Благодаря ти предварително! 

Ама както и да е.Малко ме разочарова нашата доки днес (за първи път от три години),като ме пита какво мляко и давам,аз и казах че сме само на кърма и абсолютно нищо друго.Тя каза засега вървите добре,продължавайте само на кърма,а по-нататък може да се наложи да дохранвате,но засега карайте така
Аз лично не виждам абсолютно никакви поводи за притеснение,че детето ми един ден ще има нужда от дохранване.При тези мерки дето днес показа,не ми се вярва,че кърмата ми "не и стига"
Каза,че скоро май ще се налага да спираме вит.Д,защото фонтанелката и била малка и се затваряла бързо(под секрет да ви споделя,че не съм давала и една капка
-само си седи в шкафа шишенцето) 
Не е ли хубаво, че детето е порастнало на дължина? Странни доктори има!
Къде мога да намеря досатъчно чист басейн,че да си плаваме на воля, а да не се притеснявам за бактерии????? Свекърва ми имат на вилата, но го тъпчат с много хлор и не я пускам там въобще. То на мен ми става лошо чак от миризмата.
Шемети всякакви, ама как да им вярваш като стане въпрос за сериозен проблем. А това със сантиметрите
Все едно ако беше написала реалните щеше да стане проблем...
Да не говорим, че ме кара аз да и опъвам крачето, а мен не ми е приятно и така винаги я изкарва по-къса.
Но за кърменето поне е на моето мнение-не бърза да захранва и всеки път пита:" Нали продължаваме на естествено хранене? Няма да бързаме още със захранването."
а да бях се преуморила поне. Мисля, че Маца83 беше тренирала
дано не греша, моля да ме извиниш. Та интересно ми е дали ти се е случвало и какво си правила
обезкостих ги и след това в бурканчета с вода и ги сварих. Че замразени са
какво значение има колко са били предния месец
ама че работа
Не мога да ги разбера тези лекари, или им е много или им е малко
няма угодия
А на Виктор не му се е затворила много фонтанелата, даже като че ли въобще не е
, то и на каката по бавно се затвори. За вит.Д давам от дъжд на вятър 
Тя като е преценила да драсне 2 см по-малко нейна си работа-довода и беше,че "било прекалено и щяло да бие много на очи" На чии очи ще бие и за какво не знам и не ме интерисува,аз си виждам каквото трябва и си правя каквото знам и ми е много добре така 

така че ако за мен не са били много от полза,то поне развеселих бебето
Рожбата пак ще си получава всичко според мен.Вие как мислите 

Докторът всеки път му пипа фонтанелата и казва "ок, всичко е наред, продължавайте с Вигантола" 

Яко набухани климатици и тва е. Беб спи на 24градуса като буба
Препоръчани теми