... Винаги съм искала разрешение от нашите,пък ако не разрешат си правя квот си знам,без да разбират
Дълги сме 63 см. Педи каза, че не е страшно това и да не се притеснявам. Каза, че можем вместо да направим смесено хранене кърма и АМ, по-добре било да включим зеленчуковото пюре постепенно....а малко след това и каша. И сега съм в чуденка какво да правя?!
Там е работата, че и аз не съм много съгласна да вкарам АМ, но .... оххх не знам.
Много ми е тъжно и гадно
Заради свекър ми ... Имаме обтегнати отношения и на всичко отгоре кара мъжа ми да се самообвинява, а той да излезе чиста паница

Дано покрай вас все така да има с какво да се забавляваш, че да не се връзваш много-много на свекър ти 
ли; или пък
, или
; и разбира се -
- а най-добре - всичко накуп
А не ти само да
;
; или
, или
или
, а той пък само да
;
или
... Трябва да сте едно задружно

Разбирам те напълно. Дано успееш да си го видиш отново.

А за свекъра не знам какво да кажа
старай да подкрепяш мъжа си,но без да го настройваш 
Т.е. аз бих започнала почнала със зеленчуково, а не плодово, освен ако някой не даде железен довод за обратното 

. Причините, които се изтъкват против първо плодово е че е сладко и може да откаже зеленчука. И да не я послушаш, едва ли би могло да последва нещо негативно. Тя дава идея за захранване на 5 навършени месеца, това не е чак толкова ранна възраст, въпреки, че може и да не е оптималната за детето. Вкарваш се във филми, а всъщност дилемата ти не е толкова тежка, защото двете идеи не са толкова различни. Я аз да те нахокам - ти защо не пита лекарката защо препоръчва това, и какво ще стане, ако опиташ другото? Знаеш ли колко много неща биха могли да станат по друг начин, ако майката си позволи да попита. Често се оказва, че лекарката няма нищо против друг начин, просто масово пропускат да дават алтернативи, защото отнема време и нерви да обясняват 
. Понякога си игране, сякаш преобува Никола и не знам защо, но го натиска по корема и ако не реагирам, ще бъде доста силно. Груб е понякога, но единствено от неумение, явно е, че няма лоши чувства. Когато му правим забележка, това е само защото не си знае силата, докато се радва. Никола също много го харесва и се смее с глас. На мен никога не ми се е смял, само издава гърлени звуци и се усмихва, а на брат си се смее с глас -хи-хи хи, кто голямо дете.

, на различни кантари показва различно, това е естествено. Освен това те няма да наддават всеки месец по кило, все пак не са прасенца за клане, а човечета.
. Обаче трябва да го похваля, човека е професионален аниматор, от 15 годишен работи с деца и е направо царски, онзи ден му завидях, беше успял да заиграе и двете деца, а той си четеше форумче за баскет 
. Но под нас има една още по-зле с 3 малки деца на 4, 2, и новородено бебе, мъжът и е шофьор на камион и го няма често по няколко дни
.Препоръчани теми