Мъжът Риби

• 154 705
  • 769
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, изчетох цялата тема от 2011г досега. Ние сме: аз везни с асц.лъв и луна в козирог, той риба с асц.дева и луна в козирог. Засега се разбираме, но не сме отдавна заедно. Има ли някоя друга везна с мъж риби?
Благодаря предварително

# 556
# 557
Дали е от зодията или от възпитание и аз се чудя!
Моята половинка много бързо кипва, доста жлъчно напада,не пропуска да спомене,че гоеоря глупости и да ми вменява чувство на вина, че видиш ли само аз съм изморе и само аз съм майка на 2 те му деца. Ама то е много лесно да им се радваш за 10  мин сутрин и вечер,ама той ни гледал, не че аз съм седнала у дома! И за секса- той пасиве, аз как не съм се сещала, все нещо пречело! Ами поискай си , направи нещо. Жената трябвало да се сеща и да подтиква, а не мъжа. Три пъти в месеца.....как можело!

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 14:58 от melody007

# 558
Здравейте, изчетох цялата тема от 2011г досега. Ние сме: аз везни с асц.лъв и луна в козирог, той риба с асц.дева и луна в козирог. Засега се разбираме, но не сме отдавна заедно. Има ли някоя друга везна с мъж риби?
Благодаря предварително
Освен зодията, проучи и наблюдавай семейството му, взаимоотношенияата у дома, уважението м/у близки и приятели. Тествай го в различни ситуации, ако нещо не е както трябва според твоите разбирания или нямате общи интереси или не ви върви приказката, секса и др важни неща,
 не прави компромис с себе си!

# 559
Възпитан е, не може да се отрече, и приказката ни върви, и секса. На моменти и двамата мълчим,просто защото и двамата не сме от най-приказливите. Иначе е авантюристично настроен, обаче това бутане, направо ме изнервя, все със зор и със сръдни трябва да стават нещата Smiley абе не знам, според мен времето ще покаже. Много хубави черти има, засега само пасивността му ме нервира, но не ми е чак такъв проблем.

# 560
  • София
Наистина са много пасивни. Мислех, че са просто леко странни и темерутести, но то седи и гледа като теле в железница. Ако го сгърчиш, става непасивно, иначе просто седи като във вакуум и животът минава покрай него.

Хем е сладко отстрани, хем за близките е мъка, щото в един момент според мен започва ужасно да им тежи.

# 561
Не, няма да се промени. Неинициативни и пасивни са, това е. Ако си окей да буташ ти постоянно, добре. Познавам не една и две мъжки риби, които са издържани от жените си.

# 562
Малко са мързеливички и за това търсят жена с възможности,която да ги издържа.Може пък и просто да са малко по-умни от останалите мъже...или така смятат,че им доказваш любовта си.Ама те как я показват не знам.

# 563
Grin да бе,ще му доказвам аз, не стига, че съм го избрала, ами и доказване. Засега като се разсърдя,и веднага се взима в ръце, и помага, винаги като го помоля в домакинството помага. И малко са затворени, "аз съм си такъв, обичам да си оставам насаме за 1-2 дни".

# 564
  • Тра-ла-ла
Амииии...Satisfied

# 565
  • Бургас
Ако, не са заспали дълбок сън междувременно, със сигурност ще забъркат някое театърче   Laughing

Къде са старите иконки ....

# 566
"аз съм си такъв, обичам да си оставам насаме за 1-2 дни".
Да не се изумиш какво прави в тези 1-2 дни, ако провериш. Simple Smile Не ти го пожелавам, но си имай едно наум.
И също винаги помни (а това е приложимо към  всички мъже), ако нещата са така от началото, какви ли ще са след време?

# 567
Чак пък да се изумя едва ли. Ама каквото иска да прави,все пак и аз искам да оставам малко време без него, за да не си омръзнем 😃😃😃 И все пак различни хора,различни възприятия за връзки 😏

# 568
  • София
Според вас как понасят рибите директно поставяне на граници? Така и така, това, което правиш, не е ок и аз не съм окей с това и това.

Интересно ми е, защото не съм имала такъв сблъсък, но подозирам няколко варианта:
- а, какво, ама как, ама защо така говориш
- не, тиииии.... еди- какво си и затова аз така
- ти си много лош/а, не се впрягай толкова

Joy Права ли съм или се бъркам?

# 569
Става безумна драма, скандал, шантаж, и истерии общо взето. Това е Една Риба, с повече нямам близки отношения. С този също вече нямам, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт