.
.
.
. Взехме кенгуруто и ходихме до Кенара да си купим обяд, поразходихме се малко и се прибрахме.
.
. Яна започна да се лигави на 4 месеца, а първият зъб й поникна на 8 месеца и половина. Но така е, не могат да изскочат за два дена, за съжаление, има време, докато се прореже венеца и се покаже зъбчето.
. Накрая към 8 започва да се върти и ставаме да акаме.
.
Моята беба снощи ми направи страхотен подарък-не се събуди от 22 до 6.30 сутринта.
Това не се беше случвало. Но пък батко и събуди ли се и няма спане на никой в къщата. 
На мен ми изглежда по-дълъг от преди
Правиха му втория прием на INFANRIX-IPV+Hib и първият на SYNFLORIX (миналият месец я нямали получена от ЗК). Засега е добре, весел е и енергичен, дано да си остае такъв и не вдигне Т!
Така че аз по-скоро нямам приятели, с които да излизам... Добре че таткото е в отпуска и се забавляваме заедно, иначе все сама с бебо навън не винаги е весело. Аз обичам да ходя в морската градина и да сядам на някоя пейка да чета, но ми липсва общуването с хора на кафенце

Да ви кажа благодаря на всички за отговорите на анкетата, т.к. ми бяха много полезни, за да НЕ започна с плодови пюрета. И така - започнахме тая работа със захранването при нас - (1-ви въпрос от анкетата) на 4 месеца и 10 дни, та да спра да се чудя как точно да бъде: трети ден вече в обедното хранене, преди АМ, опитваме (2-ри въпрос) чист пащърнак (на Хип) и бих казала, че малкият много го харесва. Аз го опитах - не е лошо, определено предизвиква любопитството по посока нови вкусови усещания на малкия. (6-ти въпрос) Започнах от две лъжички, вчера три, днес - четири, а утре мисля да му предложа половин малко пюренце (ако го иска). Засега няма някакви неприятни реакции - акането си е същото - и на вид, и на честота. Колики няма (както и досега), но си продължаваме си с Биогаята. Както ви писах, бих чакала до 5 навършени месеца, но през септември ще прекараме три седмици в Гърция и не искам там да давам нищо ново, та по-добре да е захранен дотогава. Но мисля, че и конкретното бебе си е готово за захранването. 

в този Ловеч, към края на седмицата може да пътуваме, ще минем през Плевен, а пътьом и през Ловеч да се видим на по кафе
По- скоро те следват традициите на своите родители при отглеждането сега на своите деца. И са много по- близо до природата, от колкото ние например, затворени в панелките.

А за подарък на племенника ти, много си зависи от детето с какво обича да играе. На Бобо в главата са му само пушки и коли. Сигурна съм, че на една хубава кола/рейс/камион много ще се зарадва детето 

, мести си краката, вири си дупето, много се раздава, само че главата му е все забита долу
Вечер се успокояваме час и половина и чак тогава заспива - към 21.30-22 ч. Дано скоро премине този период, че е голям екшън.
Аз ли не ги стягам добре
Днес съм го преобличала три пъти 

Препоръчани теми