Ритка със крачета и ръчички МАРТенче за радост на всички!-тема 5

• 28 941
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Момичета влизам само да се похваля, че след много, много опити ДНЕС ИЗЦЕДИХ ОТНОВО 50 мл КЪРМА !!!!!!!!!!!!!! На 7-то небе съм  newsm17 newsm44 newsm44 newsm44
Продължавам !!!

Много се зарадвах! Дано се увеличава. Simple Smile

# 376
  • София
привет,

Лилинчо, честито ви зъбче newsm47!
Много хубави теории за спането, но както ти казваш, всичко си е индивидуално. И аз с дъщеря ми четях по книжките, че трябва да спи по еди колко си часа, а то не спииии - на тази възраст спеше по 11-12 часа нощем и 2-3 пъти по 40 минути денем, нещо такова. И аз решавам, че сигурно й има нещо, може ли толкова малко да спи, при това през деня спеше само на ръце, оставех ли я и писваше. Водих я на невролог, а докторът каза, че майка й май е невротизирана, а детето си е ОК  Whistling. Има нещо вярно в прозореца за заспиване. Обаче ако го прескочим, му пея малко или пък му пускам слуша малко АC/DC (много харесва да заспива на тях) и пак се успокоява, после малко цокане и си заспива.

Комелина,  Hug. И ние май се оказахме с атопичен дерматит - и бебето, и каката също. От баща им са го взели. Явно вече ще купувам А-Дерма и за двамата  Rolling Eyes.

сиренце, и ние се разхождаме в градинката на Света Троица, ако искаш да се организираме да се видим. Обаче нашите разходки не са разходки, де, нали писах, седим и зяпаме, докато не ни писне и после го кърмя за приспиване и хайде вкъщи. И аз не успявам да се организирам да излизам много рано.

ена4, браво на вас, много хубаво, че успявате да ходите извън града.

пенмар,  newsm10

Някой питаше за бисквити - аз съм давала ето такива след 9-10 месец.

Ние пък си имаме нова игра: "Къде е бебето?" - мятам му нещо върху него, например пелена, и го питам "къде е бебето?", после го отвивам: "ето го бебето", а той се хилиии  Laughing.

Последна редакция: пн, 11 юли 2011, 02:32 от Betta

# 377
Здравейте момичетааааа,
първо честитките
Лилинчо - със много миене да си ползвате новото зъбче и да не дъвчете непозволени предмети  Joy

Пенмар, бравооооооо

Сиренце, честито ти християнче, държал се е много мъжки

Женичка и аз като видя снимки от изписването си викам "Кога порастна това дете", а са минали само 4месеца, представете си като станат по на 20 какво ще ни е

И сега малко на отчет:
през уикенда бяхме на Рали България (от бебе не съм го пропускала), но този път само на закриването, тъй като с беба не вървеше да ходим по палатки отидохме на едно много приятно място- Пчелин, хотела беше супер, единствено храната им куцаше и то поради липса на персонал.Беше вкусно, но много бавно ни обслужваха. Там има минерален басейн и имаше страшно много деца. Естествено пробвахме и новата придобивка - пояса за вратлето.Ето и снимки

Все още ни беше страх да я пуснем сама

Но се престраших....

Тук спи под борчетата докато ние се къпем

Това е от мен  Heart Eyes

# 378
Благодаря на всички за пожеланията!   bouquet Да ви се връща  Laughing
mama Barba благодаря за статията за водата,знаех си аз,че не  случайно бебетата отказват да пият.Все си повтарям,че не трябва да ги подценяваме.
Penmar аз съм пропуснала-какъв проблем имаш с кърменето?Иначе браво,че се опитваш всячески да дадеш най-доброто за детето си. Peace
ena4 тук не са фенове на разходките.На мен едно ходене до парка ми е мин.3 часа  Crazy -цялата хамалогия,ама ходя...и си говоря самичка  Grinning Точно вчера коментирахме с мъжо,че съседското бебе е на 7-8 месеца,а дори няма количка,само столче за кола.
Сиренце-честито ви християнче!
Betta-ама как се обръща малкия щурчо,направо ми събра очите.Като пружинка е  Grinning
Аз пък да се оплача.Ще ходим на сватба и въпреки,че още не съм решила дали да оставям Ивана на някой,се заех да съхраня малко кърма.Да ама не.Нищо не излиза-нито на ръка,нито с помпата  ooooh! Само Ивана успява.Май няма да се занимавам.То е ясно,че ще сме скачени съдове още дълго време с моето магаренце.
marinels   Laughing hahaha Laughing

# 379
lilincho  hahaha Joy Искрено благодаря за уточнението,голяма съм патицаааа  smile3521

# 380
Момичета влизам само да се похваля, че след много, много опити ДНЕС ИЗЦЕДИХ ОТНОВО 50 мл КЪРМА !!!!!!!!!!!!!! На 7-то небе съм  newsm17 newsm44 newsm44 newsm44
Продължавам !!!
Боец си бе момиче, стискам ти палци. Ако си изцедила 50 напълно възможно в гърдата да има 100.

Цитат
Мама барба мен това ми е ясно...Една позната има бебче на 7 месеца и тежи 7,020 кг. ама няма спиранееее....такова лудеене е...чакам и беба да стане така,та да мога да смъкна някое кило...то с тоя рахат сега смъкват ли се кила  
Споко второто ще ти разкаже играта, ама килата пак си ми седят, нищо че го нося по цял ден.

.
Супер става като покриеш своята глава и питаш "къде е мама" ще свалиш сама няколко пъти, 2-3 пъти ще вземеш ръчичката на бебето и ще си смъкнеш кърпата, после ще оставяш лицето си близо до него да се опитва да се протегне да я дръпне, в началото ще помагаш после ще се научи, много весела игра.
Браво на вас, рано сте я започнали, на това се вика ранно развитие.

Сиренце, честито ти християнче, господ да го закриля.

Маринелке много добре сте си прикарали браво, доволна ли си от пояса?

Цитат
То е ясно,че ще сме скачени съдове още дълго време с моето магаренце.
Да ама магаренцето ти е супер!
Само че дръжките на пояса трябва да се под водата, и да сложите малката да се държи за тях (те затова са направени) така се чувстват по сигурни във водата. Нашия като се хване чак му посиняват ръцете от стискане.
Ето тук се вижда как плува детенце.
http://www.youtube.com/watch?v=RSDFTtLQUSo&feature=related

# 381
Г-жа Стихийно бедствие -значи все пак съм нацелила положението на пояса? Иначе аз се чувствам много по-сигурна с него отколкото ако само я държа аз, а тя в началото малко се плашеше и то повече от това че не може да си налапа ръцете, но наистина ако се хване ще е по-добре

# 382
Сега открих темата и имам желание да се запишем с моя син, Той се роди на 29. 03, вагинално раждане, ръст 53 см и тегло 3380г обиколка на глава 36 см (много зор ми даде Simple Smile ).

# 383
  • Ямбол
Amorevole нищо различно не наблюдавам при Изабел, акото си мирише по старият си наччин, жълто е, в много редки случаи има лееееко зелен отенък. Само на кърма е, и чиста вода. Но сега започна да пие повече вода покрай жегите. За моята хрема нищо не съм пила, освен сребърна вода, която си капех в носа. А и два пъти си разтварях клеева тинктура във вода и я пих. Това е. Сега като се замисля, ядох едни круши, но това беше само веднъж, а акото все още си е редичко. Ям доста плодове и зеленуци. По скоро те са ми основната храна през деня. Кърменето от самото раждане си е по един и същи начин, само от една гърда на хранене. Изсуква си я до последна капка. Като в случаите когато усещам че намаля кърмата, известен период давам двете гърди по-начесто , за да я стимулирам и засиля. За сега ми се получават нещата. И дакажа, че няма ден в който да не изпивам 1 бира  Laughing. Една чаша на обяд и една чаша вечер. И мисля че и тя ми помага с кърмата. Когато имаше запек не съм го третирала с нищо, защото не бях сигурна, че е запек, защото знам, че при кърмените деца, изхождането може да бъде по рядко, може и 2-3 дни да не ака. И затова изчаках.
За сега няма симптоми които да ме притесняват, отдавам го, на това, че сега аз пия повече течности, плодове, и жегите....Ако има нещо друго , ще пиша пак. Благодаря ти много.

p.atanassova добре дошла, вие сте се родили на същата дата като нас. Ние сме в 13.50ч. Simple Smile От къде си?

Маринелка, аз ти писах във фейсбука, ама може би още не си го видяла. Исках да разбера от къде ги купувате тези пояси. В интернет има ли ги, че тука в този прекрасен Ямбол нищо няма. Искам и аз такъв пояссссссссс Sad(

# 384
Миш от тук
http://cgi.ebay.co.uk/Baby-Infant-Inflatable-Swimming-Neck-Ring- … sh=item6d6fd8bc64
Всеки ден пия по една бира, избирам вносна с по малък процент алкохол.

Маринелке добре е да се държи за дръжките защото по този начин несъзнателно ще си го дърпа надолу, ако ме разбираш какво се опитвам да обясня, така ще се задържа по добре на вратлето. По принцип няма нужда да я държиш, ако си закрепила добре пояса няма да се изхлузи.

# 385
  • Ямбол
г-жа Стихийно бедствие  златна си, благодаря ти.поръчах го, да видим сега кога ще пристигне Simple Smile

# 386
Привет!
За това май ще е по-добре да отидем на дерматолог. Може ли да ми препоръчате добър в Пловдив?
Commelina, д-р Чапанова - ние ходихме при нея по препоръка на приятелка. Страшно доволна останах, работи и по ЗК. На този адрес работи след 16:00 часа, хубаво е да и се обадиш и да се уговориш с нея кога да отидеш, ако решиш да е тя,  за да не чакате с Тошето пред кабинета.
lilincho, честито ви зъбче, а вече може би две  Wink
сиренце, честито ви християнче!  bouquet
marinels  Heart Eyes
p.atanassova, добре дошла!

# 387
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Simple Smile Благодаря ви за подкрепата.  Hug
Честито зъбче на и честито християнче!  Hug
Тук жегите вече са отчайващи - в 19.30ч. - 37'  #Crazy и с Дара сме като скачени съдове - постоянно  иска да суче.  ooooh! Опитах дори да и дам вода, но отказва. Но това което ме притеснява е, че вчера сме сменили само 4 памперса. То верно се поти много, ама...  Rolling Eyes И на гушката от потта са се образували пъпчици. Мажа ги с крем "Здраве", дано да минат, ако не ще я водя на дерматолог.
Мартенска дружинка, писах ви ЛС да ни добавите и нас на първа страничка, но ни няма.

# 388
  • Бургас
Пенмар, браво !!!
sunflower
, тъкмо щях да питам как протича кърменето при съфорумките  Crazy Много трудно стана, момичета, Преслав е целия мокър, аз също... Кърмя легнала, седнала, все тая. Моля се да е качил грамчета, а тази жега действа точно обратно  Sad Понякога суче само 5 мин., а друг път 40 мин. Страх ме е  да не се обезводни  #Crazy И той има малки пъпчици под гушката, не мисля, че са притеснителни - от изпотяването е.
Много готини снимки, marinels  Peace

lilincho , сигурно ти е много трудно така без градинки и паркчета наблизо. На минута от вкъщи е един огромен зелен, тих парк, разхождам се там с бебо и въобще не ми трябва компания - чета си на някоя пейка като спи или му пея песнички, ако е ококорен. Другият близък парк е пълна цигания - надуваеми батути,  кафенета, сгради, пренаселено е от деца и майки, чувствам се като на манифестация като тръгнем количка до количка. Прекалено е шумно за вкуса ми.
И на мен напоследък много ми се пие бира. Снощи пих чашка Каменица. А нали не е препоръчително да се пие газирано ??? newsm78

# 389
  • Ямбол
Днес Изабел ми ака след всяко хранене, нормално ли е? Рядко - течно

Общи условия

Активация на акаунт