"Системата минус 60" - тема №26

• 33 486
  • 740
  •   1
Отговори
# 735
  • Пазарджик
Момичета трябва да си направим новата темичка че тази скоро ще ния заключат.Аз обаче не съм мн на ти с тези нещаи не съм мн сигуран как става.

# 736
  • ВАРНА
Здравейте момичета.
Аз днес съм стриктна, успях да си спазя часовете за закуска и обяд. Ще вечерям навреме и ще видя утре дали ще имам положителен резултат.

Определено като съм на работа ми е по-лесно да спазвам часовете за хранене. Закусвам към 8-8:30, обядвам към 12:30-13 и вечерям в къщи към 18-18:30 или малко по-рано.

Хубав и минусов ден   bouquet

# 737
RussianMama

Благодаря, много!

За спорта - не спортувам - това, което правя е разтягане (много съм вдървена и това е най-важното нещо за мен в момента) + зависи от това какво правим вечерта или ходене (обожавам да ходя пеша) или малко упражнения с топка, които са съвсем... незначителни, а събота и неделя все ще се намери някой връх за изкачване или напоследък ходим до морето, но много често сме и на някоя полянка мързеливо с книжка Simple Smile)) Признавам трябва да подобря тази част, време ми е вече да усложня малко комплекса и да включа 2-3 обиколки на стадион, качване на стълби и скоци, но без да се препотявам много  Joy за да го правя редовно  Rolling Eyes

# 738
Здравейте системки Hug
Не съм писала отдавна, че много болести се стовариха подред......а аз как само кашлям в момента ooooh!
Сега ви наглеждам. Видях, че е време за нова тема.
Пускам новата тема защото от доста време е готов новия увод на темата. И този нов увод е с огромната помощ на Жасмин. Жасмин Hug  bouquet

Така, че момичета заповядайте в новата тема с нов увод Wink
Аз ще се постарая да ви изчета- добре дошли на всички и успех Hug

НОВАТА ТЕМА

# 739
Здравейте и от  мен .Антоника  скорошно  оздравяване-гнойна ангина през лятото си е кошмар.Относно въпроса ти за храненето ми преди системата ще кажа ,че никога не закусвах обядвах към 15 вечерях към 22 .Не разбрах  как ще пишем в новата тема ?
Лебед  поздравления  bouquet
А за мрачните мисли  днес от работа не ми остана много време  да се  вайкам  .Менюто ми за  днес
з-кафе със мляко  и захар 4бисквитки престиж кисело мляко с мюсли
о-кебапче кюфте и наденичка на скара с домат  диня
в-домат със сирене
pipilota  къде се изгуби?

# 740

Общи условия

Активация на акаунт