.
, бебетата са различни и това им е хубавото.
).
"Кажи баба Thank you" .Ей това много го мразя.
Оня ден баба ми идва вкъщи и започна да тормози Емо да и пеел и рецитирал. Това да не ти е циркаджийска маймунка?! Децата са толкова непредвидими-когато имат настроение ще пеят, когато не-няма. Че и взе да му говори глупости от рода на " А, щом не казваш нищо, значи нищо не знаеш." 
, отговорих на постинга щото беше интересен и весел, аз го подкрепих.
Документите се внасят тоя месец за предходния и от момента, в който НОИ получат документите почваш да броиш 15 дни. Сигурно си забелязала, че веднъж постъпи ли при тях документа, преводите са точни като по часовник за следващите месеци, докато не изтече срокът на документа. 
Пък знае ли човек, може да пътувате с това легълце и по-скоро. 

Той много сладко повтаря всичко след нас и е научил да брои до 10: "1,2,3, 5, 8, 7, 9, 10!"
. 5. Ако ще приготвяте вкъщи как ще се справяте с храните, които ги няма в този сезон - ще използвате домашно замразени или от магазин? - ами ще приготвям само тогава, когато има съответния плод/зеленчук пресен, иначе ще купувам консервирано. 6. По каква схема смятате да започнете, т.е. по колко лъжички на ден и как ще увеличавате - 1, после 2, и така. В интерес на истината, ние сме с много проблемна кожа - Атопичен дерматит, поради което ми се струва, че ще имам проблеми с различните храни, дано не съм права 

Но има алергична хрема.

, има и кърма в изоблие, а памперсите ни тежат повече от вашите, пък и понамирисват вече 

.
Не съжалявай за парите. Предполагам, че ще се окаже, че това е естествен продукт, който ще внесе същия витамин в организма на бебка, но без химикалите. 
Препоръчани теми