Ритка със крачета и ръчички МАРТенче за радост на всички!-тема 5

• 28 934
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
  • Видин
Замразените череши за отврат  Sick

# 421
Момичета, благодаря ви за отговорите!  Hug

amanita, сега ще подготвя един текст и ще ти го пусна на лични Wink Благодаря ти предварително!   bouquet

veset0, количката ми е Neo Nato и съм доволна от нея, само дето не прецених добре, че за нашия терен няма да ми е удобно с тия колелета и сега съм се спряла на Quinny, пък да видим какво ще стане Simple Smile

# 422
  • Стара Загора
Ето ме и мен след днешната консултация- 5720г,63см(5100г,57см на 2 месеца)девойката шашна всички в кабинета с рекордните 6см,иначе само 600гр е качила,но доки каза,че това е по книга,само дето не можа да повярва на сантиметрите и вписа с 2 см по-малко в картона.Там я измерихме 2 пъти,и в къщи си я измерих-все такива см показва,не виждам защо тя отказа да повярва newsm78 Ама както и да е.Малко ме разочарова нашата доки днес (за първи път от три години),като ме пита какво мляко и давам,аз и казах че сме само на кърма и абсолютно нищо друго.Тя каза засега вървите добре,продължавайте само на кърма,а по-нататък може да се наложи да дохранвате,но засега карайте така  newsm78 Аз лично не виждам абсолютно никакви поводи за притеснение,че детето ми един ден ще има нужда от дохранване.При тези мерки дето днес показа,не ми се вярва,че кърмата ми "не и стига" Whistling Каза,че скоро май ще се налага да спираме вит.Д,защото фонтанелката и била малка и се затваряла бързо(под секрет да ви споделя,че не съм давала и една капка Whistling-само си седи в шкафа шишенцето)

# 423
Цитат
Каза,че скоро май ще се налага да спираме вит.Д,защото фонтанелката и била малка и се затваряла бързо(под секрет да ви споделя,че не съм давала и една капка -само си седи в шкафа шишенцето)
Аз даже и не съм купувала.

Цитат
количката ми е Neo Nato и съм доволна от нея, само дето не прецених добре, че за нашия терен няма да ми е удобно с тия колелета и сега съм се спряла на Quinny, пък да видим какво ще стане
Ами не ме слушате Mr. Greenколко приказки изприказвах за тея колелца.
Добре че успях поне Маринелка да я убедя, я питай я дали е доволна.
Куинито е марка, ако не бях намерила моята щях да си взема нея.

# 424
  • Бургас
Защо не давате вит. Д ??? Аз не съм спирала, откакто ни го изписа педи и се чудя, след като толкова слънце има сега, дали е необходимо и допълнително да давам. newsm78

Женичка , явно много обичат да казват, че скоро няма да им стига кърмата и т. н. Мразя тези констатации, а ги слушам отвсякъде. Много добре сте наддали даже. Преслав също порасна 6 см., но наддаде само 150-200 гр, сега на 15 юли ще го теглим пак при лекарката.

# 425
Бишкотка,ние черешите ги направихме в буркани...Махнахме костилките,набутахме в буркана колкото се може повече плодове...сложихме много малко водичка и така.

# 426
Цитат
количката ми е Neo Nato и съм доволна от нея, само дето не прецених добре, че за нашия терен няма да ми е удобно с тия колелета и сега съм се спряла на Quinny, пък да видим какво ще стане
Ами не ме слушате Mr. Greenколко приказки изприказвах за тея колелца.
Добре че успях поне Маринелка да я убедя, я питай я дали е доволна.
Куинито е марка, ако не бях намерила моята щях да си взема нея.
Blush  Confused

Стихийно бедствие, а каква е твоята?  Wink    

За витамин D - откакто излизаме повече навън, вече го спрях, а пък и да си призная и преди това не бях съвсем изпълнителна....все забравях  ooooh!

# 427
Ето ме и мен след днешната консултация- 5720г,63см(5100г,57см на 2 месеца)девойката шашна всички в кабинета с рекордните 6см,иначе само 600гр е качила,но доки каза,че това е по книга,само дето не можа да повярва на сантиметрите и вписа с 2 см по-малко в картона.Там я измерихме 2 пъти,и в къщи си я измерих-все такива см показва,не виждам защо тя отказа да повярва

Женичка, а много ми е странно защо е вписала с 2 см по-малко в картона, след като 2 пъти са я измерили?!  newsm78 Не е ли хубаво, че детето е порастнало на дължина? Странни доктори има!  Thinking

# 428
Здравейте,
да се отчета след консултацията,вече сме 7300(+1200гр Shocked) и 66см(+3см)
Обаче вчера пуснах пак урини и стерилната има бактерии, не ми казаха стойността, тъй като изследват антибиограма,но много ми стана кофти понеже настоявах да се къпе в басейна, заради минералната вода, а най-вероятно от там ги е хванала.  Cry Къде мога да намеря досатъчно чист басейн,че да си плаваме на воля, а да не се притеснявам за бактерии????? Свекърва ми имат на вилата, но го тъпчат с много хлор и не я пускам там въобще. То на мен ми става лошо чак от миризмата.

Кетлоук, и аз не давам,но таткото й го дава и само водим войни вкъщи, че щяла да заболее от рахит . А моето основание е,че прекаляването с него води до проблеми с бъбреците,а аз няма как да знам дали докато сме се разхождали е поела достатъчно, затова предпочитам да не го давам.

За количката - даааа,много съм доволна, че послушах г-жа Стихийно бедствие за големите гуми и не се подведох да купя с малки само защото тежала по-малко. Еми на мен не ми се е налагало да я вдигам

Женичка много добри резултати, браво. А за лекарите  Sick Шемети всякакви, ама как да им вярваш като стане въпрос за сериозен проблем. А това със сантиметрите  hahaha Joy Joy Все едно ако беше написала реалните щеше да стане проблем...

racholina благодаря и аз искам са плуваме СПОКОЙНА,че е чисто.

veset0 Кой ти е фаворита за количка?

mama_vessy Благодаря за кафето, дано е силно, че тези дни не ми стига сън

# 429
  • Бургас
абе аз има чувството, че формално ги теглят и мерят, но винаги вметват, че ще се дохранва или че малко или много са качили, пораснали и пр.  Naughty
marinels , ще питам дали да давам още  Rolling Eyes

# 430
Маринелс, имам една позната лабораторна лекарка и тя ми е казвала, че не може да се хванат бактерии от минерален басейн. Но колко е така...? newsm78
А за меренето и тегленето и нашата педиатърка е същата-тегли  Ева с памперс/да не би да и изцапа теглилката/ и , ако и се стори , че сантиметрите са нереално много, ги записва по-малко. Crossing Arms Да не говорим, че ме кара аз да и опъвам крачето, а мен не ми е приятно и така винаги я изкарва по-къса. Close Но за кърменето поне е на моето мнение-не бърза да захранва и всеки път пита:" Нали продължаваме на естествено хранене? Няма да бързаме още със захранването." Heart Eyes

# 431
Олееее какъв дъжд се излива навън......  Shocked

Аз да ви се оплача  Confused Вчера след като имах нещастието да се видя по бански  Embarassed реших да правя гимнастика.  Mr. Green и аз хубаво я направих и като ми се зави свят, като ми прилоша  Sick а да бях се преуморила поне. Мисля, че Маца83 беше тренирала  newsm78 дано не греша, моля да ме извиниш. Та интересно ми е дали ти се е случвало и какво си правила  newsm78

Бишкота Аз днес това правих  Peace  обезкостих ги и след това в бурканчета с вода и ги сварих. Че замразени са  Sick

Женичка много странно че не ви е написала см. колкото са били  newsm78 какво значение има колко са били предния месец  newsm78 ама че работа  newsm78 Не мога да ги разбера тези лекари, или им е много или им е малко  ooooh! няма угодия  #Cussing out  А на Виктор не му се е затворила много фонтанелата, даже като че ли въобще не е  newsm78 , то и на каката по бавно се затвори. За вит.Д давам от дъжд на вятър

# 432
Маринелка,аз много се колебах м/у Чико трио ливинг и АБС 3-тек...една от причините да вземем 3-тека е защото гумите не са малки....тука по нашите улици само ями дето няма... ooooh!
Изобщо не съжалявам за избора....ще видим как ще е и с летния кош след месец....аз и дизайна харесах...и така...
Иначе имаше други,които бих предпочела,ама възможностите ни  за количка не надвишаваха 1000 лева...

# 433
  • Стара Загора
Аз лично не виждам абсолютно нищо притеснително,че детето ми този месец е дръпнало повечко на дължина-другия месец пък ще е по-малко-нали така растат децата  Thinking Тя като е преценила да драсне 2 см по-малко нейна си работа-довода и беше,че "било прекалено и щяло да бие много на очи" На чии очи ще бие и за какво не знам и не ме интерисува,аз си виждам каквото трябва и си правя каквото знам и ми е много добре така  fiuuuuuu
Marinels,и вашите мерки са чудни,браво на сладурката.Успех в борбата с бактерията,дано се изчисти бързо-миличките,минахте през какво ли не двечките   bouquet
mama_vessy,и аз от 3-4 дена правя някакви отчаяни опити за гимнастика,ама то в тази жега е голям кошмар,и без това пот се лее от мен само докато седя.marys е пуснала на първа страничка едни гимнастики за мами с бебета и много ми харесаха,но засега успях само коремни да правя-резултатът:малката се заливаше от смях докато гледаше изкривената от болка физиономия на майка си  Joy така че ако за мен не са били много от полза,то поне развеселих бебето Whistling
За 90-дневната диета -правила съм я два пъти и съм супер доволна-това си е просто диетата за мен-няма часове,грамажи,яж само такова или само онакова-всичко си има менюто само че в различни дни.Дори напоследък се чудя дали да не я започвам,въпреки че кърмя,че в тези жеги с 20кг отгоре хич не е лесно newsm78Рожбата пак ще си получава всичко според мен.Вие как мислите  newsm78
За вит.Д,по последни проучвания установили,че в кърмата се съдържа вит.Д ,освен това си я изкарвам достатъчно на вън-просто прецених,че не искам да давам излишна според мен химия Peace
И днес е непоносимо.В 16ч малката от жега не можа да заспи,напълних коритцето,попличка се малко и веднага заспа. Heart Eyes
Хайде дано поне довечера се разхлади Praynig

# 434
  • Видин
Аз никога не съм давала вит. Д  Mr. Green
Излизаме всеки ден навън и не виждам причина да го тъпча допълнително с химии  Peace Докторът всеки път му пипа фонтанелата и казва "ок, всичко е наред, продължавайте с Вигантола"  Shocked Е щом всичко е наред защо да го давам  hahaha
На Габи съм давала има-няма месец - през октомври. После го спрях. Идеално си е детето  Laughing
Достатъчно е всеки ден да излиза на разходки  Peace
Не знам за вас, но ние днес не се излизали. Тук е адска горещина, а от Дунава влагата допринася усещането да е като при 40 градуса  Whistling Яко набухани климатици и тва е. Беб спи на 24градуса като буба  Laughing и му е супер  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт