А за прохождането, ако второто прохожда по-бързо незнам. Баткото тръгна на 10м и 2 дни 
За сега само му я подлагам като стои по коремче, че с това шкембе се люшва като лодка, ако не е подпрян 
Сигурно навън, ама в тая жега.. 
Точно на киселко както казват някои мами. На какво се дължи това? Вече се чудя какво да ям
Иначе ака понякога през ден, друг път по два пъти, няма твърдо установена схема.
. Правя пюре от тиквички...
Аз нещо този път се ослушвам, нищо не съм направила, имам тиква във фризера, баткото много я уважаваше като го захранвах, дано и Ади да я хареса.
Които си ги беше харесал пък си ги държеше за себе си

Днес дори ми се наложи да гоня баткото в градината докато кърмя Ади, не искам да си представям каква гледка съм била 

Преди няколко уикенда на вилата една нейна приятелка се заигра с малчо, след което той беше много изнервен, не иска да яде, дърпа се, реве, а майка му само повтаря сигурно е гладен, сигурно е гладен, нищо че няколко пъти повторих, че не иска да яде, мъжът ми и той без да погледне, че му давам да яде, но не иска, ми се развика да съм го нахранила. Е, скарахме се. Омръзна ми вече. Майка ми е права, че младите трябва да са си отделно и никой да не им се меси, ама не всички са на това мнение, свекървата вече е готова да си продават къщата, че да се местят при нас в нашата къща, която още дори не е планувана.
Ох, стига съм плямпала по тази тема, че само се ядосвам, а нервите ми се отразяват и на малчо, а не трябва, все пак той е най-важното за мен и единствената ми радост. Изобщо не мислех да я подхващам, но не се сдържах. Яд ме е на педиатрите, че не се образоват достатъчно, яд ме е и на мъжът ми, че не се интересува, а вярва сляпо на педи-то, че слуша и майка си, която знае по-малко и от педи-то. 
). Аз дойдох във Велинград бременна по средата на есента и докато си подредя багажа дойде зимата, почти не съм излизала. Не обичам да излизам сама и да се шматкам безцелно, а приятели нямам, само някой и друг познат. Сега по разходки излизам с мъжо привечер, но понякога не ми е достатъчно. Ще трябва да се взема в ръце, че иначе няма да оцелея сама тук 
Извинявайте.
Не знаех, че живееш във Велинград. Скоро ще ходим на почивка там с мъниците и , ако искаш можем да се видим.
.Понеже той е голям чревоугодник сигурно си представя,че детето ще се обърне да му каже "Аууу това е толкова вкусно,защо не сте ми го давали до сега?". 
Препоръчани теми