/ и след това продължаваме с нашата козметика, която си е А Дерма. Дано е нещо лекинко и бързо минава.
А да те питам, този пектин на прах с мед ли е или допълнително го разтваряш с мед?

Май не трябва да отлагаме прегледа при дерматолог. Тук, в София, има една, за която има доста добри отзиви и винаги е опашка пред кабинета й, та май ще трябва да я посетим...
има вкус на "крем кисел"
Беше много празнично, макар че гости бяха само най-близките, и кръщането беше в кварталната черква, а после в съседно ресторантче. Отначало си беше много веселичък, но към края на ритуала, който трае около 40 минути, плака доста, защото му се доспа, а и кръстницата му миришеше на кърма, и само се въртеше да цоцка 

Аз по принцип не съм жаба и явно си мога с малко количество течности (вода категорично не пия

Аз и не съм целяла да яде много...Просто да се запознае с вкуса на нещото

Браво! А и честито ти християнче! 

5 минутки отдих пред компа и бягам да лягам, че все не ми стига съня. 
А защо да няма къде да извеждаш малката? Няма ли паркчета с играещи деца наблизо?

И аз се смях за миризмата на кърма. 
Все така продължавай, много се радвам! 
Емо щуря наволя и само се подхилкваше на съседа по одеало, че хъркаше , ама боровете се тресяха.
После като си дойдохме в града сякаш ни посрещнаха с горелките-ужасно топло беше. 

Мислех си,че още е мъничко бебе,докато не видях бебето на сестра ми преди няколко дена,ами тя нашата пикла станала направо гигант до това малко,свръчкано,съвсем безпомощно създанийце
и изведнъж много ми дотежа да я нося
Във вторник сме на консултация и ще разберем мерките и теглилки за този месец.О,благодаря на всички за пожеланията за синчето и племеницата 

Препоръчани теми