. Ама онази ужасна лекарка каза, че май имаме рахит. Хем сме поднормени, хем имаме рахит ...
:2gunfire : Ако мога да ги разбера някои лекари!?
Ама това за бъбреците направо ме уплаши, особено след като малката от 2 -3 дни пишка малко и урината и е по-жълта от обичайното
. 
Мисля да си изсуша кайсийки. Суших череши, но още преди да станат, хванаха дъждовните дни и някои мухлясаха
/ клипчето не го виждам.

Аз сега съм харесала тази: http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/images/1quinny-speedi-fudge.jpg
но мак пак са й малки колелетата
ако не се лъжа.

като сме навън (в повечето случаи). Цялата врътка с цеденето ми е сууупер досадна и някяк дразнеща. Кърми ми се навън, дано не прозвучи ексхибиционистично ( ако има такава дума ), а в момента не става. Дайте съвет
. Може да е поза за която не съм се сетила или...не знам и аз 

А навън ме е срам в тази поза 
Той горкичкият вече не можеше да гледа от умора, засука и заспа
Завърнахме се благополучно от уикенда, много добре ни се отразява разнообразието. А и като си показах крака от колата вечерта в 10 часа пред нас и ми идваше да затворя вратата и да се връщаме обратно...не съм вярвала, че може по това време да се почувствам като в пещ... Доста сте изписали и не съм успяла да ви дочета, че разопаковам сакове, занимавам се с пранета, много досадна дейност, но заради пътувания съм готова всяка седмица да го правя 
Щом се радват на детето ти, едва ли ще разправя свекърва ти, че има едно внуче. Може и да си е измисляла тази в гражданското, за да научи някоя клюка, да те провокира, има ги хора всякакви 
и търпение. Аз винаги се дразня на родителите на мъжа ми, че когато той имаше се притесняваха все едно ще го оперират, а когато аз бременна и после път с бебе на ръце си взимах всички изпити нямаше дори едно "Браво" Ама какво да се прави. Стискай зъби и помни, че за да те уважава човека до теб трябва да уважаваш хората,които са го създали дори и да ти идва да ги убиеш 

. Правя пюре от тиквички, допреди малко белих, рязах на кубчета и като го сложих да се вари, бебето се разрева и аз не го изключих. Докато си цокне и заспи отново, тенджерата започна да прелива и сума ти време бърсах пораженията
. После ще пасирам и ще сложа в ледарника да се замрази.
. Клипчето е качено във фейсбук в групата Мартенски мами, ако не си член, няма да можеш да го видиш.
. Само през нощта се кърмим легнали, но не му се отразява много добре, защото не се оригва и по някое време започва да го тормози коремчето и трябва да ставам да го оригвам, иначе се върти и гърчи и не ме оставя да спя.
. Ние с Бобо бяхме при наште в Мрамор и му казвам на баща ми, че в Банкя вали, а той не ми вярва. После като си тръгнахме Бобо заспа в колата и аз реших да го повозя малко вместо да се събуди, като си пристигнем и да е крив. Аз и с какичката ни така правех като беше бебе - тя нали хич не спеше, само в колата и като тръгнехме по околните села да я возя, за да спи
. Колко сме допринесли за глобалното затопляне, не знам
. Та от околовръстното вместо към Люлин свърнахме към Банкя, влязохме от единия край и излязохме от другия
.
.
. Не е лошо, сладко е, подобно на пюре от тиква, мислех, че ще е по-безвкусно.
, ще се ориентирам към лягане.
. Бети твойто мъж опасна работа, малееее, аз също бих подивяла. Тези мъжове...
, мойто мъж, като видя, че й давам /беше преди хранене и съответно след това не пожела да яде нищо, щото й беше гадно в устата, така прави и като й давам витамин В/, ми вдигна скандал, че не съм й дала още картоф, морков, а съм я ЗАХРАНИЛА с водорасли
, тя да не била риба, че да яде водорасли
. И съответно ги взе и ги скри някъде и това е /понеже е скръндза, не вярвам да ги е хвърлил
. 
Аз сега съм харесала тази: http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/images/1quinny-speedi-fudge.jpg
но мак пак са й малки колелетата
ако не се лъжа.

Препоръчани теми