,дано намерим свестни
все едно за нищо особенно не говориш...сигурно се шегуваш 
Но това бяха моменти,когато и двамата сме изнервени и напрегнати. Предполагам и при вас е така,припомни си защо си родила дете от този мъж и ми се струва че ще си промениш мнението,ако наистина е сериозно де.
По-хубавото беше че и майка ми беше с мен и тя я чу. 

Това е представата, която бих искала да има за семейството - разбирателство и любов. При нас нещо разбирателството взе да куца... 

Та така, освен ако не се притесняваш за нова смяна на документите, мисля, че няма проблем децата да са с различни фамилии, все пак живеем в 21 век.
.Успех и дано си щастлива ти пожелавам от цялото си сърце.
Гуш!Ще мине и тази криза.
, снощи прочетох поста ти и цяла нощ те мислих. Всички сме изнервени понякога и прибързваме в думите и действията си. Успокой се и ще видиш, че всичко ще си дойде на мястото, сигурна съм
, много гуш от мен и горе главата, всичко е наред 
. Да е жива и здрава малка кукла Рая 

Буди се 2 пъти и след 2-рото събуждане, няма заспиване
Не знам какво я тормози. Лекарството за коликите ни свършва и се чудя дали това не дава отражение и на храненето и на спането й
Ама докога ще сме с тия газове бе? Направо вече не се издържа!
Благодаря за хубавата тема 
ама така е като не съм влизала от няколко дни.

от мен! И аз се чувствах така, когато родих каката
Карахме се и за най малкото нещо
Всички минават през един такъв етап понякога и е много трудно. Но аз реших че ще направя всичко възможно да изгладим нещата, все пак аз съм си го избрала за баща на децата ми. Но в крайна сметка, ако нещата стигнат до там че да не можем да се търпим, казваме си чао и..... това е. Надявам се да намериш сили и да се справиш с кризата, защото обикновено жените са тези които изнасят най големия товар. И се убеждавам всекидневно, че ние сме по силната половинка от човечеството. 
. Да споделя и моя опит. Аз захраних каката късно според тогавашните теории. Но много се притеснявах от хранителни алергии. Не съм използвала никакъв определен метод а някаква комбинация от тях. Не съм имала проблем с храненето и нито тогава нито сега. Но аз бях на принципа че детето трябва само да си покаже кога му се яде. Ако не е гладна не я карах на сила. Отделно на това и давах една лъжица и тя също се опитваше да яде. Е не на 6м. но когато я видях че иска да ми вземе лъжицата и дадох една. Естествено аз храних, но я оставях и тя да опитва
Преди това и давах сама да яде разни плодове и зеленчуци които може да държи с ръка. Е имаше моменти на голяма бъркотия, но не мисля че е голям проблем след това почиствах. А нея я обличах в една стара дреха и голям лигавник
Не виждам проблем в захранването и защо е тази истерия, много е лесно и приятно, ако само спазваш определени правила.
не знам как сте вие, ама аз продължавам да си забравям 
Момичета, както писах и преди, много зависи от детето. Е няма как да се получат еднакви нещата при 2 майки, на които едното дете спи 2-3 часа, а другото 20-30мин. Едно е да гледаш спокойно дете и съвсем различно едно по темпераментно. И аз се оправям сама и пити съм месила и хляб съм правила, но е много изтощаващо. Когато детето спи по 20-30мин. носила съм го в кенгуруто, докато меся
много ми се иска и моето дете да спи по 2-3-часа ама няма
много ми се иска сам да се занимава с играчките си ама и това ни се случва за около 15 мин.
Така че много е лесно да си оправна ако детето спи по много и е кротко.
Ама въпреки че съм по изморена, предпочитам по темпераментните деца. Ако беше по спокоен щях да се тормозя, що сега това дете, така спокойно си лежи
да не би нещо да му има
а бе луда работа угодия няма