Искрено ти пожелавам да успеете да намерите пътя един към друг.
Разбирам, че ти е трудно, но явно трябва да се промени нещо. Според мен на мъжа ти му е дошло в повече. Има много малка разлика между децата, то още баткото си е бебе
Умората е с натрупване и ако няма време човек да си почине положението става критично. Явно при вас нещата така стоят. Не си мисли че ти не си се променила, но не го разбираш, тъй като не се виждаш отстрани. Когато ние имахме разногласия с мъжа ми, той си мислел "Боже какво и стана на тази жена, не беше такава преди. Все мрънка и иска нещо и все е недоволна. Все от мухата слон прави." Аз естествено въобще не съм си мислела, че изглеждам така отстрани
Това разбира се ми ги каза после когато успяхме да се разберем
Няма да ти давам рецепти, защото всяка ситуация е различна, а исках само да ти покажа че понякога нещата не са точно такива, каквито си мислим. Ако не можеш с него спокойно да си поговориш без да повишаваш тон и да обвиняваш, опитай да опишеш на лист чувствата, емоциите, болката и страховете си и му дай след това да ги прочете. Аз така направих, казах му че тъй като съм много изнервена и емоционална и когато спорим не мога да излея всичко без да влагам емоции а той се дразни от това, и не ме слуша
затова му го написвам и му го давам да го прочете. След това ми каза че не е предполагал как се чувствам и съответно той ми каза какво го е тормозело. Но това трябва да го направите не през главите на децата имам предвид че е добре да сте само двамата, без да има кой да ви прекъсва. И приемай повече помощ, за да можеш да обръщаш внимание и на него. Не мисля че е предателство спрямо децата, всеки има нужда от почивка за да е адекватен
Успех
а никакви НЕзадължителни ваксини. И температура не свалям, ако не мине 39 градуса.
Качеството на тези,които се продават било следено на 100%,а при домашните зеленчуци не било така
Или създателя на човешките видове е пропуснал да изработи пасатори, по тая причина в края на 20 век хората му поправят грешката.
Казах на педиатъра, че в сряда отиваме на почивка в Албена и той каза, че морето не е подходящо за бебета
Това е втория лекар който ми го казва. Ако по-рано бях попитала изобщо нямаше да запазя почивка
Искам да попитам тези, които са ходили с бебчета имаше ли проблеми? Аз не мисля да го топя в морето или в басейна, а по-скоро да га разхождам, че там има много дървета и да подиша морски въздух...

Даже се чудя как не ти е казала, че си закъсняла 
От кога спят заедно в една стая с баткото? Не се ли буди през нощта като се кърмите?

Препоръчани теми