Ще те добавя веднага 

и това ако не е девойка с характер 

и явно ми остава само спиралата като вариант,но ме е страх,че какво ли не съм чувала за тези спирали.А е крайно време да предприемам нещо,защото не издържам вече това няколко месечно въздържание
Повече не ми се рискува с 300% сигурност дето мъжа ми ги гарантира,защото последните 300 % си пеят в момента заедно с въртележката на кошарата(да ми е жива и здрава
)
То за смях станах,ама пусто като ме е страх,че "прихващам от въздуха"както мъжлето казва и не мога да се отпусна 

тя се дърпа и не иска да засуче, а пък като я гушна, ни става топло и на 2-те, абе въобще картинка! Да ви кажа страх ме е да не се обезводни....кърмя я на 2-3 часа, давам й чай на Хип от копър и него го предпочита пред чистата вода
. Всъщност как се разбира дали едно бебе е обезводнено? 

Ако можех да избирам,сигурно бих предпочела хапчета пред спиралата 

е да ама не и се завърта един порочен кръг. Като го вдигна и той започва да ходи по корема и гърдите ми, ако му са допрени крачетата до мен
Я кажете за каква диета говорихте
имам спомен за някаква 90 дневна или нещо такова
Само здрави и бели зъбчета
живо и здраво и браво за геройското държание
А мамите от Пловдив непременно ще ти дадат инфо 
,то малко мозък се искало
Аз от много мерак прибързах с водата.Четох,че бебчетата имат вроден рефлекс до към 6-я месец да си задържат дъха за по няколко секунди.Начина да ги тренираш е като излееш чаша вода върху главичката им броейки до три.В смисъл-броиш 1,2 и на 3 изливаш внимателно така,че водата да се стече по личицето.Целта е да се научат на 3 да задържат по-дълго въздух.Да ама,аз като го пробвах тя в последния момент си извъртя главичката и видя тая ми ти струя идваща отгоре и....Не заплака веднага,ама много се изплаши.Не искаше да помирише баня следващите дни.Започнах на всяка смяна на памперса да я мия под чешмата,като и показвах бавно и внимателно всичко наоколо.Така спря да се страхува от водата,но пищи истерично от струята на душа
.Дано и това да мине,та да можем да я потапяме под вода.Така става то, ама като се занимавам с глупости
за Окръжна съм чувала добри отзиви, но нямам лично впечатление. Аз иначе раждах във Весела, много съм доволна и дори не ми се тръгваше. Зависи при кой доктор искаш да родиш или няма значение за теб, защото аз исках да си родя при моя , който ми следеше и бременността, а там му е едното работно място ,другото не можах да си го позволя

/. Бебето ми лежа в неонатологията в окръжна и това, което мога да кажа за там е - прекрасна неонатология, много добри лекари, обаче ... пълно, ама пълно с цигани /да ме извиняват, не съм расист, но това там ми дойде в повече/. Просто една бяла жена не видях, а ходих в продължение на две седмици всеки ден. Иначе, лекарите са добри, а това е по-важно. До колкото знам, и условията не са лоши - явно са правили ремонт и там, поне в неонатологията всичко си беше като в бяла държава - специална весела стая за мамите да кърмят болните бебенца, нови дограми, чистота /и на това отгоре по 5-6 мургави съгражданки, желаещи да нахлуят да си видят ЕДНОТО бебе на кувьоз
/

и се оправих с компреси, продължавам да кърмя. На визитация всяка педиатърка даваше различни насоки за бебето - една казваше дохранвай, друга беше против... Трябва сама да вземеш решение. За анестезията - вече слагат и във ВМИ
. Аз не ползвах, но от познати разбрах. Леко бременеене и щастлив финал!
Препоръчани теми