, не се притеснявай 
.

Ще се спасяваме към Балкана. После ще разкажа къде сме били, но засега мислим да си направим едно няколкочасово пътуване до Равнища.Лек ви ден и спокойни бебчета днес!
клипа, много се смях. Този малкият ще става май акробат, футболист, нещо, за което са нужни пъргави крачета. 

Ама каквото, такова, дано поне не отслабвне пак, то че няма да ставаме гиганти, няма.
и май второто е на път
Да не ви казвам колко пъти се буди,в малките часове и през 15 мин.Откакто излезе зъбето си ме хапе здраво.Аз си викам,ама не мисля,че има файда.
Това разбира се съвсем не значи,че водата би предотвратила появата на млечница.Приятна ви разходка! 
Чета една книга,казва се No cry sleep solution.Бебетата на тази възраст би трябвало да спят 10-11 часа нощем и още 4-6 часа през деня(разделено на 3 дремки).Дрямка под един час не е дрямка(приема се,че им трябва около 1 час,за да минат необходимите цикли).Бебетата имат около 15 минутен прозорец в който могат да заспят спокойно и без проблеми.Ако го изпуснеш се започва великото мрънкане или пък имат внезапен изблик на енергия последвано пак от мрънкане.Резултата е нервно и плачещо бебе,което не може да заспи. На тази възраст също батериите им падат на около 2 часа,2 и половина
.Това е според книгата,базирана на опита на много майки.Иначе всичко си е много индивидуално.Аз се опитвам да следвам някой правила,че иначе става лошо.

Стискаме палци да минава по-леко 
А и май причината не есамо в това, че мама я боли, а че няма да дава мляко ако я нараняват 

напоследък бях изоставила тази дейност.
Или детето си е такова?
Имам доверие на педиатърката, но тя все алергия вика и изписва калциев глюконат. За това май ще е по-добре да отидем на дерматолог. Може ли да ми препоръчате добър в Пловдив? Мойта кожа е доста суха и чувствителна, периодично правя алергии и екземи, може да се е метнал на мен 
По темите няма да коментирам, защото нещо съм изморена и изнервена и може пак да напиша някоя глупост 

Вторите прохождат по-рано, пък баткото ми тръгна да ходи чак на 1 г 3 мес.

Аз гледам, че и Дара има на едното краче едно петънце като по-загрубяла кожа.
Мисля да я водя на дерматолог, ако не се махне....Как ме е яд, че е взела моята бяла кожа
супер чувствителна и направооо нямам думи!
При положение, че не наддава особено моя юнак, го ограничавам откъм вода, за да приема повече кърма. Но тъй като виждам, че е жаден и все пак кърмата е доста топла, а и аз го загрявам с тялото си, мисля, че 50мл. вода ще са ок. Пие си я и си държи шишето
Това за съня на бебето ми беше много интересно... Вечер май все изпускаме прозореца и мрънкането и плача са около час и половина 

Еле пък на жегите съвсем ще отслабне.
Пак да ти пошушна за ябълковия пектин. Пробвай с него за запека, щото е натурално средство. Даже една съфорумка го пие при разстройство, та да няма поражения по акото на бебана. 
Препоръчани теми