Въпроси към Класически хомеопати 16

• 65 860
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
http://homeohelp.eu/homeopatiya-za-vsichki/dajdzhest/364-alumini … ni-lekarstva.html

Открих ги.Въпросът ми обаче е дали предпазват за дълго време и на 100%
И сега ,ако намеря кутийка за по 1,2 лекарства ще е супер

# 121
Тези са хубави от линка. Но няма за 1-но

# 122
Norchi  как е детето ти?

# 123
  • София
niko моето дете е на 3г. преди задължително закусваше следобед,. сега вече не иска. яде само плодове. понякога и това не иска. оставам я сама да каже като е гладна и не я насилвам, не се и притеснявам ако не яде остатъчно. но тя после си наваксва. ние поне сме такъв случаи.
както мече ти е казала - ако расте и е здрав, жив и пъргав хич и не го мисли. нашите мисли и притеснения оказват влияние и на децата ни.

аз не мога да не се похваля че ние най-накрая май намерихме конституционното лекарство на малката. което ме прави безумно хепи. при една ужасна кашлица която ми изправи косите за пореден път и прием на лекарството кашлицата из4езна почти моментално;) чак в градината се учудиха както и всички невярващи мои познати докато децата им се скъсаха да боледуват от поредният вирус че и в болница влязоха някои....

норче много притесняваш. давай го по-споко. нали си го увила лекарството... хората не могат да спрат да ползват телефоните си заради лекарствата ни:)

има ли смисъл от тея кутиики или е поредното даване на пари?би ми било интересно мнението на Ниал и Александър /ако не са зачезнали по морето:)/

# 124
Достатъчно е да се завие ХЛ във алуминиево фолио, няколко пъти; или да се вземе една голяма кутия, да се облепи с фолио и да се поставят ХЛ вътре.

# 125
  • София - Варна - Бургас
Кутията изглежда добре на снимките, но не съм я виждал "на живо"  Simple Smile  Може би я има в Аптеката  на ул. Чаталджа.. ще питам.

# 126
И аз да продължа серията "мъдри " въпроси. Малкия пие лекарство от една седмица, нищо в симптоми те му не се е променило, свири с носле като спи, хърка си, шушка му ухото.Единствената разлика е, че някак стана по спокоен, преди беше доста изнервен, тръшкаше се. Това брои ли се за "реакция"?

# 127
Здравейте
Не зная дали това е правилната тема, но моля за координати на хомеопат от Враца или Мездра
Благодаря сърдечно   bouquet

# 128
Здравейте! Миналата седмица за първи път ходих на хомеопат - класически. Проблемът ми е хронично заболяване. Предписано ми е едно основно лекарства - доколкото разбирам, то се нарича конситуционно, т.е. специално за моя тип физиологично и психично състояние. Взимам и лекарство на дражета, което пия само веднъж седмично.
Взимам лекарството от 5 дена. Струва ми се, че се задълбочават неща, които по принцип са характерни за мен - спи ми се повече, по-студено ми е, по-разсеяна съм. Не е нещо драстично, но като се наблюдавам - имам такова усещане. В същото време някои от симптомите от които се оплаквах (газове в червата) отшумяха.
Възможно ли е да е така и това означава ли, че лекарството ми действа. Разбрала съм се да се чуя с лекарката след месец, месец и половина.
П.С. Съхранявах лекарствата в шкаф в кухнята. В петък пътувахме за уикенда и мъжът ми напръска в кухнята с препарат против пълзящи насекоми. Аз забравих и изкарах лекарството 30 минути след пръскането. Дали съм го "развалила" и трябва ли да купя ново?

# 129
Лекарката ви да си яде ушите  Grinning недопустимо е да се приема ХЛ в суха форма (на гранули) от една и съща потенция, повече от един път. Хомеопатът ви, ако наистина е хомеопат трябваше да ви инструктира, как да разтваряте гранулите.

# 130
Лекарката ви да си яде ушите  Grinning недопустимо е да се приема ХЛ в суха форма (на гранули) от една и съща потенция, повече от един път. Хомеопатът ви, ако наистина е хомеопат трябваше да ви инструктира, как да разтваряте гранулите.
Вярно, че много съм пропуснала и това вече може да е разяснявано, но защо е недопустимо? Аз винаги взимам от определено лекарство "толкова дни по толкова пъти на ден", децата също. А течно лекарство са ни предписвали само докато малката беше бебе, а сега и на дребосъка защото е твърде малък - на 3м..  Thinking

# 131
Защото е нарушение на основен принцип в хомеопатията, разписан от Ханеман в параграф 247.

И е чудно как практикуващ "хомеопат" не е запознат и не спазва основен принцип в хомеопатията, разписан в основния философски труд на хомеопатията  Shocked
Аз лично бягам далеч от такива "хомеопати" и препоръчвам същото на близките и познатите си.

Течно лекарство се предписва не заради възрастта.

# 132
 Просто не мога да се стърпя да не се похваля, че сме на път да излекуваме бронхит с хомеопатия за пръв път. Party

До сега винаги сме били на АБ.  Tired

# 133
  • Пловдив
След края на морската ни почивка и преди началото на балканската....да се намърдам и аз в темата Mr. Green.

# 134
Моля за съвет, след подобрение на серозен отит започнахме хомеопатично лечение ,днес УНГ-то каза, че  малкия се е влошил и да се подготвим за операция Sad. Много съм объркана и незнам какво става, възможно ли е да е някаква реакция или грешна конституцуя?

Общи условия

Активация на акаунт