Ритка със крачета и ръчички МАРТенче за радост на всички!-тема 5

• 28 946
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
Ризова къде си раждала напомни ми моля

# 406
Да ви кажа като чели клоня повече към ВМИ Пловдив някой знае ли какви вещи искат за тази болница?

# 407
Да ви кажа като чели клоня повече към ВМИ Пловдив някой знае ли какви вещи искат за тази болница?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=323177.180
http://www.mamaibebe.com/forum/viewtopic.php?t=4018
http://noemvri2009.multiply.com/journal/item/2   тук мами са качили подробен списък...излиза някаква реклама преди това но цъкни най -отгоре дето пише д апродължиш към страницата  Wink

# 408
Мами, този месец са ми преведени само 83 лв. майчински в картата. Някой знае ли къде мога да звънна , за да получа обяснение? На намерените по нета телефони на  НОИ никой не отговаря. newsm78

# 409
Изясних си положението-току-що получих писмо от НОИ. Работодателят ми е в грешка и сега ще ме разкарват в тая жега пак за подпис. Close

# 410
  • Ямбол
ena4 най вероятно са преравнявали нещо. Последният ти болничен лист от коя до коя дата беше?

# 411
Привет ето и едно кафенце

Маринелс, Лилинчо страхотни снимки  Hugбраво на малките плувкини.

lilincho и ние така го учим, ама ползваме шепа вода за целта  Laughing   а да ви питам вие броите на глас ли?  newsm78

Бета малкия е голям сладур и много се върти направо е страхотен. Hug  Виктор само се опитва да пълзи, ама не знае какво да си прави ръцете  Joy   и нашия мързеланчо  Laughing много я обича тази игра с криенето Laughing  ама аз не се бях сетила да се крия зад пелена   Whistling а си крих с ръка очите  hahaha е то малко акъл ама навреме . Мерси Бедствие , че аз щях да си продължавам по стария начин  Whistling

Penmar страхотно .  Hug  Аз да си призная не съм успяла да изцедя повече от 10гр. а сме само на кърма  Peace  със сигурност имаш повече в гърдите. Браво на двете с Маринелс .

Ена4 дано не се наложи много да се разправяш с бюрократи  ooooh!

# 412
брей,туй в пловдив много недружелюбни лекарите и сестрите....аз като се сетя как бях вдигнала във въздуха всички в болницата с това моето кърмене...по 1 час всеки ден някои беше ангажиран с нас да ни обяснява кое как да правим,как да се справим с твърдите гърди(под нас имам в предвид мен и момичето с което бяхме) пък нощем...побърквах ги акушерките...поястоянно ги виках за кърмене да вземат бебето да го теглят преди и след кърмене,щото кърмата ми не тръгваше...е, те сами предложиха така да правим и аз не отказах:) та ходиха хубава помпа да ми търсят,че моята се счупи,пък тези дето ги дават на всички хич не вършиха работа.... пууу...живи и здрави да са,че квато съм паника добре ,че бяха тез женици....бях изпаднала в някакво депресивно състояние заради това,че неможех да кърмя както трябва...рееев,реев...та и акушерките влезнаха в ролята на психолози да ме успокояват...като се сетя,чак ме хваща срам,щот не съм лигла,пък тогава кво ми стана..... ooooh!

# 413
Thomasito, благодаря ти за отговора ти!   bouquet

Момичета, искам да си продам количката, за да взема нова, но нещо не се оправям с пускането на обява тук, във форума  ooooh! Някой може ли да ми помогне? Май нямам необходимия ранг за това  newsm78 Въобще ще мога ли да пусна таква обява?

# 414
bub555 от любопитство да попитам каква ви е количката и решила ли си каква искаш да си вземеш....аз като се сетя каква дилема беше  при нас,въпреки че си вомаги съм си имала свой си фаворит...

# 415
  • Пловдив
Bub555 не мога да ти помогна, не съм го правила, дано някоя от правилите го мами, се обади  Peace
Госпожата Стихията в Селена, мила, раждах /все още се чудя що не отидох в Торакс, както ти направи  newsm78 ма като се обърне колата и пътища много/
весето браво, трябва да си търсим правата, в противен случай няма никога да си ги получим, а така, бавно и постепенно ще се научат да ни уважават.  Peace
хайде лека

# 416
Bub555  напиши в гуглето "продавалник" може д а пуснеш обява там.
Друг вариант е да пообиколиш оказионите за 2ра ръка на бебешки неща и да оставиш снимка за продаваната количка.В нета ако се поровиш има доста онлайн оказиони може и там да опиташ.

# 417
  • Видин
Буб, дай инфо на лични, както и снимки и всичката информация и аз ще пусна темата заради теб. Най-вероятно не ти стигат мнения, за да пишеш в онзи подфорум - там се искат поне 50 такива  Peace
И в Продавалник и в Бгдомакиня имам профил - така че и там ще пусна  Peace

# 418
Здравейте мами, много е жежко...пфууу... Чакаме си климатика и сме на ръба! Нито мога да чета, нито да мисля, камо ли да пиша!
marinels, не мога да ви се нарадвам как плувате, искам и ниеее!
От мен прохладен слетобед!

# 419
Мами, да ви питам кък замразявате череши за захранването? Леко съм в чуденка  Thinking

Варите или може и сурови, с махнати костилки и пасирани?

Имам в наличност доста череши и искам да замразя във фризера за беба

Общи условия

Активация на акаунт