Ритка със крачета и ръчички МАРТенче за радост на всички!-тема 5

• 28 928
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Здравейте!
Комелинка ние нашата беба я заведохме в кожния диспансер /сега се намира до кино Въстаник/ и там си има кожна лекарка за бебета. Много симпатична. Може да идеш с направление, може и без. А ние точно такива петънца имаме, загрубели и като лишейчета, а преди това едни ситни пъпчици - казаха атопичен дерматит, до оправяне ни предписват адвантан /кортикостероиден препарат  Cry/ и след това продължаваме с нашата козметика, която си е А Дерма. Дано е нещо лекинко и бързо минава.
Хайде усмихнат ден

# 361
Буб555,аз също ползвам Нахткерцен балсама на Д-р Тайс и съм повече от доволна....Ванеса имаше пъпки и с него се оттървахме от тях

Мама барба мен това ми е ясно...Една позната има бебче на 7 месеца и тежи 7,020 кг. ама няма спиранееее....такова лудеене е...чакам и беба да стане така,та да мога да смъкна някое кило...то с тоя рахат сега смъкват ли се кила  hahaha

# 362
mama BarbaHug   bouquet А да те питам, този пектин на прах с мед ли е или допълнително го разтваряш с мед?  newsm78

veset0, благодаря ти и на теб!   bouquet
Ние ползваме козметика на Юриаж и съм доволна, но ако сме с така наречения АД, май ще трябва да сменям Sad
То при нас няма пъпчици, а по-скоро е нещо подобно както luba_rizova го е обяснила, само че без ситните пъпчици. Само едно такова петънце ни е в момента Sad Май не трябва да отлагаме прегледа при дерматолог. Тук, в София, има една, за която има доста добри отзиви и винаги е опашка пред кабинета й, та май ще трябва да я посетим...

# 363
Медът си е от теб, ако искаш. Без него няма вкус.

# 364
Медът си е от теб, ако искаш. Без него няма вкус.

Пектин има и на таблетки ! Аз предпочитам на прах+мед+вода  Whistling има вкус на "крем кисел"  Blush

# 365
Малко извън темата да питам: Къде има обяснено как се прикачват снимки и линкове? Нещо не ми спори търсенето.

# 366
Мами, днес кръстихме Марио Simple Smile Беше много празнично, макар че гости бяха само най-близките, и кръщането беше в кварталната черква, а после в съседно ресторантче. Отначало си беше много веселичък, но към края на ритуала, който трае около 40 минути, плака доста, защото му се доспа, а и кръстницата му миришеше на кърма, и само се въртеше да цоцка Wink

Купихме кошарката с двете нива, повивалник  и балдахинче заради комарчетата - тази, за която ви писах http://kasida.bg/chipolino-koshara-za-spane-i-igra-yasmin-blue-2011-102-8917.html , както и сивичко сгъваемо матраче. Благодаря на всички за съветите  - както и на Мамите Веси и Барба, които последно се включиха по темата.

Захранването с пюрето днес го пропуснахме заради суматохата по кръщането, но то и без това върви много по-бавно от очакваното - на шестия ден с пащърнак сме, и едва изяжда 1/3 малко бурканче. Но аз не бързам   - когато, тогава.

Би ми се искало да се видим софийските мами - утре (понеделник)  или в сряда, но в тия жеги много се чудя кога е удобното време - струва ми се, че сутрин времето е много малко преди жегата (а не мога много рано да се организирам да изляза), та по принцип кажете дали 17.00 е добре, или пък наистина сутрешен час - към 10.30, си е по-удачно? Ама за сутрин не съм сигурна, че ще успея. А и къде - на мен Света Троица ми е най-близо, а Борисовата също ми е с удобен превоз.

Честито зъбче на Лилинчо Simple Smile

# 367
  • Видин
Честито зъбче, Лилинчо   bouquet
catwalk, ами не, не съм ожаднявала повече  Crazy Аз по принцип не съм жаба и явно си мога с малко количество течности (вода категорично не пия  Naughty Laughing)
За АД съм казвала и преди - д-р Тайс и козметиката Линола Фет  Peace
sirence, как ще да е бавно това захранване?! Габи много късно почна да яде по-повече. Преди това си беше на няколко лъжички колкото да не е без хич Simple Smile Аз и не съм целяла да яде много...Просто да се запознае с вкуса на нещото  Grinning

# 368
mama Barba, Thomasito   bouquet  Hug

sirence, тъкмо се чудех как върви захранването при вас Wink Браво! А и честито ти християнче!  Wink

amanita, благодаря и на теб за козметиката!   bouquet
Ще изчакам да мине прегледа, за да видим какво е и тогава ще видя дали ще се налага да сменяме козметиката.

Аз съм ЗА среща на софииските мами Wink

# 369
Сиренце, честито християнче!

hahaha
кръстницата му миришеше на кърма, и само се въртеше да цоцка Wink

Кошарката е много хубава! Ципчето е супер удобно. Аз си взех и дунапреново матраче за по-мекичко.

Кукуминдрела, http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

# 370
Момичета влизам само да се похваля, че след много, много опити ДНЕС ИЗЦЕДИХ ОТНОВО 50 мл КЪРМА !!!!!!!!!!!!!! На 7-то небе съм  newsm17 newsm44 newsm44 newsm44
Продължавам !!!

# 371
Penmar браво!!! Наистина много се радвам за теб и упоритостта ти! Simple Smile

Mama Barba благодаря!

Simple Smile И за да приложа наученото, а и да ви пожелая "Лека нощ" Simple Smile

# 372
  • Видин
Кукуминдрела, какво направихте с млякото? Последно на какво се спряхте?

# 373
Ей ме и мен-изкъпани, подстригани, накърмени, приспани-всички по леглата. ooooh! 5 минутки отдих пред компа и бягам да лягам, че все не ми стига съня. smile3507
Лилинчо, браво на бебка-първенец в групата!Честито ви първо зъбче!  newsm47 А защо да няма къде да извеждаш малката? Няма ли паркчета с играещи деца наблизо? newsm78 newsm78
Сиренце, честито ви кръщене!Браво на детето, че така добре се е държало. Simple Smile И аз се смях за миризмата на кърма. hahaha
Пенмар,   Hands Clap Все така продължавай, много се радвам! Simple Smile
Ние днес добре се разхладихме на Балкана. Хапнахме, пийнахме студена водица и опънахме едно одеалце на тревата. То едва места си намерихме-половин Пловдив се беше изнесъл нагоре да се спасява от жегите. ooooh! Емо щуря наволя и само се подхилкваше на съседа по одеало, че хъркаше , ама боровете се тресяха. hahaha После като си дойдохме в града сякаш ни посрещнаха с горелките-ужасно топло беше. sun
Хайде спокойна нощ! newsm46

# 374
  • Стара Загора
Ето ме и мен след дълго мълчание  Hug
Опитвам се да ви чета редовно,но за писане не ми стига времето-на няколко пъти сядам и запрятам ръкави вдъхновена...и баткото или малката ме извикат  Tired
Тази вечер,обаче няма батко,беба за сега спи и използвам на бързо да честитя на:
Лилинчо,честито ви зъбче-белички,здрави и безболезнено да растат newsm47
sirence,честито християнче!Да е силно ангелчето му и да го пази от всичко лошо!  bouquet
Penmar,бравоооооооо,възхищавам се на упоритостта ти smile3501

Малката неусетно направи вече три месеца,как лети времето само ooooh! Мислех си,че още е мъничко бебе,докато не видях бебето на сестра ми преди няколко дена,ами тя нашата пикла станала направо гигант до това малко,свръчкано,съвсем безпомощно създанийце  Crazy и изведнъж много ми дотежа да я нося Whistling Във вторник сме на консултация и ще разберем мерките и теглилки за този месец.О,благодаря на всички за пожеланията за синчето и племеницата Hug
Какво ще кажете да вписваме на първа страничка бебето с първо зъбче,първото проходило бебе,проговорило и тн...Някой нямаше ли предложение да направи колаж за начална страничка? newsm78
Преди да ви пожелая "лека нощ",да благодаря на veset0 за полезната статийка за каляването и на Tasha за това,което си пуснала за майката.Така дълго си поплаках и ви завидях благородно,че има на кой да се обадите.От 6 години  не пропускам ден без да се чуя с баща ми,но не е същото  Cry

Лека и неревлива нощ ви пожелавам на всички   sleepuu

Общи условия

Активация на акаунт