора - добре дошли  Hug  Heart Eyes избрали сте правилното място.
Кукита и аз като съм първа смяна трябва да закуся към 7 и нещо и те разбирам напълно. Ще споделя какво правя аз, ако сметнеш, че е усместно за теб - пробвай. Хапвам си закуска с кафето и ям шепа орехи. Те ме засищат толкова много, че не се сещам за втора закуска. Тъй като закуската ми е била рано, обядвам към 12, 12 и нещо и всичко е в реда на системата. В началото препоръчвам да нагаждате правилата на системата леко по леко, в рамките на първата седмица, докато свикнете. Същото съветва самата Мириманова в книгата си. Лично аз, а със сигурност и мн други преди да започна да системствам не закусвах почти никога, и вечерях след работа към 10 -11 вечерта. Изключително неправилно и супер мн се радвам, че промених тези вредни навици. Мисълта ми е, ако сте вечеряли до сега в 10, почнете да вечеряте в 8 първата седмица, с лека закуска. След няколко дни в 7 с по-обилна закуска и така огранизма ще привикне и на втората седмица безпроблемно ще можете да ядете здравословно 3 пъти до 18ч. Ако директно започнете в ядене до 18, тялото може да се стресира, което не е добре а и шанса да се откажете от този факт е по-голям. Тук сме, за да Ви подкрепяме, всички сме се хванали на хорото. Ако имате въпроси питайте и Ви желая успех.
Присъединявам се към пожеланията на Лебед и Ванчето за позитивен системен месец с много минуси.  Heart Eyes
Аз задържам или поне така си мисля, тъй като кантара ми е от старите със стрелки, а не електронен и не мога да отчитам минуси по-малко от килограм.

Последна редакция: пн, 01 авг 2011, 13:24 от Shishimoncho

# 734
  • Испания и Стара Загора
И аз закусвам към 7ч.Обядвам в 12ч.,но към 2-3ч. ми е критичния период и тогава съм вечно гладна,без значение колко съм изяла на обед.Ще видим днес как ще е.Ако много огладнея ще изям една ябълка. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт