: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=163027.msg3168479#msg3168479.
.

пак да напомня за клипчето с бебоците. Има сравнително малко снимки в общия албум, така че качвайте момичета
Разбира се, не бива да се месиме в чуждите теми, както и да се коментира по този грозен начин действията на другите. Ако Весето е направила грешка с маслото ще й кажа. Но да чета някъде другаде и да им се смея тук - няма да го направя.
Ужас.
Простете за лиричното отклонение. 
. Настина, ама наистина , това си е на всеки работата. Всеки си отговаря за детето и прави това, което мисли, че е най-добре за него, и всеки си има своито подбуди. А щом е стигнал до нета, и си пише в бг мама, на 100% е сигурно, че се е образовал.
Не знам какво всички толкова се втелясват - захранване, кърмене, в крайна сметка бебетата си растат, и ако е казано да са здрави, са здрави въпреки всичко, а като е казано, че не са, независимо от грижите. Моят син какво като го кърмих 3 години- от както навърши годинка, не са минали и 2 месеца, без да се разболее. А другите деца, които бяха на АМ не са виждали антибиотик. Така че всичко е индивидуално. А това за алергиите, че се появили щото нашите родители не са ни захранвали правилно , не евярно, в момента хората са много по-алергични от преди и за това си има причина. Имам и теория , касаеща секциото и естественото раждане, но не ми се пише за нея, тъй като предпочитам да не се окаже вярна.
В крайна сметка купих две неща, за да не е разочаровано детето, ако единият подарък не му допадне. Взех типично момчешки пистолет с мишена и , ако уцели правилните места, мишената свири музичка/а пистолета как трещиии
/. И другото беше от рода на конструкторите/моят син много ги харесва/-приличат на зъбни колелета частите и , ако се наредят правилно , се получава верига, кото се задвижва с едно копче. Децата пощурха на вчерашния рожден ден. Много хубаво беше. 

Станах леля в понеделник(бяхме извън града и затова чак сега обявявам) и съм мнооооооого щастлива Почерпете се за здравето на двамата братовчеди 

Препоръчани теми